matrix deleted scene )בצחוק)

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
matrix deleted scene )בצחוק)

morpheus: u have to let it all go neo fear doubt neo - scared shit: suresure, so u got some alcohol to help me out here? אלכוהול כמשחרר חושים :) red pill שאלה : נגיד מישהו משתכר במטריקס ואז ישר יוצא מהמטריקס? עדיין תהיה עליו השפעה??

תשובה

כן, כמו שניאו היה תשוש בעולם האמיתי אחרי כל הקרבות שלו עם מורפיוס, שהתרחשו בעצם בתוכנת מחשב.

RedStorm

New member
יהיה לו כאב ראש עדיין...

אבל מה קורה אם מישהו נפצע בעולם האמיתי בזמן שהוא במאטריקס? הוא מרגיש את זה...במאטריקס אבל אין לו מושג...למה ואיך ומאיפה

Chot

New member
נו זה לא כמו הבלונדה

שהוא ניתק אותה ואז היא נפלה ומייתה? אגב, מישו מיכן להסביר לי למה זה שהוא מנתק אותם מהמכונות אומר שהם מתים? את זה ממש לא הבנתי.

Chot

New member
בסדר

אבל המוח שלהם עדיין שם ז"א- בתוך הראש אז הגוף שלהם הורג את עצמו כי הוא משכנע את עצמו שהוא צריך להיות מת?

Master Boo

New member
כנראה -

המוח הפיסי שלהם אמנם בראש, אבל הדעת (הנה המלה שחפשתי...) שלהם לא...

IC4

New member
כמו שמורפויס הסביר לניאו

the body cannot live without the mind מצד שני צ´וט צודקת כי הרי גם ככה הם מנתקים אותם כנראה בסרט לא טרחו לבזבז זמן וכסף להסביר במפורט איך הם עושים שהניתוק המכוון מהמטריקס לא פוגע במוח אנחנו סתם סקרנים יותר מדי מהמובן הזה תנו קרדיט וביטחון באחים וואקאווסקי

Chot

New member
מה?

מה? צ´וט צודקת? איך זה קרה? לא הבנתי במה אני צודקת וואלה היה לי עוד משו להגיד אבל נשתכח מדעתי.

Master Boo

New member
האמת -

כרגע חשבתי על זה (שאמרת שניו היה תשוש אחרי הקרבות עם מורפיוס) וזה לא כל-כך נכון... אם תשים לב בסצינה של הקרב יש את הקטע שהוא אומר לו you think that´s air you´re breathing now ? ואם תשים לב - אחרי שמורפיוס אומר לו את המשפט הזה, ניו מפסיק להתנשם... סתם נקודה ששמתי לב אליה ...

נקודה טובה

אחרי כל היום, הוא הולך לישון וטריניטי אומרת שהוא צריך לנוח כי עבר עליו יום ארוך לא? בגלל זה חשבתי שזה קשור, אולי התבלבלתי בזמנים...

למעלה