Matrix

resurrection

New member
Matrix

"מאטריקס זה סרט" "הבמאי , תסריטאי , מפיק בני-אדם" "רצון להאמין במשהו לא קיים נקרא פאתטיות" "או שלא ?"

Gevakumon

New member
אהמ אהמ

קודם כל לשאלה שלך, רצון להאמין במשהו לא קיים לא נקרא פאתטיות, לא. ואיך אתה יודע שזה לא קיים? ומי אמר לך שאת הסרט יצרו אנשים? ואם זה היה קיים איך היית שם לב? Do you wanna be free? ומאיפה הסקת שמישהו פה מאמין שהמטריקס באמת קיים?

IC4

New member
גם אני חשבתי על זה כשקראתי

ואיך בדיוק אתה יכול לדעת מה קיים... אולי להאמין בזה שהמאטריקס לא קיים, זאת אמונה במשהו שלא קיים (כלומר לא לא = כן) ולכן זה פתאטי? מה זה הבולשיט הזה רזורקשן יש שיר עצום של פיר פקטורי ששמך זהה לו ואתה הורס את היופי שבמילה הזאת
לא הבנתי מה הנקודה שלך... אתה מנסה לשמור על איזה סגנון חיים ע"י תקיפת אנשים שאוהבים את הסרט מאטריקס? הקיים סגנון חיים שכזה ששווה לשמור עליו? או שבאת לפה במטרה שנוכיח לך משהו? ...רק מנסה להבין מה אתה מנסה להבין...

RedStorm

New member
לחלק מהאנשים...

שאומרים שטויות קוראים טיפשים. מתאים?

resurrection

New member
...

Gevakumon - תגובתך סותרת את עצמה ולכן לא אתייחס אליה. RedStorm - "מאטריקס זה סרט" , "הבמאי , תסריטאי , מפיק בני-אדם" - האם זאת לא האמת , האם אלה שטויות ? כל העניין בקונספירציות הוא שתמיד חסרים פרטים וזה מוסיף למיסתורין , מתי שמביאים לך את הסיפור על מגש ...

Gevakumon

New member
תגובתי הסותרת

היא רק חלק ממזימת העל שלי לחיות את חיי עם כמה שיותר סטירות עצמיות ודברים לא הגיוניים כדי לגרום להתנגשות חומרה או באג כלשהו במאטריקס והפלתה על ידי כך.

Gevakumon

New member
אמת לאמיתה

אבל אלו לא כל הדברים שאמרת מה שאמרת הוא שאנשי הפורום הם פתטיים, אלו הם, בלי קשר אם זה נכון או לא, שטויות. המממ ניסיתי לחשוב על מקור המילה שטויות לרגע, האם היא באה מהמילה "שתוי"? או, המממ, לא יודע תביאו איזה יודניק יש להם בגרות בלשון בקרוב.

דנה^^

New member
מקור המילה שטויות?

בסיס (שטות) + סיומת (יוֹת) המציין ריבוי.. אני מניחה אבל שהתכוונת למילה עצמה- שטות, ולהּ אין קֶשֶר למילה שתוי (ט\ת) אבל אם אתה רוצה לברר מאיפה היא הגיעה לשפה תברר אצל בלשן כלשהו.. על דברים כאלה אנחנו לא נבחנים. מבחינתי זה כמו לשאול מה מקור המילה "יֶלֶד", אותנו שואלים אם כבר אז רק על איך הרכיבו את המילה וגם זה בכלל בחירה.

RedStorm

New member
אתה יודע

שיכולות להיות 2 תשובות לשאלה "האם יש מאטריקס?" שאתה טוען שחברי הפורום יענו עליה ב "כן , כן!" 1.לא 2.כן בוא נשאיר את זה ככה , ואם אתה טוען שאני טועה אז תהיה בריא

פגעסוס

Well-known member
הבה נסכם...

"רצון להאמין במשהו לא קיים נקרא פאתטיות"... ואנוכי מאמין שאלוהים לא קיים, למרות זאת אינני חושב שכל המאמינים הם פאתטיים. כמו כן הם מאמינים שאמונתי היא שגוייה, שאלוהים כן קיים ולכן אמונתי באי קיומו אינה נכונה, האם זה הופך אותי לפאתטי? בהנחה והמאטריקס אכן קיים, האם היינו יודעים זאת? מאחר והתשובה הברורה היא - לא!!, הרי שאמונה בכך שהמאטריקס קיים אינה פאתטיות...

Larik

New member
קיים ועוד איך!!!

תן לכל חרדי שבקיא בתורה לראות את הסרט הזה הוא ישר יגיד שזה בעצם מבוסס על התורה ויתחיל להרצות לך על כל מיני דברים פילוסופיים ועל זה... נו טוב זה לפחות מה שהמורה שלי למחשבים (דתי מאמין עם כיפה) אמר לי לאחר שחבר שלי נתן לו לראות את הסרט. דרך אגב, המורה הזה ראה את הסרט 5 פעמים והוא אמר שזה אחלה של סרט!

למעלה