Maurice (לא מכיל
-ים
)

Fingertip

New member
Maurice (לא מכיל ../images/Emo58.gif-ים../images/Emo70.gif)

מצטער שלא כתבתי את השם המלא בכותרת, הוא ארוך מדי
אומרים שהספר הוא ספר לנוער, והאמת זה קצת נכון. בספרים של פראצ'ט למבוגרים יש כמה עלילות שנשזרות יחד, ובספר הזה העלילה היא יחידה, פחות או יותר, אבל היא בהחלט לא פשוטה. כלומר, מבחינה עלילתית זה ספר פראצ'טי לכל דבר. הממ... השפה אולי טיפה יותר פשוטה, ואת המילים המסובכות הוא מסביר בצורה אלגנטית, אבל זה טוב כי לא צריך להסתכל במילון
. תחילת הספר קצת קרטעה כי הוא הזכיר את טרילוגיית הברומליאד, אבל אחרי החצי התנתקו מזה והספר השתפר פלאים. (לא שהוא התחיל גרוע, הוא פשוט דמה לספרים האחרים, ואני שונא כשזה קורא (למשל, כשפראצ'ט ממחזר בדיחות)) בסך הכל, ספר קצר וקולע, לדעתי. כמעט ואין בו מוטיבים עולם הדיסקיים (למעט החלק של חתול מדבר, מן הסתם), מה שעושה אותו כמעט בלתי תלוי. אני אהבתי וממליץ בחום. עכשיו אני באמצע ה-The Wee Free Men, שגם לו יש (עד עכשיו) עלילה יחידה, אבל הוא גם מאוד מעניין. אכתוב עליו משהו אחרי שאסיים. (משהו כמו שבוע הבא. השבוע אין לי זמן לקרוא (למרות שאני יודע שאני בטח כן אקרא ואסיים אותו עד יום שלישי ואכשל בכל המבחנים השבוע)) לילה טוב. שבוע טוב. חודש טוב. אהד.

Fingertip

New member
בקריאה חוזרת...

בקריאה חוזרת שמתי לב שהיו לי המון תאויוט מוויחות בהודעה הקודמת. אנא יחסו זאת לשעה ולא לחוסר יכולת דקדוקית שלי. אהד.

הנוער של היום..

מושחת עד העצם.. זה בטח בגלל המורדים! אני אומר שצריך לסלק את התועבה הזו מהטלוויזיה! ואת טרנס ופיליפ מאגנה, ואת הטלויזיה בכלל, בע"N

Meselfoh

New member
בושה וחרפה באמת.

קנדים שולטים! (טוב, כל עוד הם לא מפרובינציית קוויבק...)

למעלה