MAX 64bit?

ט י י ל ן

New member
MAX 64bit?

התקנתי את התכנה היא 32 ביט, מערכת ההפעלה שלי 64 ביט, האם זו הסיבה שהMAX לא עובד? אם כן, מה צריך לעשות?

ט י י ל ן

New member
גרסה 9

התקנתי ולא היו שגיאות בהתקנה אך ברגע שאני מנסה להפעיל את התוכנה היא לא עולה

sasonando

New member
יעזור אם תרשום מה הוא רושם לך

יש הודעת שגיאה? אני גם חושב על להתקין XP64.. הבנתי שזה שיפור משמעותי ביישומים כבדים ומשחקים. האם נכון הדבר?

מיכאל ג

New member
ההתקנה אמורה לגלות

איזו גרסה של מערכת ההפעלה יש לך ולהתקין את הגרסה המתאימה, עד כמה שאני זוכר - לפחות ככה זה היה בגרסת הנסיון שהתקנתי.

ויסטה לא מתאימה כרגע לשום מערכת גרפית כמו

שצריך, תחכה ל SP3 ותתקין. בשביל להריץ את ויסטה שתפעל כמו שצריך רק בתור מערכת ההפעלה נדרשים 4 ג'יגה זכרון וזה לפני שהפעלת איזו שהיא אפליקציה גרפית.

מיכאל ג

New member
הנה מה שאוטודסק כותבים:

Required 64-bit operating system: * Microsoft® Vista® — recommended (requires 3ds Max 9 Extension 1: Productivity Booster)​
נראה שצריך להתקין עוד משהו, הפרודקטיביטי בוסטר הזה.

galrt

New member
i dont know about vista

i meant xp 64bit, that's what i run vista doesnt support a lot right now

מיכאל ג

New member
העניין הוא כזה

בעבודה יש לי מקס 8 אבל ניסיתי להתקין גרסת נסי של 9 ואחרי ההתקנה קיצור הדרך לתוכנה היה משהו כמו 3ds max 32bit, כלומר התוכנה זיהתה את גרסת מערכת ההפעלה והתקינה גרסה בהתאם. אם הוא התקין את מקס 9 זה היה אמור לפעול לו כמו שצריך. יכול להיות שהוא התקין גרסה פרוצה כלשהי.

טוב אצלי בעבודה עשו את הטעות של לנסות את

ויסטה על כמה מחשבים, ובנסויי הבנצ'מרקינג גילינו שבשביל להריץ את מקס 9 64 bit ופוטושופ 7 (כי ריחמנו קצת על המחשב ולא רצינו להכניס את ה CS2), צריך בין 10 ל-16 ג'יגה זיכרון בשביל שזה יפעל בצורה אופטימלית, תלוי בשימוש. אני לא אומר שזה לא עובד. זה עובד יופי אפילו רץ מעולה. הפרודקטיויטי בוסטר הוא פאצ' חביב שבעצם מפחית את כמות הזיכרון שויסטה מוציא על עצמו בשביל להפנות אותו למקס. העניין הוא שצריך ימבה זיכרון נכון לכרגע בשביל שהמערכת תפעל כמו שצריך. יצא לי לדבר עם אנשי מיקרוסופט שמתעסקים בתכנון של החלק של הקרנל שמתעסק עם התלת, ועם קרוב ל-6 יועצים של אטודסק. כולם ממליצים לחכות לSP2 אם לא ל SP3.

למעלה