max payne- לכל דורש

אוגי20

New member
max payne- לכל דורש

אנשים!!!!!! אני רואה שלא אחד ולא שנים מבקשים את המשחק הזה!!!! אז אם תתחילו לקרא הודעות של אחרים ולא סתם להוסיף לפה הודעות, אתם תיראו שכבר לפני כמה ימים אמרתי שיש לי את המשחק ואני רוצה לתת אותו (למכור או להחליף) לכל מי שיהיה מעוניין!!! אז אנא מכם! צרו איתי קשר באיי סי 34699113 ונוכל לדבר על זה.... תודה!

zyoyo

New member
אחי תבין...

המשחק הזה באמת טוב אבל להשיג אותו זה ממש זול תרשום כמה אתה רוצה דרך אגב אני השגתי את הדיסק המלא ב-10 ש"ח בלבד (צרוב או לא זה לא משנה) אז בהצלחה.

צוחה

New member
אז

תוכל לשלוח לי אותו בעוד יומיים שלושה ? ואני מתכוון תשלח לי עותק של המשחק.... לא את הדיסק שאתה מקבל

zyoyo

New member
גבר גבר אל...

אל תתפח צפיות (אפילו אני לא עשיתי אתזה עדיין!) קודם שזה יעבוד מחר אני יודיע לך בפורום אם זה פועל, אם כן אז נסכם כבר, אם לא אז אני אצטרך להמתין עוד שבוע

gi1

New member
אתה יכול גם לי לשלוח ?

אתה יכול לשלוח גם לי , כי אם תראה בהודעות למטה , תראה שאני ביקשתי קודם ואני נואש יותר. GI1

zyoyo

New member
אנשים תקשיבו

קיבלתי את המשחק (סוף סוף), אבל מה שנאחס זה שהמשחק ברוסית (ההתקנה, התפריט של המשחק, וגם במשחק עצמו-כמות הנשק, הכוח וכו´). אני כמובן לא יודע רוסית אבל אפשר להסתדר קצת, אני אנסה לעשות איזה משהו בנושא (להחליף את המשחק או משהו), בינתיים אני מצטער. אבל באמת כזה משחק טוב לא ראיתי הרבה זמן, דרך אגב כל הזיבולי מוח על דרישות גבוההות נורא ושהמשחק לא פועל במחשבים כמו 500, וב- 800 זה לא פועל משהו זה בולשיט ביי ו-

gi1

New member
אני יכול לעזור ...

אולי אני יוכל לעזור לך להעביר את המשחק לאנגלית , אתה תשלח לי אותו לבית בחינם ?

zyoyo

New member
אין בנאדם אי אפשר להעביר...

ממי שקניתי אותו אמר לי, והוא ינסה להסיג באנגלית(הוא החזיר לי את הכסף), לא נורא כ"כ אפשר להסתדר אבל עדיף אנגלית, הנה תמונה מהמשחק, שים לב שלמטה כתוב ברוסית (זה לא רק זה) ביי

gi1

New member
אבל ...

אם יש לך התקנה אתה יכול לשנות את השפה בהתקנה וביקשתי מחבר שלי שיבדוק שאצלו אולי באפשרויות אפשר להחליף את השפה , כי הוא חושב שכן.

צוחה

New member
איזה נודניק אתה GI1

אם הוא יוכל אז הוא ישלח לך את המשחק ! אם תמשיך לנג´ס לו ת´שכל הוא בסוף יתעצבן ולא ישלח לך תן לו להתמודד עם הקשיים בדרך שלו ואז הוא ישלח את המשחק למי שרוצה (אולי)

zyoyo

New member
מצטער אבל המשחק כבר לא אצלי

החזרתי אותו ואני מקווה מאוד שבשבוע הבא יביא לי באנגלית דרך אגב gl1 (או מי שלא יהיה) תבין לא הייתה אפשרות להפוך את השפה הרוסים פרצו את המשחק ו"צרבו" אותו לשפה הרוסית, [לסיכום: לא היה סיכוי] מקווה שהכל יסתדר ביי

haimrevivo

New member
מקס פיין באנגלית

חברים יש לי את המשחק באנגלית תסבירו לי איך שולחים את המשחק ואני ישלח אבל אני רוצה גם משחק בתמורה ואגב זה משחק פשוט ענק אפילן לא צריך לעשות מזה סרט המשחק הוא סרט בפני עצמו חבל על הזמן אני לא יושב הרבה על המחשב אבל על מקס פיין ישבתי 9 שעות ברציפות ואני עומד לסיים אותו

למעלה