MAYA ושני מעבדים ?

MAYA ושני מעבדים ?

שלום, אני עובד כרגע במחשב תחנת-עבודה של שני מעבדי XEON 3.4 וברוב האפליקציות שתומכות בשני מעבדים, יש בדרך כלל בהגדרות אפשרות לסמן ולאשר את ה MULTIPROCESSORS. איך אני מגדיר ב-MAYA שהיא תזהה יותר ממעבד אחד ? (אנחנו עובדים עם גרסא 7) תודה מראש על העזרה.

golanster

New member
אתה לא

משום מה המתכנתים של מאיה לא השכילו לסדר את התוכנה ל 2 מעבדים והפיצול של העבודה הוא בסביבות ה 90-10 ככה שהמעבד השני לא ממש יעזור לך, לעומת זאת ברינדור יש לך אופציה לבחור אם לרנדר בעזרת מעבד אחד או שניים, ניר

אז רק לרינדור ?

טוב זה לא ממש משנה, MAYA עובדת כאן חלק גם ככה על סצנות יחסית מורכבות, פשוט רציתי לדעת איך לנצל את הכוח המירבי של המחשב. תודה לך על התגובה המהירה.

נכון לעכשיו..

אנחנו עובדים בצוות מאוד קטן ומצומצם, אמנם אנחנו עדין בשלבים מאוד ראשוניים של העבודה אבל אנחנו רואים שהכל עובד חלק מהר יחסית לדדליינים. (אפילו הרווחנו שלושה שבועות של הספק מדהים שלא ציפנו להשיגו לפי הדדליינים הלחוצים). לצערי כרגע אנחנו לא זקוקים לאנשים נוספים בהפקה הספציפית. אבל במידה ויהיה שינוי אני אדע את מי לחפש (golanster יש לך במקרה קישור לדף עם עבודות אני בכל-מקרה יכול להראות למנכ"ל שלי למקרה שבקרוב נזדקק לאיש נוסף, תרגיש חופשי לשלוח לי במסרים או לפרסם כאן) אני גם מודליסט, גם אנימטור, וגם אחראי אפקטים מיוחדים, אבל אני כרגע מתעסק יותר בקומפוזיט ונותן לאחרים לעשות את השאר. הסיבה שאני לא יכול לחשוף יותר פרטים או את שם החברה היא בגלל שאני חתום על חוזה סודיות וכמובן מכבד אותו. שוב תודה, ובהצלחה.

למעלה