MAYBE CALIFORNIA

avivs

New member
שיר חמוד, לדעתי.

מזכיר את "גירל דיספירינד", רק יותר טוב. מרדים משהו, אבל אם מתעלמים מהמילים הדביקות הוא לא רע.

Gremshnit

New member
אוףףףףף, אני לא יודע אם בא לי לשמוע ../images/Emo7.gif

כאילו, בא לי המון הפתעות ב-19 במאי (ככל הנראה רק חודש אחרי
) שמעתי מספיק שירים מהדיסק החדש. אני נגנבתי כבר עם וולקאם טו אינגלנד. ליידי אין בלו רק הרג אותי יותר. את השאר נשאיר לאלבום. למרות שגירל דיסאפירינג נשמע ממש לא רע...

avivs

New member
כן, אבל זה לא

כאילו שהשיר דלף. היא זו ששחררה אותו. זה לא אותו הדבר, לדעתי. נ"ב - הייתה אמורה להיות הופעה של טורי בלונדון הלילה, אבל היא לא הרגישה טוב וההופעה נדחתה. יש כאלה שאומרים שהשיר שוחרר היום כמעין פיצוי. הוא היה אמור לצאת במקור ביום חמישי הקרוב.

רעוּת

New member
מגיע לה ../images/Emo46.gif

רק למקהלות ביצפר יסודי שלא יודעות לשיר אבל בכל זאת מתעקשות לשיר את "מישהו" מותר להופיע ביום הזכרון
.

רעוּת

New member
לא, אני יותר בקטע של לראות סרטי נופלים ../images/Emo16.gif

כשהם יתחילו לשעמם אותי אז אולי

Gremshnit

New member
אה, מגניב, חשבתי זה הודלף או משהו ../images/Emo12.gif

נו, כנראה אוריד אותו מחר מתישהו. ד"א, ההופעה נדחתה או בוטלה? כאילו, היא בטוח הולכת לעשות מתישהו הופעה בזמן הקרוב?

figure it out

New member
מממ... עבורי די חדגוני ../images/Emo4.gif

אולי אני ממהרת לשפוט, אבל נראה שהשיר קצת...משעמם.. ואני דווקא אהבתי את גירל דיסאפרינג, כך ש.. לא משהו.

northern lad2

New member
אני דווקא מאוד אהבתי

הפתיחה מזכירה לי את אחד השירים אהובים עלי- Amber Waves. השיר די מרגש ונכון שכלי המיתר מזכירים את Girl Disappearing אבל נראה לי שמה שעומד מאחורי השיר הוא הרבה יותר אישי... וזה בהחלט מורגש בביצוע. אני חייב לציין לטובה את הסרטון שמזכיר את הסרטונים בגירסה המיוחדת של SW. הוא אומנם לא מושקע בטירוף אבל הוא נחמד ויותר מוצלח מזה של Welcome to England.

northern lad2

New member
ועכשיו אחרי שקראתי את המילים

השיר הזה מרגיש לי כאילו הוא ממש נלקח מ SW- כאילו סקרלט פוגשת במסעה אמא מיואשת שעומדת לקפוץ מצוק. השיר גם מתכתב עם הרעיון של Mother Revolution (שהוא אחד השירים המועדפים עלי בכלל ונקודת אור בביקיפר). והנה לינק למילים: http://www.hereinmyhead.com/collect/aats/aats06.html

avivs

New member
הבעיה שלי עם השיר הזה...

היא שבעבר השירים שלה היו יכולים להתחיל ככה, ואז היה נכנס ברידג' נהדר, והסוף היה בכלל מפיל. היום זה כאילו שהיא מקליטה את הדקה הראשונה של השיר 4 פעמים ברצף, כך שיוצא שהשיר מתחיל ונגמר פחות או יותר באותה הנקודה. חבל. אבל הוא כן נחמד מאוד, בעיקר בגלל השירה שלה.

למעלה