maybe the time has come

yuvalpik

New member
maybe the time has come

זה מה שגילמור אמר לאיזה מראיין כשאמר שהוא מתכוון לבקר את סיד בארט. הוא ציין שהוא מתכתב עם אחותו כבר זמן מה ויותר מזה הוא לא פירט. מראיון שקראתי עם האחיין של סיד הבנתי שהוא לא נוהג לדבר על העבר, ומתעצבן כששואלים אותו.... מעניין אם סיד נוטר טינה לגילמור... אני דיי בטוח שאת וואטרס הוא לא סובל

נימרודל

New member
הממפ...

אני במקום ווטרס לא היתי פשוט "שוכחת אותו" הייתי מסבירה לו קודם שזה לא יכול להמשיך ככה ושהוא מחזיק אותם אחורה ומונע מהם להתקדם, והייתי מנסה לעזור לו. אבל מה הפלא שהם לא יכלו להמשיך איתו? אני כבר הייתי דיי פוחדת להתקרב אליו אפילו בשלב מסויים, אני רק לא מבינה למה הם לא ניסו לעזור לו כשהכל התחיל? לשלוח אותו לבית חולים או משהו כזה. אני חושבת שגם דיויד גילמור היתה תוספת נפלאה ללהקה, הוא בן אדם טוב וחזק שלא נתן למצב להשפיע. או לפחות לא הראה את זה, אני בטוחה שלא היה לו נוח בהתחלה גם מנקיפות המצפון וגם בגלל שאר חברי הלהקה ובמיוחר במיוחר ווטרס, שהוא ממש יכול להתנהג בצורה שכשברגע שהוא מוציא מילה יש צמרמות בגב. פחד שעוד שנייה הוא יתן למישהו כאפה. אני פשוט שמחה שגילמור מצא אז את המקום שלו בלהקה ושעכיו בארט מתנהג נורמאלי ומרגיש טוב יותר. (למרות שהוא השמין ממש).

XCLASS

New member
ברגעים מסוימים אני חושב

שהיה קשה להתקרב לכולם...

meandmeandme

New member
אני לא יודע...

אני חושב שאנשים נוטים להאשים את וארטס בסילוקו של סיד כשבעצם אין את מי להאשים. חוץ מאת סיד עצמו. טוב מאוד שהם הוציאו אותו מהלהקה. הוא נדפק על כל השכל. שכך מהרגישות שיש לו לחומרים כאלה ואיבד שליטה לגמרי. לחברי הלהקה שרצו מאוד להצליח לא הייתה ברירה אלא להעיף אותו. אם אכן רוג'ר אחראי לדבר אני חושב שצריך לברך אותו ולא להאשים אותו.

נימרודל

New member
זה גם

זה גם לא כאילו הוא היה לא אנושי לגמרי, כאילו הוא היה קר ואכזר רק כי הוא רצה פירסום והצלחה. בשיר אחד שידוע שהוא התחרט על הדרך שבה הוא סילק את בארט ובכלל מראה את רגשות האשם שלו זה וויש יו וור היר. ויכול להיות שהיו עוד כאלה, ואולי אולי אפילו כל האלבום של וויש יו היה על זה, (כמעט). אבל באמת לא היתה להם אפשרות להשאיר אותו בלהקה. לא רק מהבחינה שהם רוצים להצליח, פשוט זה רע בשביל בארט ובשביל כולם שם. זה אפילו די מפחיד. איך אפשר להאשים אותם?

yuvalpik

New member
תראו

אני חושב שסיד היה יותר רגיש ומופנם מאשר וואטרס ובמידה מסויימת פחד ממנו. וואטרס הוא זה ש"שכח" להודיע לבארט על הופעות וחזרות זה רק היה בגלל שלא היה ניתן להמשיך בכזה אופן. ובמצב כל כך רגיש כמו של בארט, אני לא יודע מה יעבור על הבחור כאשר הוא יראה את גילמור. שלא נדבר על התגובה שלו כשהוא יפגוש את וואטרס. וזה יקרה יום אחד. זה חייב לקרות

yuvalpik

New member
למה מגזים?

הבן אדם חולה נפש!!! לא משנה כמה שהוא אליל שלי....

למעלה