Maybe you guys can help us...

ronnieyuval

New member
Maybe you guys can help us...../images/Emo29.gif

Yuval is 6 months old and I love her to pieces. I breast feed her and she also eats solids very well. Our problem starts at night... The thing is, that she falls asleep ONLY if I nurse her, during the day also, and the result is that during the day she naps on me (yes, yes, no lectures please, that´s what I´m here for...) and at night she falls asleep and I put her in her bed. And then the saga starts: we don´t know when she would wake up again and how many times a night. Last night it was 3 times + one more time around 7:00am and then I took her in bed with me to nurse and nap a little more. AND THAT WAS A GOOD NIGHT!!!! I hate the idea of letting her cry it out but what can I do? I haven´t had a good night sleep in, well, over 6 months. Help? Anyone?
From a very tired mama

limori

New member
הי אני ממש מצטערת אני לא יכולה

לעזור לך אבל סתם אני שולחת לך עידודים.... תחזיקי מעמד ואני בטוחה שמחר בבוקר כל המומחיות כאן יתנו לך המון רעיונות ופתרונות.... אנחנו לא ישנו לילה שלם במשך שנתיים..... כי רק בגיל שנתיים הנסיך שלי החליט לישון לילה שלם... תחזיקי מעמד.. ושיהיה לך לילה טוב.... לימור

אוי רוניל´ה...../images/Emo2.gif../images/Emo55.gif

מה אני אגיד לך
אנחנו לא ישנו יותר מארבע שעות כבר שנה ושלושה שבועות בדיוק. וגם אני לא יכולה/רוצה לתת לה לבכות הרבה בשביל כמה שעות שינה. היא נרדמת על ציצי, מועברת למיטה, ולילה אסל לילה בסל... מה אני אעוץ לך? לחכות בסבלנות? מה עם בעלך? איך הוא יגיב להצעה של לנסות להרדים את יובלי כמה לילות?

vered4

New member
הזמן...

חוץ מאשר לוודא שאין משהו שדורש טיפול, כנראה שבגיל הזה מציקים להם כל מיני דברים (בטן, שיניים, חם, קר,) ולא פשוט לעזור להם.

odeia

New member
רוני, ניסית לתת לה גם שתיה בבקבוק?

אולי היא צמאה? אם היא שותה מים/תה בבקבוק, תנסי לתת לה דיסה של תינוקות לפני השינה, אולי זה יעזור לה עם השינה. תבדקי שמהלך השינה תקין מבחינת נוכות של בגדים, מיטה, אויר/חמצן נקי בחדר ויש חלון פתוח (אפילו חריץ), שיש מספיק לחות בחדר, שיש נשימה נקיה. הרבה פעמים בגילאים האלו, מספיק טיפונת נזלת או "דובון" שנתקע באף בשביל להדיר שינה מתינוק. לאחר שווידאת שהכל טוב, אני חושבת שכדאי להתייעץ גם עם רופא ילדים, אלא רק אם זה נורמאלי לילד להתעורר "ככה סתם" (כביכול בלי סיבה) כל כך הרבה פעמים בלילה.

ronnieyuval

New member
So about our nights I decided..../images/Emo1.gif

After a long talk with my husband and many many many other thoughts, I think we would just let her be, and when she is ready to sleep she will sleep!! I have to stop listen to everybody here - for some reason the american babies sleep much better than our babies... maybe it´s because their parents let them cry.. but all the other moms here give me the impression that something is wrong with my child! I just have to stop listening! Thanks to everybody who answered me - at least I know I´m not alone!

odeia

New member
רוני, טוב להתייעץ ולהקשיב, אבל בסוף

תמיד תעשי מה שהכי נכון לכם כמשפחה ומה שהחושים שלך אומרים. גאה בך שהחלטת לעשות מה שטוב לכם, יישר כח ואנחנו כאן לעוד חיזוקים.

לאה_מ

New member
רוני, עוד דבר אחד -

אם נוח לך להניק בשכיבה, ואם את יכולה גם לנמנם במהלך הנקה כזו, אז אולי תחשבו על האפשרות שהתינוקת תישן איתכם. אורי ישן איתנו עד לפני כחודש (הוא עכשיו בן שנה וחודשיים), והסיבה היחידה שהעברנו אותו לחדר הילדים היא, שלבן זוגי הסידור הזה הפסיק להיות נוח. מבחינתי, זה יכול היה להשאר כך עוד. ולגבי השינה של תינוקות אמריקאים - יש לי רעיון. כשישאלו אותך איך היא ישנה, תגידי גם את שהיא נרדמת כל ערב בשבע ומתעוררת למחרת בשמונה בבוקר...

דיאנה1

New member
הי רוני, תמיד תינוקות של אחרים

ישנים כל הלילה וגם עולים נפלא במשקל וגם מעסיקים את עצמם וחוץ מזה לא בוכים בכלל. לא שמת לב? אל תתיחסי לסיפורים של אחרים. תעשי מה שטוב לך. קראתי לא מזמן ספר שנקרא "הורים גם בלילה" של ד"ר סירס, שהסביר למה תינוקות יונקים מתעוררים בלילה, ולמה זה חשוב לבריאותם, בטחונם וההתפתחות שלהם. ותאר עד כמה השיטה של להניח להם לבכות, גם אם היא מצליחה, מזיקה להם בטווח קצר וגם בטווח ארוך. יש גם עצות איך להתמודד עם המצב הזה, אולי כדאי לך להשיג את הספר. הוא נקרא באנגלית night time parenting. פעם מישהי ישראלית שחיה בארה"ב תארה איך האמריקאים מרגילים את הילדים לישון כל הלילה: היא סיפרה איך חברה שלה הניקה את התינוקת שנולדה לה כמה ימים לפני כן, ולאחר מכן הפשיטה אותה והשאירה אותה רק עם חיתול כדי שיהיה לה קר ולא תרדם. ככה היא עשתה במשך היום כדי שתישן פחות ואז בלילה היא תישן יותר. אז יכול להיות שהחברות שמספרות בגאווה שהתינוקות שלהם ישנים מ 7 בערב עד הבוקר עשו את אותו הדבר. זה לא משהו שהיה מתאים לך, נכון? אז תזכרי שתמיד צריך לראות את כל התמונה ולא להרגיש רע מהסיפורים. יש ילדים שמתעוררים בלילה ויש ילדים שלא. שון בתי הבכורה ישנה לילה רצוף מגיל חודש וחצי, ובר מתעורר כמה פעמים כל לילה. בקיצור - תמשיכי לעשות מה שנראה לך נכון ומתאים לך וליובלי. בסוף הם ישנים לילה שלם, כך מספרים...

למעלה