MAZAL TOV YAEL

glitter8

New member
MAZAL TOV YAEL../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

(sorry' my computer refuses to write in hebrew i wish you a big big mazal tov for your birthday and for the new apt. may all your dreams come true health,
happiness
, music
and love
inbal

handlessman

New member
Mazal Tov!!!

I can write in hebrew, but I don't want Inbal to feel lonely... So, I'm writing in English of corse. And Again, Happy Birthday!!!

romens

New member
מזל טוסט!!!

עד מאה עשרים ואחד(דווקאר כדי לשבור את מאמר האל שקבע שהאדם יחייה עד מאה עשרים שנה, בכלל שבני הלים שכבו עם בנות האדם ולכן נוצרו בנפילים, בני האלים שהיו בני אל מוות(או שבעצם 500 שנה גם מספיק לא?) ולכן ה' קבע שחיי האדם יהיו מוגבלים עד גיל מאה ועשרים... לכן אני מאחל לך לעבור את זה, אולי את נפילה חחח=]

YulaShpil

New member
תודה רבה לכולכם ../images/Emo24.gif

אתם מקסימים
ובכן, הספירה לאחור החלה: עוד שבועיים להגשת העבודה האחרונה בתואר, ולנסיעה ללונדון, ואח"כ יהיו לי חיים
יהיה לי זמן פנוי
(שמישהו, בבקשה, יזכיר לי מה זה
) יאללה, מי ייתן לי שיעורי גיטרה, כדי לעורר את האקורדים החלודים שלי? אה, ורונן: תרגיע קצת עם התנ"ך, לפני שישתלט עליך לגמרי... ואני אסתפק ב-100 שנים, עם כל הכבוד, ולמרות שאז זה אומר שכבר עברתי את הרבע...

glitter8

New member
אני מתנדבת להזכיר לך מה זה זמן פנוי

כי יש לי זמן פנוי להזכיר לך מה זה זמן פנוי
זה הולך ככה- קמים ב- 9 בבוקר. חוזרים לישון כי זה ממש ממש מוקדם. בסוף קמים כי הרעב מתחיל להציק. זזים למטבח, מכינים קפה ואיזה משהו לאכול. פותחים ת'מחשב. קוראים מיילים בתיבה של ואלה, קוראים מיילים בהוטמייל, נכנסים לתפוז, קוראים מיילים בתיבת מסרים. ולקינוח בודקים ת'ג'ימייל. (לפעמים יש הפתעות נחמדות) אחרי זה עושים סיבוב פורומים. מגיבים, עונים, עושים מהומות איפה שצריך. נפגשים לקפה עם חברה זו או אחרת, (תמיד יש איזה שובת תורן במדינה) או לדייט, תלוי במצב המשפחתי. מחליפים דיסק של דיויד בדיסק אחר של דיויד במערכת. שרים , רוקדים, משתוללים. ולסיכום- הופה הולה הולה הולה הופה הופה הולה הולה..... ואז, בודקים באתר של הבנק ורואים שאין שם כלום, אז מתחילים לחפש (שוב) עבודה... ככה זה בערך...זמן פנוי, רוצה קצת?

handlessman

New member
התנ"ך חירפן לך את המוח מה?

או שאתה סתם מתלהב שאתה גומר עם זה השנה? בכל מקרה מתי הבגרות שלך, כבר עשית?

romens

New member
חח כן משהו כזה...

שבוע שלם ללמוד תנ"ך לא קל ומשהו נשאר בראש... קשה קשה

למעלה