Mcוויקנד ^^

מאיושSP

New member
You're a chance taker, heartbreaker

שיר השבוע של מקפליי: בבל וורפ, טרנסי, TCFC שיר השבוע לא של מקפליי: boys like girls - Heels over head Busted - Fake Kelly Clarkson - never again Avril Lavigne - When You're Gone להקת / אלבום השבוע: באסטד, סאן אוף דורק ומקפליי קליפ השבוע: paramore - misery business תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אבודים, חברים וגיבורים=] משהו שעיצבן / שימח השבוע: עצבנית על כולם. ציטוט השבוע: אין. מתנגן בראש / פלייליסט: Kelly Clarkson - Haunted תמונת השבוע: חברה ואני עשינו בוק עם כפיות של הגלידה חח
אני השמאלית עם הורוד.. סופשבוע נעים לכולם :)

JuSt My LuCk

New member
עונה .... במצב רוח חרא! תקראו ציטוט ../images/Emo3.gif

אוף אני כל כך במצב רוח חרא בגלל החברות המפגרות שלי! היה לי חודש פשוט מושלם! והם פשוט הורידו לי את כל המצב רוח /= שיר השבוע של מקפליי: מממ.......LATS (השיר של דני) שיר השבוע לא של מקפליי: אממממ מה שהיה שבוע שעבר להקת / אלבום השבוע: מקפליי קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ממ.....שודדי הקריביים 3 +יומני הנסיכה משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח=חה הוא מדבר איתי
הוא נחמד אלי! אההה!!קניתי בגדים ,ירדתי במשקל
עיצבן=חברות מעצבנות ציטוט השבוע: חה חה חה חה!!! אני וחברה שלי מדברות על קווין (הלהקה) חברה שלי :"וואי איזה טובים קווין" אני :"כן נכון! את יודעת שהסולן מת מאיידס נכון?" חברה שלי : "כן והוא גם היה הומו!" אני: "מה באמת?!" היא: "כן!" אני: "מה אפשר לקבל איידס מהתחת?!" (חחחחח לא חינוכי XD) אני וחברה שלי מדברות על השיר יופנדי ממלך האריות 2 אני- "וואי השיר הזה מדבר על סמים!" חברה שלי - "מה?!" אני- "כן!!! תראי!! -ביופנדי פרחי בר כו מתוקים!- מדברים פה על סמים!" חברה שלי- "וואי נכון!!" ואז התחלנו לפרש את כל השיר למובן של סמים
מתנגן בראש / פלייליסט: יופנדיXDDD תמונת השבוע: מהיום האחרון של בית ספר

את האמצעית?

טוב נו.. בין אם זה את ובין אם לא גם לי יש שעון כזה!! אעאעאעאעע ואני חולה עליו! חצי מהזמן שלי בפריז ניסית למצוא את השעון הזה ובסוף מצאתי באוףף.. ברח לי השם =/ (ואממ.. אמא הבטיחה לי שבצרפת אני אקנה את השעון הזה.. כי רציתי אותו הרבה זמן לפני אז היא הבטיחה לי בפריז.. למרות ששנתיים לפני כן היא הבטיחה לי באנגליה.. אבל לא משנה)

no way

>< את ממש מזכירה לי ילדה שהכרתי פעם בשם קרן.. היו לה כאלה אצבעות, וכזה חיוך, וכאלה ידיים. >< (are you getting any of this XDD)

sweet shir

New member
פרדי מרקיורי (הסולן של קווין) היה דו מיני.

חחחחחח שרית הייתה גאה בי, אה אריאל?
ו.. אהמ, כל הקטע של האיידס די התחיל מההומואים. בכלל בשנות ה-80 שהיה טירוף האיידס היו בטוחים שזאת מחלה רק של הומואים.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלגמרי XD באתי לכתוב שאת מושפעת

ממנה

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מלעשות שמישהו חופר לך על נושא מסויים.... XD

ועכשיו אני עונהD:

שיר השבוע של מקפליי: Don't Know Why Rockin' Robin חח זה שיר כזה חמוד
Ultraviolet Lonely Silence Of The City The Ballad Of Paul K You're The One That I Want - אלה השירים שהכי חרשתי עליהם
שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore - Pressure [ למישהי יש קישור להורדה בשבילי? ^^ ] Paramore - Misery Busines [ וקישור גם לזה? פליז..?
] MCR - Teenagers The Fray - How To Save A Life The Fray - Over My Head Linkin Park - What I've Done Justin Timberlake - Lovestoned
להקת / אלבום השבוע: McFly Paramore MCR
קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=mM32L_qjTNs&mode=related&search= חח כנסו זה ממש חמוד ויש קישורים לעוד כמה כאלה ^^ Paramore - Misery Busines ראיתי אותו אתמול ואהבתי
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האמ.. לאדעת ^^"
משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח- סיימתי חטיבה!!@%@#TBH#$@ עיצבן- אממ לא נראה לי שהיה משהו מיוחד..
ציטוט השבוע: אוף, אף פעם אני לא זוכרת. נראה לי אני אתחיל לכתוב 'פנקס ציטוטים' :|
מתנגן בראש / פלייליסט: Don't Know Why מתנגן לי כל היום בראש
תמונת השבוע:
כי טום כ"כ התיפייף לאחרונה, הוא ממש ממש חתיך!
~מזילהריר~ תודה למיכל על התמונות המדהימות

השבוע עבר ממש מהר../images/Emo3.gif../images/Emo153.gif../images/Emo196.gif

שיר השבוע של מקפליי: I've Got You,Transylvania,Please Please,Friday Night שיר השבוע לא של מקפליי:תFind A Way, With Me Tonight,Earthquake,Pretty Handsome Awkward -THE USED TAKING BACK SUNDAY -Liar (It Takes One To Know One 3 Doors Down -Changes SHERYL CROW -My Favorite Mistake COUNTING CROWS - Round Here THE CARDIGANS -Step On Me להקת / אלבום השבוע: "Lies For The Liars" (THE USED קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נני מכורה לזה פתאום גיליתי שיש לי קלטות שהקלטתי בכיתה ו' שעדיין שמרתי חחח קצת מוזר , CSI לאס ואגאס משהו שעיצבן / שימח השבוע:מצאתי שמלה יפה למסיבת סיום
..והתמונה בספר מחזור דווקא יצאה יפה..ממש פחדתי מזה ...לא קלאודיה שיפר אבל אין תלונות
עיצבן-בטקס שלפני המסיבה עצמה הפכו אותו לאיזה הפקת ברודוואי 2 בשקל עם שירים וריקודים מתומטמים...לא יודעת לא נעים לי להתחיל לשיר ולירקוד על הבמה כמו איזה פדחנית
כי מילא עם הרעיון היה נחמד ,הרעיון יצא ממש מתומטם וגם חבל שמבזבזים את הכסף על ההפקה הזאת שלא כולם משתתפים בה...אני הצעתי שבמקום ההפקה נשקיע ונזמין מקום טוב למסיבה..ועכשיו בגלל ההפקה נדפקנו באיזה מקום מסריח...אוף ....טוב חפרתי
ציטוט השבוע:"איכסה לא הייתי נוגעת בו בטלפתיה!!!!"
מתנגן בראש / פלייליסט:Relient K-Faking My Own Suicide תמונת השבוע: סופשבוע נעים לכולן :)גם לך!!!

rox love BSM

New member
יו הייתי מכורה לסדרה הזאת!!!!!!!!!!!

למרות שיש לה קול מעצבן רצח!!!!!!!!!!!!

למעלה