השבוע עבר ממש מהר../images/Emo3.gif../images/Emo153.gif../images/Emo196.gif
שיר השבוע של מקפליי: I've Got You,Transylvania,Please Please,Friday Night שיר השבוע לא של מקפליי:תFind A Way, With Me Tonight,Earthquake,Pretty Handsome Awkward -THE USED TAKING BACK SUNDAY -Liar (It Takes One To Know One 3 Doors Down -Changes SHERYL CROW -My Favorite Mistake COUNTING CROWS - Round Here THE CARDIGANS -Step On Me להקת / אלבום השבוע: "Lies For The Liars" (THE USED קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נני מכורה לזה פתאום גיליתי שיש לי קלטות שהקלטתי בכיתה ו' שעדיין שמרתי חחח קצת מוזר , CSI לאס ואגאס משהו שעיצבן / שימח השבוע:מצאתי שמלה יפה למסיבת סיום
..והתמונה בספר מחזור דווקא יצאה יפה..ממש פחדתי מזה ...לא קלאודיה שיפר אבל אין תלונות
עיצבן-בטקס שלפני המסיבה עצמה הפכו אותו לאיזה הפקת ברודוואי 2 בשקל עם שירים וריקודים מתומטמים...לא יודעת לא נעים לי להתחיל לשיר ולירקוד על הבמה כמו איזה פדחנית
כי מילא עם הרעיון היה נחמד ,הרעיון יצא ממש מתומטם וגם חבל שמבזבזים את הכסף על ההפקה הזאת שלא כולם משתתפים בה...אני הצעתי שבמקום ההפקה נשקיע ונזמין מקום טוב למסיבה..ועכשיו בגלל ההפקה נדפקנו באיזה מקום מסריח...אוף ....טוב חפרתי
ציטוט השבוע:"איכסה לא הייתי נוגעת בו בטלפתיה!!!!"
מתנגן בראש / פלייליסט:Relient K-Faking My Own Suicide תמונת השבוע: סופשבוע נעים לכולן

גם לך!!!