Mcוויקנד ^^

m o r 1 0 2

New member
וואיי איזה נוסטלגיהה../images/Emo6.gif...חח נני../images/Emo41.gif

הייתי מכורה לסדרה...וואו זה היה כזה קורע

kelly7i

New member
אז פתחת בסוףP:

שיר השבוע של מקפליי: wallk in the sun שיר השבוע לא של מקפליי: Smells Like Teens Spirit- nirvana The Kill- 30 second to mars להקת / אלבום השבוע: לינקין פארק [?] קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=wsL0Lio0fnU -> דיבו תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- יש לי חרא תמונה בתעודת זהות
ציטוט השבוע: כלנית: --באמצע רחוב-- "אי, הנה את!" אני:"מה, איפה אני?!"*וכולי מחפשת* מתנגן בראש / פלייליסט: Becoming Insane- Infected Mushroom תמונת השבוע:

Lex 1

New member
את לא היחידה עם תמונה חרא בת.ז../images/Emo3.gif

ונקרעתי מהתמונה חחחח... שיכין גמלי קפה!
וגם אצלי זה קליפ השבוע... חחח פשוט קורע!

kelly7i

New member
../images/Emo6.gif

חח אני כל הזמן רואה את הקליפ הזה עוד פעם ועוד פעםXD ובעע יצאה לי ממש תמונה מטומטמתת

חח הציטוט שלך מזכיר ליי

פעם אחת אני מדברת עם חברה שלי והיא אמרה לי לכתוב משהו, חיפשתי דף ועט ואני וכלי מבולבלת, אז אני באמצע החדר כזה מסתובבת ומסתכלת על התקרה או על הרצפה ויצא לי בטלפון פתאום כזה מילמול "מה, רגע, איפה אני? או, הנה אני, איזה כיף לי." בלי נימה צינית, פשוט, "אה, הנה אני, יופי יופי". ><

kelly7i

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

קרעעתתת אותי עכשיו, אני עוד שניה על הרצפה חחחחחחחחחחחחחח זה כל כך מהיציאות שליXD איזה סבאתי זה "אה הנה אני, יופי יופי" LOL

לשירותך תמיד ../images/Emo6.gif

אגב יש לי מליונים, אני מלכת היציאות, אם תרצי אני אמצא חברות שלי פעם כתבו עליי חוברת קטנה כזאת ><

m i c k e y 15

New member
הציטוט שלי הוא כ"כ Awwwww

שיר השבוע של מקפליי: McFly - Friday Night McFly - Get Over You שיר השבוע לא של מקפליי: Kelly Clarkson - Never Again Kelly Clarkson - Miss Independent 30 Seconds To Mars - From Yesterday Kasabian - Club Foot. Vanessa Hudgens - Promise Vanessa Hudgens - Say OK Chali 2na Feat. Beenie Man - International Natasha Bedingfield - I Wanna Have Your Babies Richard Marx & Donna Lewis - At the Beginning -השיר מאנסטסיה
Sixpence None The Richer - Kiss Me. להקת / אלבום השבוע: זה להקת השבוע או זמר\זמרת...אז קלי קלארקסון
קליפ השבוע: Vanessa Hudgens - Say OK תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: גיבורים! האנטומיה של גריייי! החברים של נאור חחחח משהו שעיצבן / שימח השבוע: חברות שלי שהתנהגו כמו אמא שלי ואמרו לי שהם לא יוצאות איתי בגלל שהיה לי היום בגרות! חחחח ציטוט השבוע: אני כל כךךךךך צחקתי..וחייכתיייי כמו טיפשהההה..והתאהבתי לגמריי בדני כשהוא אמר! :
Danny : "i'd like to have a little Jones' running around , but not yet​
כי הוא פשוט מחכה לי...אז הוא לא רוצה עדיין
מתנגן בראש / פלייליסט: השיר הזה של נטשה בדינגפילד...שרשמתי..כל היום הוא רק בראש ליי.. ובפלייליסט -מיס אנידיפנדט של קלי.. תמונת השבוע:

אוווווווו, אוי הציטוט כל כך מתוק!!!! ../images/Emo99.gif

חחחחחח שיר ממש טוב ---> Kelly Clarkson - Never Again Natasha Bedingfield - I Wanna Have Your Babies והשיר הזה דווקא מתאים לציטוט חחחח

m i c k e y 15

New member
חחחחחח וואלההה לא קישרתי חח

אני מתה להגיד לו את זה
חחחח אבל אז הוא יחשוב אני משוגעת משו..חח

למעלה