Mcוויקנד ^^

D: הוא באמת דומה לערפד

ערפד חמוד ביותר

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gif

שיר השבוע של מקפליי: Transylvania No Worries שיר השבוע לא של מקפליי: 30STM- The Fantasy MCR- Teenagers MCR- Helena MCR- Welcome To The Black Parade MCR- Vempiers Will Never Hurt You Jefree Star- I Must Be Emo
MCR- The End Boys Like Girls- Top Of The World Lostprophets- 4AM Forever Tokio Hotel- Mosoon FOB- Thriller FOB- Golden Paramore- Let This Go Paramore- Brighter SP- I'd Do Anything להקת / אלבום השבוע: MCR- The Black Parade קליפ השבוע: MCR- Teenagers MCR- I'm not OK תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שרק 3 D: משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- המחשבות.
שימח? כלום נראלי :| ציטוט השבוע: "Maybe If My Heart Stops Beating It Won't Hurt That Much" מתנגן בראש / פלייליסט: 30STM- Battle Of One תמונת השבוע: ג'רארד בטינאייג'רססס יואווו!@#!@#

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיך באלי ^_^ הציטוט קורע D:

שיר השבוע של מקפליי: Eay Way Out ROT3F Not Alone שיר השבוע לא של מקפליי: The River-Good Charlotte MCR-The Sharpest Lives MCR-This is How I Disapear להקת / אלבום השבוע: מקפליי,מכר/The Black Parade-MCR קליפ השבוע: The River-Good Charlotte תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: חברים כרגיל
/הדיוידי של מושן משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-אני לא יכולה לנגן עכשיו בתופים שבועיים ;; שימח-עשיתי עוד 500 שקל D:: ציטוט השבוע: אבא שלי באוטו, ברגע חירפון קל- זה לא יפה לזרוק דברים מהחלון, אז אני פשוט אפתח את הדלת ואניח את זה על הכביש XDDDDDDDDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט: Busted-Whos David תמונת השבוע:

m o r 1 0 2

New member
חח....אחח...איזה אבות../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

גם אבא שלי ככה..

LironPoynter

New member
XD

חחח אהבתי ^,^ אבאשלי החצוף הזה הסתכל עליי ואמר לי "לירון, צמחו לך לחיים בצדדים של הבטן." כאילו שאני לא יודעת שהמותניים שלי גרנדיוזיים

MyTearsDontFall

New member
Dont try to tell me what to do

I'm better off alone anyway... שיר השבוע של מקפליי: She Left Me ~נוסטלגיה~ שיר השבוע לא של מקפליי: כל השירים של 30שלמ. כל השירים של Daughtry Give it to Me - Nelly&Timbaland&Justin Dont tell me - Avril Lavigne להקת / אלבום השבוע: Daughtry + 30 Seconds to mars. קליפ השבוע: From yesterday הגרסה המלאה תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ילדות רעות שראיתי עכשיו P: משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן - שוב פעם ריב. שימח- אתמול ואני מקווה שהיוםD: ציטוט השבוע: "אשתך התשרללה לה לה לה לה" XD מתנגן בראש / פלייליסט: כלום תמונת השבוע: אני חייבת להודות, שהוא פשוט סקס. [מיכל צדקה כל הזמןXD, יש מישהו יותר סקסי מווילה O: ] *ריר*

shahar611

New member
[זאת נסטיה] גאדדדדדדדדד ../images/Emo178.gif

סקסססססססססססססססססססססס

kelly7i

New member
א-ת ח-ו-צ-פ-נ-י-ת!!!!!!!!@#$%#@!

עכשיו אני בטלפון עם חברה שלי, אני כזה עוברת על האנשים שענו לראות תמונות, פתאום אני רואה את התמונה ששמת ואני כזה צורחת לחברה שלי בטלפון"זאת התמונה שלי!!!!!!!!! אני הולדתי אותה!!!!" חח וכאלה פשוט את לא יודעת אני כעל החים מתלהבת מתהמונה השקסית הזאת חח היא בתצוגה שלי במסן והכל, חואני צלמתי מסך אותה! היא שלי! הוא והבטן הסקסית הזאת שלי שלי שלי! אני רציתי לשים אותה בתמונת השבוע

sweet shir

New member
גאדדדדדדד. ג'ארד. 3>

%#@$#@^$!^$#^$#^% ~מנסה לאט לאט לצאת ממצב הילדה החרמנית
~ חחחחחחחחחחחח והציטוטXDDDD זה ממועדון לילה, נכון?
!#$^!#$ ~

למעלה