Mcוויקנד ^^

sweet shir

New member
מה? חחח אין לי מושג מאיפה צצו ה-$#@ בסוף. ../images/Emo6.gif

ישלי וירוס. ];

DoLi it is Me

New member
אנכוווויייי ../images/Emo80.gif ../images/Emo108.gif

שיר השבוע של מקפליי: לא יכולה לישמוע
שיר השבוע לא של מקפליי: לא יכולה לישמוע
אבל לפני יום שני זה היה DO YOU KNOW של אנריקה אגילארס [ככה רושמים את השם שלו O.O ??] להקת / אלבום השבוע: מקפללי קליפ השבוע: האמ.. איזה קליפ אחד שקוראים לו 'חרא' ביוטוב תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח השבוע:שימח: הפוסטר מאניה D:: וההופעה של בת דודה שלי עיצבן: שאסור לשמווע מוזיקה!! אררר אני מתפחחחלללצצצצתתתתתתתתת ציטוט השבוע:האמ.. אתמול כשהייתי בחוג ציור אז היתעצבנתי על הציור שלי ואמרתי שהוא זוועתי [הוא באמת כזה] קיצר אז מישו מהחוג שלי אומר כזה :"כן ותסתכלי על הסוס שאני מצייר הוא נראה זוועתי " ואז איזה מישי אמרה "עלאק הסוס שלך ממש יפה " הילד: " כן אז תסתכלי למטה " הילדה : "אה.." XDDD מתנגן בראש / פלייליסט:DO YO KNOW ו"תראו אותי " תמונת השבוע:-->

מאיושSP

New member
מסטיק דובדבן זה נאמי D:

שיר השבוע של מקפליי: not alon get over you no worries you're the one that i want Memory lane walk in the sun שיר השבוע לא של מקפליי: Lostprophets - Cry me a river
מטרופולין - לא אומרת כלום אפרת גוש - תמיד כשאתה בא Busted - Whos David להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סמולוויל!
הדגש|משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן - בעיות ברכיים=/ שימח - המגבר שלי חזר לחיים, סופית.:) ציטוט השבוע: המפ, לא זוכרת. מתנגן בראש / פלייליסט: 3Doors Down - Changes תמונת השבוע: ג'ונס. דני ג'ונס.

LironPoynter

New member
מקווקינד^_^

שיר השבוע של מקפליי: Nothing Don't Know Why Mr.Brightside שיר השבוע לא של מקפליי: Crashed the wedding/busted Through The Monsoon/TK Complicated/Avril Lavigne When You'r Gone/Avril Lavigne (בחרישה^^") להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: Crashed The Wedding תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האלופה (שטחית, מה לעשותD: אין מה לראות בטלוויזיה) / ילדות רעות (רייצ'ל מקאדאמס כזו יפה
) משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- ארגג היה לי קלקול קיבה אומשהו, ובגלל זה לא יצאתי לקורס מסכם>< שימח- אמורי באה היום:) ציטוט השבוע: אממ.. לא זוכרת. מתנגן בראש / פלייליסט: בדיוק שומעת אובויוסלי. תמונת השבוע: הכלבה שלי:) סופ'ש נעים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיזו כלבה מדהימהההההההה

JuSt My LuCk

New member
עונה ../images/Emo6.gif סוף שבוע מושלם לשבוע לא כל כך מושלם:

שיר השבוע של מקפליי: טוב אממ.... i'll be ok , bubble wrap,ROTTF,FCIHH שיר השבוע לא של מקפליי: Face down, fantazi,braking the habit,when your gone,cat and mose,i do any thing,shut up להקת / אלבום השבוע: MCFLY ואין ממש אלבום
קליפ השבוע: אממממממממ טרנסי תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט: ילדות רעות,יומני הנסיכה 1+2, בחורה בהפתעה,רדיו חזק ואמממ זהו
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-הבריזו לי (עם סיבה אבל עדין) , אממממ שימח- הייתה לזה סיבה
וגם סתם היה מצב רוח טוב כל השבוע XD ציטוט השבוע: הציטוט הזה קרע את חברה שלי חחח ואותו אמר ילד מפגר ביותר XDD אוקי אז ידיד שלי כזה החליט שכל דבר הוא אומר באנגלית אז הוא אומר כזה "מי מדבר?! אוי סליחה! howz talking?! "בלייב יותר מצחיק
מתנגן בראש / פלייליסט: I do any thing תמונת השבוע:

ב11 ליולי יש לי יומולדת 18 ^^"

פעם שניה שאני כותבת את זה... גררררררררררר שיר השבוע של מקפליי: The Ballad of Paul K Room on the Third Floor Broccoli Hypnotised Rockin' Robin Rockin' Robin Acoustic Bubble Wrap שיר השבוע לא של מקפליי: Never Again- Kelly Clarkson Dimelo (Do You Know)- Enrique Iglesias להקת / אלבום השבוע: מקפליי
+בית הבובות
קליפ השבוע: טום ודני מלמדים לנגן את ROT3F תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא ממש ראיתי טלויזיה.... משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- אין עבודה, אין שפה, קשה...קשה... + לא התחלתי להתכונן למועד ב' מתימטיקה + אין לי כוח להוציא כרטיס עובד + מאיפה אני משיגה את הפוסטרמאניה המטונף הזה?! + הגיטרה לא מכוונת + אני זקנה -_- שימח-
שבוע הבא יש לי יומולדת 18
+ חברה שלי כנראה תמצא את JML [הדיסק] ותביא לי אותו ליומו + אתמול הייתי במסיבת מתגייסים ובית הבובות הופיעו ולמרות שאני לא ממש מכירה שירים שלהם היה ממש מגניב :) + הלמידה על הגיטרה מתקדמת יחסית סבבה (אני לומדת לבד) + אנשים באמת אוהבים את המקפיק שלי!!
ציטוט השבוע: Danny: "Ow! My eye!" Dougie: "My A string! מתנגן בראש / פלייליסט: The Ballad of Paul K תמונת השבוע:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשטום ודני מלמדים לנגן זה כ"כ

מצחיק
איך טום אומר לדני לשיר, ואחרכך הוא מגביר את הקול שלו כדי שישמעו אותו ולא את דני, והוא כותב לנו את האותיות של האקורדים באוויר כאילו שנבין משו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קפראליו 3>

m i c k e y 15

New member
ובכלל איך שדני שר../images/Emo99.gif הוא כזה מאמייייי

מושמושוןןןןןןןןןןןן

The Psycho Girl

New member
סוף שבוע רגוע בגלגלצ

שיר השבוע של מקפליי: no worries שיר השבוע לא של מקפליי: הדיסק של fightstar ואמבוראלה של ריאנה טוב שאני וחברה שלי לא שמענו את זה 100 פעם ברצף להקת / אלבום השבוע: mcfly קליפ השבוע: אמברואלה של ריאנה תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האוס וגיבורים משהו שעיצבן / שימח השבוע: תגבורים בפיזיקה , קיבלתי 78 ב006 =/////// ציטוט השבוע: שמישהו יעזור לה לגמור , חח חברה שלי על האלה אלה אה אה של ריאנה מתנגן בראש / פלייליסט: nerdy של busted =] תמונת השבוע: תגובה מהירה אין לי כוח להעלות

למעלה