Mcוויקנד ^^

אגב 006....

"ציוני הבחינות באנגלית ובמתמטיקה מועד קיץ תשס"ז (2007) יפורסמו במהלך יום שני, כ"ג בתמוז תשס"ז (9.7.2007) " אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא -_- נכשלתי ב007

Bleed for Me

New member
They always offer when there's loads of love

around, But, when you're short of some, it's nowhere to be found שיר השבוע של מקפליי: BW שיר השבוע לא של מקפליי: לא היה לי הרבה זמן לשמוע אבל כרגיל,האלבומים של ארקטיק מאנקיז ופראמור להקת / אלבום השבוע: ראה שאלה קודמת קליפ השבוע: Kelly Clarkson-Never Again..חורשים עליו ברמות בטלויזיה תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא היה לי זמן לראות כלום..רק את הפינלה של פרוייקט מסלול משהו שעיצבן / שימח השבוע:סיימתי י"ב! הייתה הצגה שהעלנו ומסיבה אחרי..היה ממש כיף! ועצוב ציטוט השבוע:"והדבר הכי חשוב שהבנו הוא שמחזור כמו שלנו אף פעם לא היה,וגם אף פעם לא יהיה.." מתוך ההצגה שעשינו במסיבת סיום מתנגן בראש / פלייליסט:paramore-We Are Broken תמונת השבוע:איך אני יכולה לסיים בלי תמונה של אלכס חח--->

m i c k e y 15

New member
חתיך../images/Emo99.gif..איזה שיער יפה../images/Emo99.gif חח

את משגעת אותי עם התמונות
פעם ג'ראד פעם אלכס
אוחחח

rox love BSM

New member
.....

שיר השבוע של מקפליי: הרבה...וממש אין לי כח לכתוב.... שיר השבוע לא של מקפליי: never agin של קלי להקת / אלבום השבוע: מקפליוש
קליפ השבוע: לא ראיתי... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט:שרק 1+2,ילדות רעות!!!! משהו שעיצבן / שימח השבוע:אממ לא קרה כלום וסתם אין לי מצברוח..... ציטוט השבוע:"my room is a black hole" חבר שלי מנסה למצא תשובה למה הכל הולך לו לאיבוד..... מתנגן בראש / פלייליסט:באבל ווראפ תמונת השבוע:

McFly rullz

New member
אניייי^ ^

כיוון שהתחיל השבוע בין המצרים...אז אני לא יכולה לשמוע מוסיקה!!
אז זה מה ששמעתי סה'כ הכי הרבה- שיר השבוע של מקפליי: walk in the sun שיר השבוע לא של מקפליי: justin timberlake-lovestoned [שיר מהמםםםם
] להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: נמ...איןן... תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: האלופה! משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן-לא הלכתי לשודדי הקאריבייםם
צמתי השבועע וסבלתי קשותתD: לא שומעים מוסיקה 3 שבועות
שימח-יצא פוסטרמאניהה!!וחברה שלי תביא לי את מקפליי!!XD ציטוט השבוע: שוב פעם שכחתיי:( מתנגן בראש / פלייליסט: lovestoned תמונת השבוע:

Lex 1

New member
מיי Mcוויקנד ../images/Emo98.gif

אוקיי תתכוננו לחפירה מטורפת! טחחח
שיר השבוע של מקפליי:
Not Alone BW Tranny (Acoustic) Lonley BCB (Dougie Version) Rockin' Robin (Acoustic) I'll Be Ok (זה השיר היחיד ששמים ב-MTV Hits) Danny - Silence Of The City
שיר השבוע לא של מקפליי:
Avril Lavigne - Innocence Avril Lavigne - When You're Gone (ככה זה כשחורשים עליו 24/7 זה חייב להפוך לשיר השבוע) Matty - Don't Let It Go To Waste Matty - From Myself Baby Matty - Me And Your Mother
Busted - Let It Go Busted - Sleeping With The Light On Busted - When Day Turns Into Night Busted - Meet You There Busted - Last Summer Busted - Brown Eyed Girl Busted - Psycho Girl Eminem Feat. Dido - Stan MCR - Sleep SOD - Little Things Wheatus - Teenage Dirtbag אוקיי די.
להקת / אלבום השבוע:
מק MCR FOB Busted אין אלבומים ספציפיים
קליפ השבוע:
Kate Nash - Foundations The Rembrandts - I'll Be There For You
MCR - I'm Not Okay (I Promise) אחחח פראנקי
Kanye Waste - Stronger Lilly Allen - Oh My God Justin Timberlake - Lovestoned/I Think She Knows סרטון שצלמנו אצל חברה - אני עושה קליפ בוי באנד ל-Cry Me a River של ג'סטין פחחחח זה היה כל כך מצחיק!
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
תוכניות:
חברים
מה בנים רוצים יריחו אבא אמריקאי מצפה הכוכבים (מבדרר) הופעות חיות ב-Rock AM Ring ששודר ב-MTV2 (של אוואנסנס, מכר, גש, לינקין פארק וקייזר צ'יפס). סרטים: תא טלפון (בפעם המי יודע כמה) שרק 1+2 JML (פעם ראשונה שאני רואה את הסרט במלואו!
, למרות שאת הקטעים של מק כבר ראיתי מזמן בנפרד). ילדות רעות (גם בפעם השנייה זה עדיין טוב
)
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
עיצבן:
ביונסה והאלבום המכוער שלה היינו אמורים ללכת ל-TLV עד שהחברה הכלבה שלי ביטלה בדקה ה-90 בגרות בלשון שירדו לי בה לפחות 10 נק' מסיבת הפתעה מעאפנה שעשינו לחברות שימח: ראיון עבודה שהיה לי אתמול הלך טוב (אני מקווה לכתוב פה בשבוע הבא שכבר יש לי עבודה). יום ראשון אחרי הבגרות בלשון היה אחד הימים המצחיקים ביותר שהיו לי בחודש האחרון
ציטוט השבוע:
**חברה שלי מתכופפת והחוטיני מבצבץ [מחזה מזעזע
]** אני: השאירו לך הודעה היא: הודעה? מי? אני: התקשרו מתל ברוך.. אמרו משהו על חוטיני שאבד להם..
מתנגן בראש / פלייליסט:
Justin Timberlake - Losing My Way כי זה מה שאני שומעת עכשיו..
*|תמונת השבוע:
מאותו יום ראשון מהנה במיוחד, צלמנו עוד כמה תמונות אבל הם יותר אישיות, אז הנה מיי פייב ג'ינס. סורי על החפירה
סופ"ש נעים שיהיה

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifI'm Not OK../images/Emo99.gif כל כךך:::>>!!!!!!!

ראארר... פראנקי כל כך...גררררר!!!!!!!!!!!

Charley XD

New member
אני ^^

שיר השבוע של מקפליי: Surfer Babe שיר השבוע לא של מקפליי: Nickelbeck - Savin' Me להקת / אלבום השבוע: מקפליי
קליפ השבוע: ** תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: מלאך שחור 2 ... ג'נסן
משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח - היה לי ממש כיף השבוע הזה ...!!! עיצבן - לא היה לי זמן לנשום .. והם נטשו אותי לאילת ...!!!!! (חח בשבילך דרור עם תראי את זה...) ציטוט השבוע: אני לאמא שלי : " אמא!, פולי ( אחותי הגדולה... ) ישנה הפוך היא כמו עטלף !!! " הסבר היא ישנה על הספה והראש שלה היה למטה... ועוד אחד ... " אורטל אפשר להרוג אותה???!!? " חברה שלי בעבודה אומרת על איזה ילדה קרציה ...ביום הראשון שלה ..!! ואני כזה שניה אני מוציאה את הגרזן ... חחח זה היה הרבה יותר טוב במציאות ..
מתנגן בראש / פלייליסט:mcfly-not alone תמונת השבוע: תגובה מהירה ..

sweet shir

New member
כואב לי הראש ואני עייפה ];

שיר השבוע של מקפליי: שמעתי? XD לא שמעתי חחחחחחחחח אה, אוי, שמעתי עכשיו~ באוטובוס~ That Girl, כי זה השיר היחידי שאני זוכרת ששמעתי חחחח שיר השבוע לא של מקפליי: Baby, It's Fact - Hellogoodbye זה שיר כזה מהמם.
Where Is The Love? - Busted What I've Done - Linkin Park להקת / אלבום השבוע: גוד שארלוט, סאם 41.... ואני חושבת שזהו. קליפ השבוע: אהההה לא ממש ראיתי. נגיד ש- What I've Done של לינקין פארק. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: הכי גאים שיש.
זה פאקינג לא יורד. וההורים שלי היו חייבים לכבות ת'מחשב.. נכון?! ~מתוסכלת~ משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן: שההורים שלי לא מקשיבים לי ומתעלמים ממניS: שימח: סמינר הכנה למשלחת לגרמניהD::: והיה מדריך גרמני אלוהי.
היה לו שיער בלונדיני זהבי כזה.. לא בלונדיני בהיר.. ועיניים תכלת. 33> ו.. ו.. הוא והמדריך שלנו הישראלי כל הזמן התחבקו.. ונגעו אחד בשניייייי3> והמדריך הישראלי קרא לו פאקו!! 3333> (חח השם שלו זה פאסקל.. אז אנלא יודעת אם זה כינוי חיבה או "חבר"
) קפרליהםXD ~יוצאת ממצב פאנגירל~ יהיה לי מאוווווווד נחמד בגרמניהD: ציטוט השבוע: אריאלוש קפראליה על השיר אמברלה של ריהאנה: "גנבו זכויות יוצרים של שנינו יחד תחת מטריה אחת" XDDD מתנגן בראש / פלייליסט: Miss Delaney - Jack's Mannequin מרלין מונרו - שייגעצ Sugar, We're Going Down - FOB
זה שם לי באופן אקראי XD חחחחחחחחח בדיוק לפני שנה הייתי חורשת על זהP: A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me - FOB ו.. כנ"ל
תמונת השבוע: פפ אין לי. אני סתם שמה משהו.

sweet shir

New member
אוייייייי שכחתי שיר ש..קרן(?!) הזכירה לי XD

כאילו המקוויקנד שלהXD I Want You To Want Me - Letters To Cleo איך שכחתי?! >< חרשתי עליו!

למעלה