מיי Mcוויקנד ../images/Emo98.gif
אוקיי תתכוננו לחפירה מטורפת! טחחח
שיר השבוע של מקפליי:
Not Alone BW Tranny (Acoustic) Lonley BCB (Dougie Version) Rockin' Robin (Acoustic) I'll Be Ok (זה השיר היחיד ששמים ב-MTV Hits) Danny - Silence Of The City
שיר השבוע לא של מקפליי:
Avril Lavigne - Innocence Avril Lavigne - When You're Gone (ככה זה כשחורשים עליו 24/7 זה חייב להפוך לשיר השבוע) Matty - Don't Let It Go To Waste Matty - From Myself Baby Matty - Me And Your Mother
Busted - Let It Go Busted - Sleeping With The Light On Busted - When Day Turns Into Night Busted - Meet You There Busted - Last Summer Busted - Brown Eyed Girl Busted - Psycho Girl Eminem Feat. Dido - Stan MCR - Sleep SOD - Little Things Wheatus - Teenage Dirtbag אוקיי די.
להקת / אלבום השבוע:
מק MCR FOB Busted אין אלבומים ספציפיים
קליפ השבוע:
Kate Nash - Foundations The Rembrandts - I'll Be There For You
MCR - I'm Not Okay (I Promise) אחחח פראנקי
Kanye Waste - Stronger Lilly Allen - Oh My God Justin Timberlake - Lovestoned/I Think She Knows סרטון שצלמנו אצל חברה - אני עושה קליפ בוי באנד ל-Cry Me a River של ג'סטין פחחחח זה היה כל כך מצחיק!
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
תוכניות: חברים
מה בנים רוצים יריחו אבא אמריקאי מצפה הכוכבים (מבדרר) הופעות חיות ב-Rock AM Ring ששודר ב-MTV2 (של אוואנסנס, מכר, גש, לינקין פארק וקייזר צ'יפס).
סרטים: תא טלפון (בפעם המי יודע כמה) שרק 1+2 JML (פעם ראשונה שאני רואה את הסרט במלואו!
, למרות שאת הקטעים של מק כבר ראיתי מזמן בנפרד). ילדות רעות (גם בפעם השנייה זה עדיין טוב
)
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
עיצבן: ביונסה והאלבום המכוער שלה היינו אמורים ללכת ל-TLV עד שהחברה הכלבה שלי ביטלה בדקה ה-90 בגרות בלשון שירדו לי בה לפחות 10 נק' מסיבת הפתעה מעאפנה שעשינו לחברות
שימח: ראיון עבודה שהיה לי אתמול הלך טוב (אני מקווה לכתוב פה בשבוע הבא שכבר יש לי עבודה). יום ראשון אחרי הבגרות בלשון היה אחד הימים המצחיקים ביותר שהיו לי בחודש האחרון
ציטוט השבוע:
**חברה שלי מתכופפת והחוטיני מבצבץ [מחזה מזעזע
]** אני: השאירו לך הודעה היא: הודעה? מי? אני: התקשרו מתל ברוך.. אמרו משהו על חוטיני שאבד להם..
מתנגן בראש / פלייליסט:
Justin Timberlake - Losing My Way כי זה מה שאני שומעת עכשיו..
*|תמונת השבוע:
מאותו יום ראשון מהנה במיוחד, צלמנו עוד כמה תמונות אבל הם יותר אישיות, אז הנה מיי פייב ג'ינס.
סורי על החפירה
סופ"ש נעים שיהיה