MyTearsDontFall
New member
McBestSong - FirstAlbum
אוקייי אז זוכרות או מכירות את המשחק שבו אנחנו מעיפים שיר כל שבוע ואז נשארים עם המנצח הגדול? אז יש בפורום אותו הדבר עם קליפים, אז עכשיו נעשה עם שירים. ת'אמת היה את זה פעם אבל אני לא זוכרת מה היה המנצח, ובכלל יש מלא בנות חדשות מאז אז נעשה משחק חדשD:
אוקיי אז ככה, מתחילים את המשחק עם שירים מתוך האלבום הראשון והמצליח, Room On The Third Floor שמכיל בתוכו 13 שירים ללא Get Over You שהוא קאבר ולא נחשב(אני עוד יעשה משחק כזה רק על קאברים ושם נבחר את הקאבר הכי טוב, אבל לא חשוב P: ) חוקים: אנחנו מתחילים את המשחק השבוע עם כל שלוש עשרה השירים שבאלבום, ואתם מסמנים
או
ליד השיר שאתם רוצים להעיף. אתם מעיפים את השיר שאתם לא חושבים שהוא צריך להיות המנצח הגדול, זאת אומרת במילים אחרות, הוא לא השיר הכי טוב מתוך האלבום הראשון. וזהו, פעם הבאה אני יציג את הרשימה של השירים ללא השיר שבחרתם להעיף ואז עושים את אותו הדבר עד שנגיע לטופ2 ואז למנצח הגדול, ואז אני יתחיל את המשחק עם האלבום הבא.
אז למשחק, הנה רשימת השירים:
5 Colours in Her Hair Obviously Room on the 3rd Floor That Girl Hypnotised Saturday Night Met This Girl She Left Me Down by the Lake Unsaid Things Surfer Babe Not Alone Broccoli תהנו D: ותצביעו בחוכמה##@!#!