mcfly באים לארץ!!

mcfly באים לארץ!!

יש לי ילד בכיתה שקרוב משפחה שלו גר באנגליה והוא עובד איתם על איזה משו ... אז קיצר אני ועוד חברה שלי מהכיתה שחולות אליהם, ביקשנו ממנו שיסדר איזה משו ושיביא אותם כבר לארץ ואז הוא אחרי כמה ימים ענה לנו והוא אמר שהם אולי יבואו לארץ בקיץ הבא!!! איזה כיףףף

lovemcfly2

New member
אעאעאעאעאעעא!!!! ייפיאייופידווו!!! ../images/Emo6.gif

את חיה בהזיות שתהיי גברת ג'ונס!
יש רק אחת כזאת וזאת אני! (הדר יודעת.. אני עוד צריכה לעשות לו רביעיה XDD
)

lovemcfly2

New member
../images/Emo59.gifכולנו..כולנוו...XDD

אבל אני הככייי!!
LOVE YOU TO MY BABY

Maddie

New member
דיי!! נעים להכיר - אני נוי ג'ונס פוינטר../images/Emo185.gif

בסתר אני מוסיפה גם פלטצ'ר וג'אד
Get a life

lovemcfly2

New member
לא נחמד! ../images/Emo11.gif

אלא אם כן זה לא נכתב אליי.. ואז זה כן נחמד! כי אני אהיה גברת ג'ונס הבאה
(פוינטרית שלי הושפעתי קשות מרעיון הרביעיה XDD)

Maddie

New member
לא אלייך! חס וכרפס! אל אריאלה גונס../images/Emo185.gif

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifיאואואואואוווו איזה כייייייייף!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק חבל שדני ממקפלי זה דני ג'ונס ולא גונס.
טעות בלהקה

McGirl For Life

New member
תראי זה לא משהו

אישי נגדך שכולן ככה ציניות ולא מתלהבות מי יודע מה (ואני אומרת את זה כדי שלא תקחי את זה אישית כמו איזה אחת שבאה לפה ודיי נעלבה וברחה אחרי יומיים בקושי ><") אבל היו מלא כאלה שעשו עצומות, ושלחו להם תגובות במייספייס ומכתבים וכל מיני דברים וזה פשוט לא עזר וגם לא יעזור בעתיד הקרוב... והבנות פה בפורום מגיבות ככה כי הן כבר איבדו תקווה, אנחנו כבר יודעות שהם לא יבואו לארץ בזמן הקרוב כי אין להם כל כך הרבה מעריצים פה בארץ והבנות פה בפורום בקושי מממנות להם כרטיס טיסה אחד אז זה לא שווה להם לבוא...
וזה לא משנה גם אם אבא שלך הוא אחיו האבוד של דאגי או משו כזה !!(טוב במקרה כזה אולי הם כן יבואו לארץ..חחחח סתם סתם אני מצחיקה את עצמי לפעמים
) אז עם כל הכבוד על היוזמה וההתלהבות והאומץ (לא נראה לי שזה קשור
) זה לא יקרה .

יששש!1111111!!!אחדאחד חלומותיי התגשמו!!!11111

לטומפלטצ'ר, הארי ג'אד, דני ג'ונס ודאגי פוינטר לא איכפת מאיתנו. לא סביר שהם יגיעו לכאן. אם את טרול- האהא, טרול, האהא. ואם את לא- אז את תמימה. לא נראה לי שהם יגיעו לכאן, אבל הלוואי שמה שאת אומרת נכון:) יומקסום

למעלה