MCRהמתוקים הופיעו אתמול בתוכנית של ג'ימי קימל

Ayush Cohen

New member
MCRהמתוקים הופיעו אתמול בתוכנית של ג'ימי קימל

http://www.youtube.com/watch?v=hIz38A-19WY לא מצאתי ביינתייםם את הראיון איתם, אם יש-אבל חייב להיות כי הם תמיד בתוכניות האלה מתראניים לפני ההופעה יאא הוא החזיק את האלבוםםם!! כיף לווו או שזה היה סתם דגם?

Ayush Cohen

New member
יאיאייאיאיאיאיאי סיימתי לראותתתת

אייייזה מתוקייםםםםם יאא אייזה מצחיקק ג'ראדד אייזה חמודדד איךך הוא שרררר :) ייאאאאאא איך הוא עשה בסוף נקרעתי מצחוקק D-: ♥♥ אייזההה מתוקיםם ומייקיי השיעערר שלו אייזהה יפהההההההה והוא זז כזה עם הראש וכל השיערר עףף ♥♥♥♥ ורייי ופראאנקושששש :) ♥♥♥♥♥♥♥

Ayush Cohen

New member
אייזהה יפהה♥♥♥

אייה חמוד ג'רארדד איך שהו סידר את הסיער כל הזמן לא הבנתי את הקטע שהוא נתקע ליד הרמקול ושר חחחח ורייי שהוא קפץץץ :)

NoAmItA ChAn

New member
רק אני או שג'רארד פחות מזייף מבעבר?

כנראה היה לו זמן לעבוד על הקול שלו XP מה שכן, הדיקציה שלו נשארה כשל נעל <: ונראה שבסוף הוא דיי התעייף, שהוא התכופף על הרצפה ואז קם עם פרצוף כלבלב מסכן \: והוא עם טבעת הנישואים שלו, איזה חמוד!
וואלה, ועכשיו שמתי לב שגם לריי יש טבעת. נישואים? O: ועוד מישהו ראה שמאחורה יש את הקסדה הצהובה מהקליפ של "נה נה נה"?

NoAmItA ChAn

New member
פפטטט, כשאני הכרתי אותם הם היו רווקים

נחשקים D; אני לא רוצה להטעות אותך בפירוש, אז אני מעתיקה מהמילון את הפירוש: "דיקציה = חיתוך דיבור, דרך ההגוי של המילים". בקיצור זה איך הוא הוגה את המילים, ומה לעשות, כשג'רארד שר טיפה קשה להבין מה הוא שר XP בולע מילים, ממלמל וכו'.

NoAmItA ChAn

New member
וואוווווווו, זה כל כךךךך מחזיר אותי אחורה

להופעות שלהם של פעם! O_______O יואו, רואים שהם התגעגעו ללהופיע על במה. וגם אני!! התגעגעתי לדברים הקטנים שג'רארד עושה בהופעות (כי הוא דיווה, דההה
) וזה כל כך כיף לראות אותם מופיעים שוב! אמן בקרוב אצלנו! D;

NoAmItA ChAn

New member
אוקיי, מה זאת הגניחה הזאת? XDDDDDD

ב-"נה נה נה", 1:20 - WHAT THE HELL, DUDE?! אומג, והצרחה של פראנקוש ב-"I be your detonator!"

Ayush Cohen

New member
כן אני מקווה שהם יבואו

חחח "כי הוא דיווה" אייזה מצחיקקה ♥♥♥♥

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif כמה זמןןןןן

לא ראיתי הופעה שלהם!#$@ אעאעעאעא אני מתה
כמה התגעגעתי!
יפים כלכך** ג'רארד כלכך יפה,ופראנק עם הגיטרה אעא ומייקי השיער שלו כזה נושש! וריי אעאעאע. ומי זה המטופף המכוער הזה?|ארג| עעאעאעאעעעא
חוזרת לצפות

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אוקי,התאהבות מחדש.

עזבו את כל ההתמסחרות, השירים המעפנים, אני מאוהבתתתתתתתתת
יפיםשלי

ronali001

New member
יאאאא!!!!!!XD

התאהבוותת מחדשש!!!!!!
איזה חמודד ג'רארדייי איך הוא כבר התעייף בסינג:> איזה חאתיךך הוא יצא ב NA NA NA מהמם מהמם מהמם!!!! ודיי איזה חמוד ריי בסולו גיטרהה,ומייקי ופראנקיי דיי אני לא יכולהה!XD כולם שם יפיםם כ'ככ!!!!תזיזו ת'תחת הסקסי שלכם לארץץ כברר!!!
דייי נו אני מאווהבת בהם כ'ככ♥♥♥

זו רק אני? או שבסינג ג'רארד מסטול מהתחת? חחחח

בסוף הוא כזה שולח נשיקה לקהל ועומד עם הגב ואז הוא קולט שהוא עם הגב ומסתובב לקהל בצורה מזה מצחיקה חחחח אבל יואו, איך התגעגעתי!!! ופראנקי סקסססס D:

למעלה