MCR הופיעו אתמול וזה שודר בלייב באתר של MTV

Ayush Cohen

New member
MCR הופיעו אתמול וזה שודר בלייב באתר של MTV

הנה סירטונים מההופעה : http://www.mtv.com/videos/shows/live-in-la-my-chemical-romance/600086/na-na-na-live.jhtml כתבה: http://www.mtv.com/news/articles/1652881/20101122/my_chemical_romance.jhtml ועוד כתבה : http://buzzworthy.mtv.com/2010/11/22/my-chemical-romance-live-in-la-mtv-com-livestream/ יש בכתבות הנ"ל ראיון איתם [הבנתי פחות או יותר אבל אם מישהו יוכל להגיד לי מה הלך שם בערך כאילו מה שאלו אותם ומה הם ענו אז זה יהיה טוב
]

ronali001

New member
אוופפפ תקשיבוו...

הייתה כתבה במעריב לנוער השבוע(העיתון יצא היום..) שMCR כמעט התפרקו וישמצב שזה האלבום האחרון שלהם ואז הם ייתפרקו...וגם ג'רארד אמר באיזה ראיון אחרי הבלאק הפארייד מתי שהוא ומייקי התחתנו: "לא נוציא אלבום נוסף עד 2009, וגם זה לא בטוח, אמר ג'רארד."ההפסקה הזו נועדה כדי לגבש את מהות של הלהקה. כשנחזור נמציא את עצמנו מחדש. לא נוציא אלבום אם לא יהיה לנו מה להגיד, וכשאני חושב על זה, יש לי עוד דבר אחד חשוב להגיד ודי" שחברות שלי אמרו לי אתזה מהזה התבאסתיי (אני עדיין לא קראתי את העיתון-אבל מחר אני יקנה אותו ואולי אני יצלם ויעלה לפורום את הכתבה..) לא בטוחה,זה מה שחברות שלי אמרו לי,אז תבדקו אם אתם רוצות.. אני אישית הייתי מבואסת כ-ל היוםם,לא הייתי מרוכזת בכלום,רק מהחשבה שאולי הם יתפרקוו
מקווה שאני טועה ושהם ימשיכו להיות הלהקה הכי טוובה שיש וימשיכו להוציא אלבומים טובים כמו כל האלבומים שלהם (; יפיםםשלייי

komsi komsa

New member
פסדר, הוא אמר את זה מזמן

יכול להיות שההפסקה כבר גרמה לו לשנות את דעתו.:) או שהוא התכוון למשהו אחר... מה זה משנה. לא הבנתי מאיפה מעריב הגיעו למסקנה?

../images/Emo216.gifמה לעזאזל?!

הייתי חושבת..שאני..שכל הזמן בודקת עליהם-הייתי יודעת את זה. עיתונים כמו מעריב לנוער וראש 1 אוהבים לסלף עובדות רק כדי לגרום לנו לקנות את העיתון ולתת להם באזזז.. בבקשה ממך..אל תאמיני לזה.

NoAmItA ChAn

New member
האמת שגם בראש1 כתבו את זה..

שזה כנראה האלבום האחרון שלהם \: בואו נקווה שלא. זו כתבה שלמה עליהם? כי אם כן תגידי, כי אני רוצה לקנות
ואגב, אסור להעלות כתבות לפורום :)

ronali001

New member
אהה טוב אז אני לא יעלה..

אני חושבת שזאת כתבה גדולה-אני בכל מקרה רוצה לקנות
אבל מה שכתבתי שג'רארד אמר זה לא היה במעריב לנוער,זה היה באיזה ראיון שפעם ערכו למיי כמיקל ב-2009! אני ממש מקווה שהם לא יתפרקו תאמינו לי לא באלי סתם לבאס,ויש הרבה דיבורים על זה.... וגם ג'רארד אמר שהם כמעט התפרקו לפני האלבום החדש אבל השיר NA NA NA הציל אותם!!:) גם אם הם יתפרקו הם תמיד יישארו הלהקה שאני הכי אוהבת
מאוד מקווה שאני טועה בעיניין הזה...O_O

Ayush Cohen

New member
אל תתיחסי לשטויות של מעריב לנוער

הם בסך הכל כתבים צעירים בסביבות גיל 15 והם לא יודעים מה הם כותבים הם כותבים כל שמועה טיפשית ולא בודקים אפילו אם זה נכון או לא למה שהם יתפרקו? זה ממש טיפשי יש להם כל כך הרבה מעריצים בכל רחבי העולם והם כל כך מצליחים ב-MTV שהוא ערוץ עולמי ועושים סיבוב הופעות בכל העולם וזה שהם לא מצליחים בארץ לא אומר כלום רק שפה אנשים לא יודעים מה זה מוזיקה טובה זה מזה לא נכון עזבי את מעריב לנוער הם סתם טיפשים

Ayush Cohen

New member
בבקשה תגיבו על הראיון ולא על הכתבה

אם הם כאלה מצליחים ב MTV אין מצב שהם יתפרקו אז יאללה תגיבו על הראיון מה דעתכם עליו ומה דעתכם על ההופעה

HolyHalo

New member
ממש אהבתי את האוס אוף וולבס!

הוא עשה לזה איזה עיבוד קצת אחר , וזה ממש נחמד !

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ראיתי את סינג בMTV ROCKS!../images/Emo207.gif

איך התרגשתי!#@ אעאעאעאעעא!
ועכשיו יש קינגס אנד קווינס,של מארס! וואי
בעי. אראה את ההופעה מאוחר יותר.

למעלה