MCR התפרקו ?

Chen1535

New member
MCR התפרקו ? ../images/Emo2.gif

אני התמכרתי בזמן האחרון למיי כמיקל רומנס , ממש ממש , ואמרו לי שהם התפרקו , ואני לא יודעת אם זה נכון או לא . מישהו אולי יודע ? =|

Chen1535

New member
לא יודעת ... ../images/Emo254.gif

קראתי בכל מיני מקומות , ואמרו שכן , ובמקומות אחרים כתוב שלא . אני ממש לא יודעת =( מקווה שלא ...

QueenCryBaby

New member
אז את יכולה להירגע חחח הם לא מתפרקים

אבל אם את כבר בקטע שלהם, תצטרפי לקבוצה
http://www.facebook.com/McrIsrael

Chen1535

New member
אוו P=

אוו מגניב D= במעריב לנוער היה כתוב שהם כן ... חיפשתי בכל זאת בכל מיני , והיה כתוב שלא , אז כבר ממש לא ידעתי =\ טוב , ממש תודה ♥

XoLilMissLolaoX

New member
מעריב לנוער עשו תכותרת הזו כדי להקפיץ לנו את

הלב ובעיקר כדי שיקראו את הכתבה וימכרו עיתונים....הם יודעים טוב מאוד שיש לMCR טונות מעריצים פה.... פשוט שיווק מוצלח

Chen1535

New member
P=

וואי פשוט שקראתי את זה , לא ידעתי אם להאמין או לא חח =X

XoLilMissLolaoX

New member
אני אגיד לך מה היה אצלי ../images/Emo6.gif

חברה שלחה לי את זה ואני פשוט עוד שניה העלפתי אבל במקום פשוט התחלתי לצרוח!! (דרך המחשב...LOL) לא הצלחתי להאמין לא יכולתי להאמין שזה באמת קורה כי זה גם לא היה הגיוני הרי הם היו בדרך להוציא דיסק ואם היו רוצים להתפרק לא היו עושים ככ הרבה מאמץ בשביל זה...ואז היא הרגיעה אותי שבכתבה הם כתבו שהם לא מתפרקים באמת שעוד שניה חנקתי מישהו

XoLilMissLolaoX

New member
חחח הם לא התפרקו וגם לא הולכים בזמן הקרוב

הכל קרה בגלל משהו שג'רארד אמר ולא הבינו נכון....
הוא אמר "יכול להיות וזו תהיה ההרפתקה האחרונה שלנו כלהקה" ומה שהוא בעצם התכוון זה שאף אחד לא יודע מה צופן העתיד ושצריך לחיות את החיים כאילו זה היום האחרון שלך ונצל כל רגע אפשרי.
אחרי כל המהומות שאלו את ג'רארד על השמועות והוא הסביר שלא לזו הייתה הכוונה ושהם לא מתפרקים. אם את כבר התמכרת את מוזמנת להציג את עצמך באופן רשמי ולהשתתף בפורום.
אגב, אם הם היו מתפרקים הפורום לא היה עמוס בחדשות ופעילות....אני מניחה שכולם היו עוזבים עם האכזבה.

ronali001

New member
מממ שאלה

מישהי יודעת מתי MCR מסיימים סיבוב הופעות? אני ממש רוצה ללכת להופעה בחו'ל כי בארץ כבר לא נראלי שתיהיה...( למרות שממשיכים לקוות...
) ולפחות אם אין בסוף השנה אז שתיהיה בפסח,כי אחרי זה הסיבוב הופעות הבא בטח יהיה באלבום הבא שהם יוציאו אם בכלל ואז זאת תיהיה ההזדמנות היחידה שלי לראות אותם במציאות-שזה בעצם,החלום שלי D: אזאז אם מישהי יכולה לעזור לייי אני מאוד אשמח ♥

XoLilMissLolaoX

New member
אף אחד לא ממש יודע הם לא קבעו את כל התאריכים

עדיין...אבל אני משערת בערך בסתיו ואל תאבדי תיקווה המנהלים של הקבוצה הרשמית בפייסבוק בתהליכים עם שוקי וויס (זה שהביא את לינקין פארק) אז מי יודע? וגם לא לשכוח שהם היו אמורים לבוא ב2007 ועד כמה שאני הבנתי הם לא באו בגלל שג'רארד חלה....(לא יודעת עד כמה זה אמין אבל זה הדבר היחידי ששמעתי בנושא)

QueenCryBaby

New member
בעיקרון ביטלו את ההופעה כי התקשורת

אמרה שהם "משפיעים לרעה על הנוער" וכל מיני בולשיט כזה

XoLilMissLolaoX

New member
באמת???../images/Emo12.gif

זבלים כלבים זונות! איך הם מעיזים???? הם משפיעים נפלא על הנוער!!

XoLilMissLolaoX

New member
מאוד חיובי חחח סתם לא אבל הרבה פעמים

יש משהו מעבר...והסיפורים האישיים שלהם...ועכשיו בכלל שהם באו אל האור בכלל אין להם מה להגיד אפילו לא מילה אחת עליהם!!

NotFamous

New member
אוקיי אני חייבת לציין משהו בנושא הזה,

אמנם דיי יצאתי מכאן אבל נכנסתי במקרה, וראיתי את ההודעה וזה מזכיר לי תקופה ממש שונה בפורום הזה. אם תלכו לארכיון תראו כמה הפורום התאמץ להביא את הלהקה, כמה השקעה הוכנסה בנושא... והאכזבה שהם בסוף לא הגיעו הייתה פשוט עצומה. אני בספק...אם כרגע, שיש להם פחות מעריצים מפעם מבחינת הנלהבות לדעתי...יש סיכוי ממשי שהם יבואו.

QueenCryBaby

New member
אני לא חושבת שיש להם פחות מעריצים, אני פשוט

חושבת שאחרי האכזבה מהביטול והפגרה המאוד מאוד ארוכה שהם יצאו אליה, אנשים פשוט הפסיקו להיות בפורום. עדיין יש מאמצים להביא אותם, ואני בטוחה שגם כל מי שהיה בפורום ועזב עדיין סופר רוצה לראות אותם מופיעים. זה לא שאין להם קהל בארץ, אני חושבת שהם פשוט לא מודעים אליו מספיק.

למעלה