McWeekend

McWeekend

שיר השבוע של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי
אומן/ית/להקת השבוע
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סרט השבוע
עיצבן השבוע
העציב השבוע
שימח השבוע
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה
------------------------------------------------------ סופשבוע
לכולם

../images/Emo99.gifMcWeekend../images/Emo99.gif

שיר השבוע של מקפליי
POV
שיר השבוע לא של מקפליי
Jesse McCartney-Because You Live david archuleta - crush david archuleta - a little too not over you חן אהרוני - ברחובות
אומן/ית/להקת השבוע
דאגי
ורוברט וכל סוג אחר של ערפד !1
אלבום השבוע
אין לי
קליפ השבוע
כ"כ http://www.youtube.com/watch?v=8TM-X0iKXO4
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
מסודרים חחחח הרג אותי מצחוק הפרק האחרון
ראש גדול ותיכון השיר שלנו !! אוףף בעסה שזה נגמר !
סרט השבוע
ד-י-מ-ד-ו-מ-י-ם
עיצבן השבוע
סתם משו ><
העציב השבוע
שחלמתי שערפד הציל אותי ונישק אותי וזה היה כ"כ עצוב שזה חלום
שימח השבוע
אמממ יש הרבה
ציטוט השבוע
----------------------------------------------------------
מתנגן בראש/בפלייליסט
אבא ! עומר אדם שר את זה מעלף !
המלצת השבוע
להכנס לפאט סוסיטי ! עם אתם נכנסות אני מקבלת 30 שח במקום 20 XDD כןכן אני מכורה ! ולא ! לא פרצתי למשחק
התמונה הכי חמה
יש עד מלא

JuSt My LuCk

New member
ואוווו שנים שלא עשיתי את זה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של מקפליי: בובים שלי =] I'LL BE OK STAR GIRL (הצילצול הנוכחי שלי
) ROOM ON THE 3RD FLOOR I WANNA HOLD YOU- השיר הכי מעודד בעולםםםם שיר השבוע לא של מקפליי: Electric Light Orchestra - Mr. Blue Sky מרכבות המוות באתי ממך באמת ומקרוב לא רואה ממטר עוקף מלמעלה האדמה בוכה shooting star כל הפסקול של INTO THE WILD (אדי וידר
) everything we had You me at six Nada surf- see the bones blink 182 blur-song 2 driving ubder filthy gorgeous-scissor sisters ועוד ועוד >< (לד זפלין!) אומן/ית/להקת השבוע: מוקי, אדי וידר וכמובן החתיכים שלי =] אלבום השבוע: into the wild קליפ השבוע: אממממ......אוי אני יודעת
http://www.youtube.com/watch?v=Lp6eswhgOKk&feature=fvst חובת צפייה !!! XD תוכנית הטלוויזיה של השבוע: על טבעי!
(מה נסגר עם העונה הזאתי!!?!!??!) האנטומיה של גריי(אני ארצח אותם!) בנות גילמור קעקועים בע"מ (דיסקאברי
) סרט השבוע: עד קצה העולם (INTO THE WILD),מדגסקר 2 עיצבן השבוע: חסר?.... מתמטיקה,חברות.... העציב השבוע: הרווקות שלי שימח השבוע: השתוללות בלתי פוסקת באיקאה XD קניתי שם את כל החנות נראה לי :-| ו.... סתם מצב רוח טוב שהיה =] ציטוט השבוע: נאממ.... אין לי =\ מתנגן בראש/בפלייליסט: wish you were here- pink floyd המלצת השבוע: כל השירים שרשמתי =] והסרט INTO THE WILD אם עדין לא הבנתם
(בעברית קוראים לו עד קצה העולם ויש אותו ביס והוט תראו אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא תתחרטו באמת!!!!!= הזהרה.... טוב תבינו לבד) התמונה הכי חמה:

../images/Emo221.gif סרט מאוד מאוד יפה.

שחקן טוב במאי טוב סאונדטראק טוב מה עוד צריך?

JuSt My LuCk

New member
פופקורן ><

זה באמת אחד הסרטים הוא גם עמוק כזה ולא אמריקאי טיפוסי

dougie10

New member
וואי into the wild זה שלמות >>>

זה סרט דיי ישן (2007) והוא מושלם!!! וגם השחקן מושלם (אמיל הירש) קיצר זאת שלמות עולם!!!!!

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif סופשבועD:

שיר השבוע של מקפליי- שי פאלס אסליפ ועוד מלא שיר השבוע לא של מקפליי-מלא שירים של בלינק,גרין דיי.. אומן/ית/להקת השבוע-מק גריין דיי ובלינקD: אלבום השבוע-אין קליפ השבוע-אין תוכנית הטלוויזיה של השבוע-זאק וקודי,מועדון לילה.. סרט השבוע- אין עיצבן השבוע- שלא מצאנו מתנה לאבא אבל אנחנו נמצא מחר!!! העציב השבוע- שאני לא אלך להופעה של סימפל=\ שימח השבוע- לאבוש יש יומולדת ציטוט השבוע- היה מלא היום חגגנו לאבא מתנגן בראש/בפלייליסט- "עיר מקלטטטטטטטט" זה נתקע לי במוח! המלצת השבוע- תאכלו מללפון זה בריא.D: התמונה הכי חמה

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif אין מי שיילך איתי,

אמא ואבא אומרים שזה מלא כסף....וכל התירוצים האלה של ההורים

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אז אם את רוצה את

יכולה לבוא איתי ועם חברות שליD: אני גרה בבת ים, זה דיי קרוב :]

למעלה