McWeekend

mcfly6

New member
../images/Emo163.gifmy mcweekend../images/Emo163.gif

שיר השבוע של מקפליי lies
star girl pov bubble warp שיר השבוע לא של מקפליי apoolagiz-חרשתי על השיר הזה! broken strings
you belong with me im yours אומן\ית\להקת השבוע|סדגש מקפליי,AAR,ביונסה. אלבום השבוע האלבום שאני הכי אוהבת בעולם,של ריי צ'ארלס
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע 90210
כמעט מלאכים[: שנות ה70 עונה 7 D: סרט השבוע ההחלפה
-סרט מדהים חובה לראות. היי סקול מיוזיקל 3 -אהבתי את השתיים הראשונים אבל זה לא משהו בכלל.חסר עלילה כזה
. עיצבן השבוע נאבדה לי הטבעת שאני הכי אוהבת...): חיכיתי חצי שעה בתור לבנג'י בסופרלנד ובסוף אמרו לי שאני לא אספיק ו"שהם מאוד מצטערים"
העציב השבוע ראיתם מה שהילדה של מייקל ג'קסון אמרה בטקס הגדול?רציתי לבכות איזה חמודה
. ההחלפה...בכיתי מלא.
שימח השבוע הלכתי לסופרלנד וסוף סוך התגברתי על הפחד שלי מרכבות הרים.....ועליתי על הקומבהD: זה היה כזה מפחיד....אבל מגניב:) אתמול הייתה לחברה שלי יומולדת אז עשינו אצלה מסיבת פיג'מות והיה ממש כיף ומצחיק
ציטוט השבוע אני תמיד שוכחת....
מתנגן בראש\בפלייליסט star girl. המלצת השבוע תעלו על הקומבה גם אם אתם מפחדים אתם לא תתחרטו....
אל תאכלו נקניקייה ב4 בבוקר
התמונה הכי חמה לא הייתה לי תמונה אז סתם שמתי תמונה שלי:)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif המתקן הראשון שעליתי עליו

כשהלכתי לסופרלנד היה הקומבה, אח"כ חזרתי הבייתה עם סחרחורות, כאבי בטן ובחילות [גם הקאתי >.<"] בקיצור, לא לבעלי לב חלש ~כמוני~ ואם כבר אתם עולים תעלו עליו אחרון .. למקרה חח בלי שום קשר , אני שונאת סופרלנד, לונה פארק וכאלה .. כשהייתי בארה"ב עליתי על מתקן אחד וקרה לי אותו דבר איזה שבוע כשהייתי שם לא הרגשתי טוב וממש התבאסתי :(

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo60.gif McWeekend ../images/Emo60.gif

שיר השבוע של מקפליי
Hypnotised Lies Transylvania DWMU Ignorance DBTL TCFC THNL NW AAY
שיר השבוע לא של מקפליי
Jet- Look What You've Done Nickelback- Far Away The Script- We Cry The Fray- You Found Me Linkin Park- Numb Linkin Park- Crawling The All American Rejects- Dirty Little Secret
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי לינקין פארק
אלבום השבוע
קליפ השבוע
הארי פוטר- הפרומו הכי יפה לדעתי http://www.youtube.com/watch?v=96QRVfto7OM חחח...רון
http://www.youtube.com/watch?v=dcI9wUo_uoU XDDD http://www.youtube.com/watch?v=tpKgqwugHjA
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
על טבעי!!
...אחד הפרקים הטובים! האנטומיה של גריי[ נגמר...
, אי אפשר לגמור עונה ככה
] סמולוויל המפץ הגדול סקראבס גריק
סרט השבוע
שיווי משקל אקסיות לכל הרוחות
עיצבן השבוע
ההורים
ללמוד למועד ב' במתמטיקה...
העציב השבוע
נגמר האנטומיה של גריי
שימח השבוע
גיליתי לספר שקניתי יש עוד 3 ספרים בסדרה הארי פוטר עוד שבוע!!
ציטוט השבוע
"He's a cat, Meaow, Flushing the toilet" Jamie: So, is this what you do, you and your partner? Just tramp across the country on your own dime until you find some horrible nightmare to fight? Dean:Some people paint Dean: We still got to see the new Raiders movie. Sam:Saw it. Dean: Without me? Sam: You were in Hell. Dean: That's no excuse
מתנגן בראש/בפלייליסט
המלצת השבוע
תקראו הארי פוטר!
התמונה הכי חמה

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

Dean: Oh, thank God. Just in the nick of time. That guy was about to Frankenstein me.

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifחחח הציטוטים ../images/Emo6.gif זה בהחלט הפרק

הכי מצחיק שלהם
זה והפרק עם הפחדים של דין XDDDDDDDDD היה השבוע רק את הפרק השחור לבן אז ראיתי אותו שוב וזה עדיין מצחיק גם בפעם השניה

dafnashz

New member
זה היה באמת הפרק הכי מצחיק שהם עשו

איך דין צרח מהחתול XDD והפרק שחור-לבן היה פרק ממש גרוע

dougie10

New member
אני אני אני אני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של מקפליי i kissed a girl- הקאבר שהם עשו שיר השבוע לא של מקפליי fuck you - lily allen please dont stop the...- james morrison אומן/ית/להקת השבוע אין אמן מיוחד... זה תערובת אלבום השבוע _ אין _ קליפ השבוע mr. rock n' roll- amy mcdonalds תוכנית הטלוויזיה של השבוע 90210 גריק פרוייקט מסלול מסודרים כמעט מלאכים פתאום כוכבת קרוב רחוק the O.C סרט השבוע רובוטריקים 2 hang over- (לא יודעת את השם בעברית) עיצבן השבוע אמא שלי העציב השבוע נגמר הקורס מדצים ואני מתגעגעת לכולם שימח השבוע אין משהו מיוחד ציטוט השבוע ישב לי משהו במוח שרציתי להגיד... אז אמרתי "עומד לי במוח" >>> תבינו לאיזה הקשר הבנים קישרו את זה XD מתנגן בראש/בפלייליסט RELEASE ME - AGNES --- אין לי שמץ אם ככה כותבים את זה המלצת השבוע אין משהו מיוחד התמונה הכי חמה איזה חמודים (תמונה קצת ישנה)

McLife135

New member
../images/Emo55.gifwhat about now

what about today What if you're making me All that I was meant to be What if our love never went away What if it's lost behind Words we could never find Baby before its too late What About Now שיר מדההיםםם
שיר השבוע של מקפליי no worries down goes another one too close for comfort one for the radio not alone get over you lola
שיר השבוע לא של מקפליי what about now - chris daughtry
i miss you - miley cyrus
katy perry - thinking of you mia rose and anna free - seen your face yellowcard - only one yellowcard - way away
אומן/ית/להקת השבוע מקפליי כריס דאוטרי או איך שלא כותבים אתזה
אלבום השבוע simple plan - simple plan avril lavigne - the softer side avril lavigne - the best damn thing
קליפ השבוע http://www.youtube.com/watch?v=v_hwwI-JXWc it's a cat flushing a toilet... XDDDDDDDDDDDDD
תוכנית הטלוויזיה של השבוע שני גברים וחצי כריסטין הישנה סקראבס איש משפחה אקסטרים מייקאובר הפנתרה כמעט מלאכים המפץ הגדול
סרט השבוע בוראט O________O פאק איזה פאדיחות ההורים שלי היו לידי כשראיתי את הסרט הזה וזה סרט בוטטהה >< תראו מי שמדבר חחחחחחחח הסרט הכי חמוד שראיתי בחיייםםםם השטן לובשת פראדה אהבה טרופה תחטפי את ליבי
מייססוווןןןן #$%$%&#!@$#!(&!
עיצבן השבוע שהבנדוד המציק שלי רוצה ללכת רק להופעה של ליידי גאגא ולא לבוא איתי לשני הימים של הפסטיבל ><
העציב השבוע פרק בכמעט מלאכים
שטינה ופלי התחלפו וטינה נפרדה מהילדים זה היה כל כך עצובב
שימח השבוע שאני [ בע"ה ] הולכת להופעה של סימפללל!!!!!!!! #$^^*$!#@~@##~ מיני מפגששש!!!!!!!!!!!!!!!! היה הכי כיףף באררץץץץ
ציטוט השבוע - -
מתנגן בראש/בפלייליסט it's a cat .. flushing a toilet ..
המלצת השבוע תשמעו את השיר וואט אבאוט נאו והשיר של מיילי איי מיס יו
תראו את הסרט 'תראו מי שמדבר'
התמונה הכי חמה כ"כ באלי לראות כבר את הסרט @@:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifשניצל../images/Emo99.gif

גמאני רוצה שה-20.11 יגיע כבר $^%^&@#$#@#!@$ אבל ת'אמת עד שזה יגיע לארץ יקח זמן...

McLife135

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo230.gif../images/Emo230.gif

חחחחח איזה חמודדייםם

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifאחח איזה יפה רוב../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איך שהשיער שלו מסודר והעצמות לחיים שלו בולטות והכמעט חיוך המושלם שלו אוה אני מאוהבת בו 3>

למעלה