MD שתומך ב MP3

Gorilla

New member
MD שתומך ב MP3

האם קיים MD שתומך ב MP3 ? ולא מחברות שברא השטן

gilgolan

New member
בעתיד יהיה את netMD של סוני

אבל הם אפילו עוד לא התחילו להרכיב אותו !! תכונות המכשיר - מה שבינתיים אומרים. זה מינידיסק רגיל שיש לו חיבור USB ואתה מעביר דרך המחשב במהירות של פי 4 (בינתיים לפי מה שהם מתכננים אבל אולי הם יגיעו למהירות גבוה יותר) שירים מקבצי MP3. וזה לא כמו PCLink - המכשיר USB שנותן יציאה דיגיטלית או אנלוגית . הPCLINK זה רק מכשיר שנותן לך להעביר באיכות את השירים אבל עדיין אם אתה רוצה להקליט 74 דקות זה לוקח 74 דקות. עם הNETMD 74 דקות לוקח 18 דקות (לפי מהירות של פי 4) אבל שוב פעם אולי הם יצליחו לעשות זאת מהר יותר. צורת המינידיסק עדיין תשאר אותו הדבר וזה לא יהפוך ממינידיסק למחשב נייד.

R750-Girl

New member
בכל מקרה זה לא יהיה מומלץ

להשתמש בהקלטה מהירה. גם היום יש מכשירי DECK של סוני - MD יחד עם CD ויש שם אפשרות הקלטה X2 וגם X4. אנשים בקבוצות דיון טוענים שהאיכות יורדת בהקלטה כזו. ב-כ-ל מקרה מינידיסק לעולם לא ינגן MP3.... אלו הם שני פורמטים שונים. בדיוק כמו היום, גם NETMD יוכל להמיר מMP3 לATRAC, אך לא מעבר לכך.

NYer

New member
איך המינידיסק שלך ? מרוצה?

עד כמה שאני זוכר קנית אותו בדיוטי פרי, נכון? איזה דגם זה היה ?

R750-Girl

New member
בסוף לא

קניתי DECK מאולסייל את ה440 יופי של דבר. רק חסר לי חיבור של PS2....

הקלטת MP3 על מיני דיסק אפשרית

ואני לא מדבר על פריסה לWAV וכווץ מחדש הדיסק בMD הוא דיסק דיגיטאלי לכל דבר. ניתן לכתוב בו מה בראש של המהנדס שמתכנן את המכשיר שמשתמש במדיה זו. פורמט הMD שפיתחה סוני, לוקח מוסיקה רגילה, מבצע פעולת דחיסה (או יותר נכון, "דילול ביטים") ביחס של 1:5 וכותב את המידע, בצורה דיגיטאלית על גבי המדיה. (בהשמעה מתבצעת פעולה הפוכה). כלומר, ה מדיה של MD יודעת להכיל כ 130MB מידע דיגיטאלי. עכשיו, קראתי לפני כמה חודשים שעומדים לצאת מכשירים (ואני חושב, שאפילו מדובר ב חברת סוני), המשתמשים במדיה MD ויודעים גם להקליט ולהשמיע MD וגם MP3. (כלומר, יודעים לכווץ ולפרוס MP3 וגם לבצע הקלטה דיגיטאלית ישירה של קבצי MP3 מהמחשב. כאשר מדובר בהעברה דיגיטאלית של קבצים, אין חשיבות ל"מהירות ההקלטה" היא אינה משפיעה על איכות השמע. (אבל כמובן, כאשר מדובר בהקלטה אנאלוגית, אם הכפלת את זמן ההקלטה, בפירוש בצעת הקטנה לאיכות). מקווה שהמידע היה לעזר פיני

gilgolan

New member
../images/Emo35.gif

מה שאתה אומר שהMD בעתיד יהיה מוגבל ל130 מגה של MP3 על גבי כל דיסק.

נכון, שזה כ150 דקות הקלטה עבור

MD של 74 דקות, וMP3 בדחיסה של 1:10. יש כבר מדיות של 80 דקות, אז אפשר להגיע גם ל 160 דקות מוסיקה.. יום טוב פיני

gilgolan

New member
הוא אכן מעביר לATRAC אבל

אין קשר בין איכות למהירות במקרה הזה ! בסך הכל הטכנולוגיה השתפרה והיא מאפשרת להקליט במהירות גבוה יותר. אני לא יודע אם שמת לב בין ב500,700 ו900 של סוני (שכולם אותו הדבר מבחינת ההקלטה) לבין ה70. ב3 דגמים החדשים כשאת מקליטה זה לא רושם בזמן אמת אלא אוגר כמה שניות ואז כותב אותם. ב70 זה כותב כל 2 שניות בערך זה בגלל שיש את הSHOCK PROTECTION החדש ב3 דגמים החדשים שיש לו יותר זיכרון לא כמו ב70 הישן.

R750-Girl

New member
כל מה שאני יכולה להגיד

זה שאנשים שניסו להקליט מהר הבחינו בירידה באיכות. עובדה וזהו.

7stan

New member
אם אינני טועה ה-MD כבר דחוס

ואי אפשר לדחוס שוב (תורת האינפורמציה)

למעלה