með suð í eyrum við spilu

סריט

New member
með suð í eyrum við spilu

סיגור רוס סיימו להקליט, והאלבום יוצא ב-23 ביוני. השיר היחידי ששמעתי ממנו זה זה, מהופעה חיה בפאב הסירקוס [איפה שצילמו את TOAH, שרצו לסגור אותו וזה..] http://www.youtube.com/watch?v=p0l6TeaHCNk הממממ מתרגשים

Pygmy puff

New member
../images/Emo2.gif

אמג! עשית לי את היום.
עכשיו יש לי פחות מחודש ללמוד לבטא את השם שלו. מד סוד אי איירום ויד ספילו. או משהו. מה היה רע בTakk?

AnacondA2000

New member
זו התמונה של האלבום? O_O

קצת שונה משאר האלבומים..הייתי אומר.. מזה משנה.. המוזיקה שלהם מעולה. ד"א לי יש את Takk... ואת Hvarf-Heim

סריט

New member
אלסימנשההההההההההה

בחוהוהוהורווו ע----רוווומההה אל שלווה אל חו לירהההה, יו נואו?

noosh

New member
וואט דה :|

שלחתי הודעה והיא לא פה :| מה. בכל מקרה. אתמול הקשבתי לאלבום שלהם שאני מכירה, לא יודעת איך קוראים לו, אנטייטלד? סוגריים? שם כלשהו שאני לא מכירה? לא משנה. בכל מקרה, היה לי קוצר נשימה (החרא הזה חזר ואני לא יודעת איך לגרום לזה לעבור
) אז הייתי צריכה מוזיקה מרגיעה, בזמן שאני כותבת מסמך בדיקות מייגע (פורטיסהד הלחיצו אותי אז ויתרתי עליהם). מיי פוינט איז - אני מקשיבה להם כשאני צריכה מוזיקה מדיטטיבית. או כזו שתלווה אותי בזמן קריאת / כתיבת מסמכים (כי זה אינסטרומנטלי וזה, ולא אכפת לי שהם כן שרים בשפה שהם המציאו, מיציתי את זה כשליב טיילר שרה בסינדרין). אבל אולי זה רק האלבום הזה. הא, ואני חושבת שהם בניו יורק כשאני שם.

סריט

New member
מדליק, תלכי להופעה.

ולא נראה לי שהם המציאו את האיסלנדית

noosh

New member
לא יודעת, הם שרים בשפה שהם המציאו או משהו

אני זוכרת שקראתי את זה איפשהו. הנה, בוויקי:
All of the lyrics on ( ) are sung in Vonlenska, also known as Hopelandic, a constructed language of nonsense syllables which resembles the phonology of the Icelandic language.​
(ואז הם כותבים שהמאזין צריך לפרש בעצמו את המילים ולכתוב אותם בחוברת של האלבום). אינ חושבת שאוותר ואוציא את הכסף על שופינג
.

noosh

New member
עבודה ../images/Emo3.gif

אז זה אומר שאני גם אעבוד. אבל למי אכפת
.

Seasonal Beast

New member
במקום להשקיע אנרגיות במשהו יותר טוב.

[עדכונים לא חשובים, האמ האמ
].

למעלה