me again...

me again...

סליחה על ההצקה.. אבל אתם באמת האנשים היחידים שאני מכירה שמבינים בזה. בקיצור בשיחה הקודמת (לא מצאתי אותה..) עשיתי כל מה שאמרתם לי לעשות (שימוש בתוכנות אןלוקר והסי קלינר) כלום לא עזר.. אמרו לי לפרמט את הנגן ע"י התוכנה שקיבלתי איתו אבל אני לא מצליחה להתקין את התוכנה המזורגגת. כשאני מנסה זה מציג לי במהלך ההתקנה את הדבר הבא (ראו תמונה) עכשיו שאלתי היא- האם ניתן לפרמט את הנגן בדרך אחרת? אם לא אז איך אני מטפלת בתקלה הזאת? אה אם לא אמרתי אז יש לי נגן של סמארט 3000 תודה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיענה לי

stardust19

New member
שאלה לי אליך- המחשב מזהה את הנגן

ככונן נוסף? אם כן ניתן לפרמט את הכונן דרך המחשב. לפי ההודעה שהמחשב מציג לך אני חושב שישנה בעיה עם דיסק ההפעלה עצמו, כלומר חסרים לך קצבים או שהקבצים פגומים. תנסי לחפש ברשת דריברים לנגן שלך, מי יודע אולי תמצאי משהו שכן יעזור...

כן הוא מזהה את הנגן

ככונן נוסף.. ניסיתי לאתחל את הכונן (קליק ימין-איתחול) אבל לא הצלחתי.. יש דרך אחרת לעשות את זה? (כן אני ממש בורה במחשבים חח..)

stardust19

New member
אני מציע שפרמטי את הנגן דרך המחשב

ואחכ גם תאתחלי את המחשב שלך כאשר הנגן בפנים

איך מפרמטים דרך המחשב

בלי התוכנה? ואני אשקול את האופציה השנייה.. למרות שאין לי ממש איך לעשות אותה כרגע כי אחים שלי לא בבית ואני לא יודעת לפרמט מחשב =\

תודה רבה אבל

אני עושה את זה והוא אומר לי - לווינדוס לא התאפשר להשלים את האיתחול בןןןןן זונההההה פאק לא משנה מה אני יעשה זה לא יסתדר וזה אמפי 3 חדש!! חדש!! יש לי אותו כולה חודשיים ראבק

stardust19

New member
במקרה כזה- באים עם האחריות והחשבוני

לחנות ממנה קנית את הנגן ומבקשים או שיתקנו אותו או שיתנו לך חדש

עכשיו גיליתי שעל האריזה

שלו יש איזה מספר לתמיכה ארצית.. אני אתקשר לשם מחר ואני כל כך הולכת לצעוק על האימאאמאמ שלהם! חצופים מוכרים לי זבל ב90 דולר ממש תודה רבה רבה לכל מי שניסה לעזור לי ובמיוחד לך.. stardust אני סוגדת לך אתה איש עם המון סבלנות חחח

יאיר B

New member
אנשים, בפעם האלף ואחת:

לא ניתן לפרמט זיכרון פלאש כ-NTFS רק כ-FAT (או FAT32). תודה

stardust19

New member
אוקיי אלי זה הכל באנגלית אז אני

מצער כי אני לא זוכר איך מה כתוב במקום זה בעברית. קליק ימני על הנגן-> FORMAT. תסמני ב V את המשבצת של QUICK FORMAT וב FILE SYSTEM תבחרי FAT 32... תלחצי על START וזהו. אם יהיו בעיות אנחנו פה.

למעלה