Me & Kitizs :] כתבתי פה לפני כמה ימים הודעה על הראיון שערכתי איתו :]
P Paronet New member 16/1/05 #3 זה היה כזה כיף... הראיון איתו.. הוא בנאדם כזה מקסים.. אני ממש מתגעגעת לאותו הרגע שישבתי מולו :] אגב, התמונה מלפני שנה וחצי...
זה היה כזה כיף... הראיון איתו.. הוא בנאדם כזה מקסים.. אני ממש מתגעגעת לאותו הרגע שישבתי מולו :] אגב, התמונה מלפני שנה וחצי...
L lishhhh New member 16/1/05 #4 זו לא מצלמה דיגיטלית! יש פילם שצריך לגמור! סבלנות היא הדרך המהירה ביותר!
Y Yuvalenko New member 17/1/05 #6 יאאא!!!!! איזה חמודה!!! ../images/Emo3.gif טוב מה רצית שאני אגיד, "איזה חמוד" ?! אני בן. אסור לי. אז תגידי תודה על המחמאה וזהו.
יאאא!!!!! איזה חמודה!!! ../images/Emo3.gif טוב מה רצית שאני אגיד, "איזה חמוד" ?! אני בן. אסור לי. אז תגידי תודה על המחמאה וזהו.
P Paronet New member 17/1/05 #7 חחחח אז תודה :] אבל התמונה מאוד ישנה :] תמונה יותר חדשה [שלי, לבד, בלי החתיך ההוא] יש בפרטים שלי :]
Y Yuvalenko New member 17/1/05 #8 אופה אופה! למה לא, למה לא.. ../images/Emo3.gif צריך לשנות ת'מחמאה כבר, להגדיל אותה למשו יותר מתאים..
Y Yuvalenko New member 17/1/05 #9 חחחחחח.. את אוהבת ספרדתית?.. "עיינתי" בפרטים שלך, כמו שביקשת.. לא מכיר שפה כזו, 'צטערת. ובכלל, ההורוסקופ שרשום לך, זה משו בנזונה. חבל על הזמן פשוט. איך הגיעו למסקנה הזו - אין לי מושג. הורוסקופ: עוד יום מעניין לפנינו. חחח..
חחחחחח.. את אוהבת ספרדתית?.. "עיינתי" בפרטים שלך, כמו שביקשת.. לא מכיר שפה כזו, 'צטערת. ובכלל, ההורוסקופ שרשום לך, זה משו בנזונה. חבל על הזמן פשוט. איך הגיעו למסקנה הזו - אין לי מושג. הורוסקופ: עוד יום מעניין לפנינו. חחח..