יש לך שם משתמש וסיסמה
בלעדיהם אי אפשר לתחבר למצלמה.
מה שנכון הוא שגילו שכאשר את קונה מצלמה שהוחזרה, אם החנות לא מאפסת את המכשיר, הבעלים הקודם של המצלמה יוכל לראות . לכן חשוב לעשות reset לכל מצלמה שקונים. בנוסף, יש חברות שאצלהן זה מתאפס אוטומטית (כמעט 100% בטוחה ש- NEST זה אחד מהם).
אם מישהו פורץ לך לשם משתמש והסיסמה, הוא רואה, אבל אין לו מושג מה הכתובת או השם שלך. נראה לי שיותר מסוכן שמישהו יפרוץ לך לאימייל.
אני לא טרחתי לעשות ריסט. דבר I, הסיכוי שקניתי מצלמה שהיתה בשימוש והוחזרה הוא נמוך. דבר II, הסיכוי שאם מדובר אכשהו במצלמה משומשת ושהמוכר לא עשה ריסט עוד יותר נמוך. דבר III, הסיכוי שכל זה קרה ואת הבעלים הישנים של המצלמה
מעניין לראות אנשים שהוא לא מכיר בסלון שלהם נמוך מאוד. דבר IV אם זה מעניין אותו, כל מה שהוא יכול לראות זה מספר שניות כשיש תזוזה (במצלמה הספציפית שלי). הוא לא יכול להכנס לכרטיס הזיכרון שבמצלמה (אם שמת) שם הכל שמור.
בקיצור, היתרונות לדעתי עולים בהרבה על החסרון שהוא גם בהסתברות קלושה.
מקסימום, נתקי את המצלמות כשאת בבית ותפעילי רק עם הבייביסיטר. שווה מאוד את השקט הנפשי, וכיום כשהטכנולוגיה כל כך זמינה וזולה בעיני זה חובה.
בנוסף, את יכולה בתוך העגלה להחביא מכשיר GPS, ככה את יודעת בדיוק איפה הם נמצאות. אני רואה שיש כבר חדשים מאוד קטנים, כמו זה לדוגמה, שמחזיק כ- 8 שעות בין הטענות (גדולים יותר יחזיקו הרבה יותר). זה עולה תשלום חודשי, זה ספציפית כתוב 20 $ לחודש, אבל שוב, בעיני שווה את השקט הנפשי.
[URL]https://www.amazon.com/dp/B07226MV2L[/URL]