Meddle? What the Fuck

meandmeandme

New member
Meddle? What the Fuck

כמה פעמים יצא לכם לשבת ולחשוב למה לעזאזל התכוונו פינק פלויד שנתנו את השם לאלבום הנפלא Meddle? בטח לא כזה הרבה כי אתם לא אובססיבים כמוני אבל אני בטוח שיצא לכם לחשוב על זה. פירושים למילה Meddle מהמילון: 1. To intrude into other people's affairs or business; interfere. To handle something idly or ignorantly; tamper. .2 3. To mix; to mingle. זה כל הפירושים שמצאתי. אז מה אתם אומרים? למה הם התכוונו כשהם אמרו Meddle? הם התכוונו לאחד מהפירושים של המילה האמית? אם כן איזה ולמה? או שאולי יש איזשהי משמעות אחרת? אני יודע שזה לא בריא לנתח דברים ככה אבל אני מבטיח לעשות יותר ספורט (כן בטח)
.

Chocoholic

New member
פינק פלויד לא התכוונו להרבה דברים

לשם האלבום הקודם Atom Heart Mother אין משמעות. להרבה שירים אין משמעות מיוחדת, כי הם לא תמיד חיפשו לתת משמעות בשיריהם. הם בעצמם אמרו שבניגוד למה שהרבה אנשים חושבים, לא בכל שיר שלהם מסתתר מסר. לדעתי, השם היה סתם גחמה.

meandmeandme

New member
לא נכון

לאמא לב אטום אולי אין משמעות אבל לפחות יש דרך הגיונית של איך הם הגיעו לזה. כולם פה מכירים את הסיפור עם העיתון. למדל אין כל הסבר לגבי השם וזה פשוט מסקרן אותי
.

נימרודל

New member
אני חושבת...

למשל בפירלס אז מסופר על שני סוגים של אנשים שמתמודדים עם דרים בצורה שונה. ואקוס במיוחד אבל כל הדיסק בכלל הוא ערבוב של כל מני דברים כל מני רגשות ומצבים שמתנגשים אחד בשני. הים, ההרים, הכלב שבוכה, הגעגועים הביתה, הכירבול ביחד עם האהובה בשחר או על חוף הים. כל זה מביע מן הרגשה כללית מסויימת שמזכירה לי את החופש הגדול שכמו שכולם יודעים לא תמיד שמח חופשי ומאושר. קצת קשה להסביר את זה וקצת קשה להבין את זה אבל זה משהו קשה מאד לתאר במילים.

למעלה