meeee (מיקה) מיקהההההההההה מזל טוב ליום הולדתךךךךךך שיהיה לך הרבה אושר ועושר
A actress New member 18/5/03 #1 meeee (מיקה) ../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif מיקהההההההההה מזל טוב ליום הולדתךךךךךך שיהיה לך הרבה אושר ועושר
meeee (מיקה) ../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif מיקהההההההההה מזל טוב ליום הולדתךךךךךך שיהיה לך הרבה אושר ועושר
M meeee New member 19/5/03 #2 תודהההה)) מקסים מצידךךךך שיהיה לך יום מקסים כמו כן.. חחח מצחיק לי תודההה)))))))
L leocat New member 19/5/03 #3 \הי מיקה זו סי ברדיו הי מיקה מזל טוב חמודה חיכינו לך בשבת בנשר אבל לא הגעת בכל אופן מזל טוב ממני סי
M meeee New member 19/5/03 #4 כן..:/ תודה בכל אופן אגב..אני אשמח אם תחזירי לי תשובה על האימייל... גם אם זו תשובה של: אין לי זמן סורי! חחח אז זהו תודהההה רבה סי ומפיקיה,חבריה,אנשיה ואוהביה! ועולם!
כן..:/ תודה בכל אופן אגב..אני אשמח אם תחזירי לי תשובה על האימייל... גם אם זו תשובה של: אין לי זמן סורי! חחח אז זהו תודהההה רבה סי ומפיקיה,חבריה,אנשיה ואוהביה! ועולם!
ט ט י נ ה New member 28/5/03 #7 הי ליאו מה קורה ? רציתי להודות שוב לך ולכל צוות רדיו אריאל כמובן לאראלה על האירוח המופלא אגב אראלה הגיעה עם אמא שלה לפתח תקווה לראות אותי ואת אביבה אבידן ועלתה לשיר את פרי גנך ויש לה קול מדהים פשוט צלול כמו פעמונים ברוח הדהימה אותי. שיהיה שבוע טוב טינה
הי ליאו מה קורה ? רציתי להודות שוב לך ולכל צוות רדיו אריאל כמובן לאראלה על האירוח המופלא אגב אראלה הגיעה עם אמא שלה לפתח תקווה לראות אותי ואת אביבה אבידן ועלתה לשיר את פרי גנך ויש לה קול מדהים פשוט צלול כמו פעמונים ברוח הדהימה אותי. שיהיה שבוע טוב טינה
א אופנוע שחור New member 20/5/03 #5 מזל טוב יום הלדת שמח, שיהיה לך כל מה שתרצי או חלמת אי פעם. שתצחקי יותר משתבכי, שתאהבי יותר מאשר תשנאי. בכלל, שיהיה לך טוב.
מזל טוב יום הלדת שמח, שיהיה לך כל מה שתרצי או חלמת אי פעם. שתצחקי יותר משתבכי, שתאהבי יותר מאשר תשנאי. בכלל, שיהיה לך טוב.