meere 1000

e t a

New member
../images/Emo207.gif

קניתי את מארז הסופר דלוקס של HUMANOID בשלוש מאות שקל!!! עשה לי את השבוע D: למי שלא מכירה, זה קופסה מגניבה כזאת עם איורים של HUMANOID (יד רובוטית מחזיקה לב וכאלה), ובפנים יש דגל ענקי מבד של טוקיו הוטל, עם התמונה של ארבעתם (ביל עם הראסטות) הולכים ברחוב מוזר כזה, זו עוד תמונה מהאלבום. בנוסף יש שם את הדיסק עצמו בגרסת הדלוקס, עם קטעי DVD וכל הנלווה לזה... חח

animfanatic

New member
פופקורן| מאיפה קנית את החבילה ? ../images/Emo12.gif

שיוווווואו, גדול *-* תתחדש

e t a

New member
הרצליה =]

נכנסתי לאחת מחנויות הטאוור רקורדס וביקשתי לחפש לי באיזה סניף קיימת גרסת הדלוקס של HUMANOID, וכשהאישה הנחמדה סרקה במחשב היא אמרה שיש מארז סופר דלוקס של האלבום הזה בסניף שבעת הכוכבים בהרצליה (תרגעו בנות, זה היה האחרון). חח הקטע שזה היה שמור למישהי אבל אמרו שאם אני אגיע באותו יום הם ימכרו לי את זה בכל זאת

e t a

New member
שאלה ~~

בגרסא הגרמנית של השיר phantom raider יש מישהי ששרה שם איזה קטע... מישהו יודע מי זאת?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אמממ...

אם אני לא טועה קוראים לה שרה והיא זמרת גרמנייה או משהו XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif נראה לי שזה בגלל...

שהיא לא יודעת אנגלית, אז דיי קשה להכניס אותה גם לגירסא באנגלית ><

e t a

New member
חח וביל ידע אנגלית כשיצא האלבום "Scream"? ../images/Emo3.gif

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifהלו, לא לזלזל ../images/Emo11.gif

סתם. בילי דביל, אבל דווקא היום יצא לי שוב להקשיב לשירים ישנים שלהם והאנגלית שלו לא כזאת גרועה. זה שהשירים שלהם הם הדברים היחידים שהוא יכל לבטא באנגלית זה משהו שונה לגמרי, אבל... הבנתם אותי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif האנגלית שלו ממש השתפרה. ../images/Emo45.gif

אבל באלבום של סקרים האנגלית שלו לא הייתה משהו ואם תשימי לב בכמה מהשירים היא גם לא ממש מובנת. >< אבל אסור לי לומר על זה כלום, גם אני סתומה מאוד באנגלית

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחחחחחח אוי כן,

זכרונות ילדות
השמעתי לאבא שלי פעם בטיול אופניים את דונט ג'אמפ והוא חשב שאני שומעת מוזיקה במנדרינית. כמעט תקעתי לו את האופניים בראש. >< אבל אם לומר את האמת, כשרק שמעתי בפעם הראשונה את מונסון לא חשדתי אפילו פעם אחת במבטא. יכול להיות שהייתי מאוד סתומה אז [אהמ], אבל בחיי שלא הרגשתי. תודו שעבדו איתו הרבה על זה :)

למעלה