Meet Joe Black

Meet Joe Black

אח, איזה סרט, איזה סרט..
אתמול הייתה הפעם השנייה שצפיתי בו, ובכל זאת, עכשיו יש לי הרבה יותר הערכה אליו.זה באופן רשמי אחד הסרטים הכי יפים שיש, והוא הפך לאחד האהובים עליי. פשוט סרט גדול ומרגש. (ספויילר קטן למי שלא ראה אתמול) איזה מצחיקים היו הקטעים בהתחלה חחחח... בראדו'ש עם החמאת בוטנים הזאת והעוגיות בפגישת חבר המנהלים...חחח גדול הבראד הזה, גדול... אבל איזה טרגדיה זה היה כשהוא נדרס בהתחלה.. :(..איזה קטע קשה לצפייה..! וסצנת הסקס - זה היה פשוט פאקינג מגרה!! איזה גוף, איזה שרירים, איזה פאקינג שלמות! אח....אני מאוהבת בו אפילו יותר... And That Is That

תודה על התמונות! ../images/Emo99.gif

גם לי זה הפך רשמית לאחד הסרטים הטובים שראיתי! וגם לי זה פעם שניה שאני רואה .. וזה פשוט סרט מושלם

מיצי007

New member
המממ...טוב,אין לי ממש להגיב

כי אתמול כמו בכל יום שישי יצאתי,ולא ראיתי את הסרט אולי 4 שנים.... באמת,לא יודעת למה ואולי אני צריכה לראות אותו שוב אבל הוא אף פעם לא משך אותי בתור סרט יותר מידי,וחשבתי לטעמי שהוא סרט די ממוצע... אבל... שוב,ראיתי אותו פעם אחרונה שהייתי בת אולי 14 ככה...

אמ, נראה לי באמת כדאי לך לראות שוב,

כי גם כשאני ראיתי את הסרט בפעם הראשונה לפני איזה שנתיים- שלוש בערוץ 10 גם נדמה לי, חשבתי שהוא סרט ממוצע. נחמד כאילו, אבל לא יותר מידי. אבל עכשיו, כשראיתי אותו בפעם השנייה, אז בהחלט יש לי יותר הערכה אליו. גם כשצפיתי בזה בפעם הראשונה זה היה כשהייתי קטנה, וראיתי רק כי בראד פיט חתיך. עכשיו כשהתבגרתי כמובן, אני מבינה שאנשים מעריצים בזכות כישרון, ולא מראה. ולכן, גם שמתי לב עד כמה טוב בראד שיחק בסרט. במיוחד אהבתי את הסצנות שלו עם אנתוני הופקינס. הן היו מצחיקות - אך עם זאת חלקן היו גם מרגשות וחזקות. בקיצור, לטעמי - סרט מדהים. באמת כדאי שתצפי שוב
נ.ב - תודה לכולם עם קבלת הפנים..!

מיצי007

New member
את האמת,

אז הצפייה שלי בסרט לא ממש הייתה קשורה לבראד,יותר דווקא לאנתוני הופקינס,וזה לא היה סרט מוצלח שלו במיוחד אבל עדיין,אנשים חוזרים ואומרים שזה סרט רגיש וטוב,אני באמת צריכה לראות את זה שוב כנראה

מיצי007

New member
איפה ראיתי?

אם תשימי לב טוב טוב תראי שבפורום מארון 5 אני נמצאת ותעשי בפקודה

אה שם! כן גם אני אהבתי ת'רקע שעשיתי

.. חחח ואני אשמח לעשות גם לפה!
תפתחי גלריה של רקעים, ואני אשמח לשים שם את העבודות שלי. ואני שמחה שאהבת את הרקע

למעלה