Megadeth Vs Pantera

StaffordshirE

New member
Megadeth Vs Pantera

התפלאתי איך פנתרה ניצחו את מגהדת' בליגת המטאל בפורום מטאליקה, אני מקווה שפה זה לא יקרה
ושוב, אתם צריכים לבחור לפי ארבעת הקטגוריות שאני אביא לכם איזה להקה יותר טובה. 1.לחן
2.ליריקה
3.הסאונד באלבומים
4.כוח הבמה
הפעם תפרטו בכל קטגוריה את מי אתם מעדיפים, שיהיה לי יותר קל לחבר את ההצבעות. אה כן, ומי שבוחר פנתרה נחסם
סתם
יאללה תצביעו

StaffordshirE

New member
אני אתחיל..

1.לחן - מגהדת', איזה שאלה 2.ליריקה - קל, מגהדת' 3.הסאונד באלבומים - אף פעם לא אהבתי כ"כ את הסאוד גיטרות של דיימבאג..מגהדת' 4.כוח במה - לא ראיתי מספיק הופעות של פנתרה בשביל לענות על זה..

4.....

לא צריך לראות הרבה, אחרי שרואים אחת מבינית ששלושת רבעי הלהקה (כולם חוץ מהמתופף) לא יעמדו 5 שניות במקום בזמן ההופעה, ושים לב כמה האדבנג דיימבאג עושה, לי היה נופל הראש הרבה לפני. http://www.youtube.com/watch?v=LTR-tePa0Bg

ותתחשב בכך שהמיקרופון

של פיל לא אלחוטי, תראה כמה הוא רץ על הבמה עם מיקרופון עם כבל

StaffordshirE

New member
ותתחשב בכך שדייב גם מנגן אז יותר

קשה לו להביא שואו מטורף כמו פיל.. חוץ מזה...מנזה תמיד היה מלהיב את הקהל בהופעות, וכך גם אלפסון וג'יימס מקדונו.. כמה שכולם חושבים שהשואו של מגהדת' לא משהו אז הם טועים, אולי של דייב הוא לא משהו אבל של שאר הלהקה הוא בסדר גמור ואף יותר מזה..

אני מתחשב בזה ../images/Emo11.gif

גם הופעות זה עניין של טעם אישי, אותי פשוט פנתרה הצליחו להלהיב יותר (לא אמרתי ש*הרבה* יותר
)
ודיימבאג הוא הגיטריסט היחיד בלהקה והוא היה גיטריסט משהו לא מהעולם הזה

Mena Rea

New member
נכון, יש גבול לכמה שאפשר לזוז על

הבמה כשאתה לא רק שר, אלא גם מנגן וגם נותן סולואים לפעמים.

RakTsarot001

New member
../images/Emo7.gif

1.לחן - גרר... מגהדת'. 2.ליריקה - מגהדת'. (טוב, לשתי הלהקות יש מסר, אבל המילים של מגהדת' יותר, נו, כן, אתם יודעים, אני מניחה.) 3.הסאונד באלבומים - מגהדת'. (אפילו שאני ממש אוהבת את הגיטרות של דיימבאג) 4.כוח הבמה - פנטרה!!!!!!!!!11

I am Cornholio

New member
=]

1.לחן: מגהדת' פותחים את פנתרה במוסיקה לדעתי... - מגהדת'! 2.ליריקה: לא התעמקתי בליריקה של פנתרה, אז מגהדת' 3.הסאונד באלבומים: שוב, מגהדת' 4.כוח הבמה: ת'אמת, פה פנתרה יותר חיות פנתרה בסופו של דבר, מגהדת'!!!

../images/Emo3.gif

1.לחן - מגאדת' 2.ליריקה - מגאדת' 3.הסאונד באלבומים - זה קשה, אבל מגאדת', למרות שדיימבאג נשמע בנזונה. 4.כוח הבמה - פנתרה בלי שום ספק.

genz

New member
...

לחן - מגהדת'. פנתרה יותר מקוריים בלחנים שלהם, אבל זה לפעמים יוצא מוזר ומאולץ כזה... ליריקה - פנתרה. יש להם מסר כללי שאני אישית מאוד תומך בו. סאונד באלבומים - פנתרה. למרות שאני לא סובל את התופים, אבל כל השאר יותר טוב. כוח במה - פנתרה, בהרבה.

חחחחח ../images/Emo9.gif

1.לחן - פאנטרה... 2.ליריקה - אממממ, קשה להחליט, לשתי הלהקות הליריקה לא ברמה גבוהה מדי... אני נמנע... 3.הסאונד באלבומים - פאנטרה... סאונד בנזונה... 4.כוח הבמה - לא מספיק בקיא בעניין... נמנע...

StaffordshirE

New member
לא ברמה גבוהה?

הליריקה של מגהדת' לא ברמה גבוהה?? חחחחחח על מה אתה מדבר ציון

Bax

New member
../images/Emo3.gif

1. לחן-אממ...לשניהם הוא טוב,אני פשוט אוהבת את פנתרה יותר. למרות שהם חוזרים על עצמם לפעמים והכל. אז פנתרה. 2.ליריקה-אהה...לפנתרה יש ליריקה של כיתה ג' בערך...אז מגדהת'. 3.הסאונד באלבום-חח,נו באמת. מגהדת'. 4.כוח במה- לא יצא לי לראות הופעות של מגהדת' אז אני מניחה שזהו ניצחון טכני לפנתרה. שלומי אל תהרוג אותי

StaffordshirE

New member
אם לא ראית הופעות של מגהדת' אז

את לא יכולה לענות! כמו שאני עשיתי !!

למעלה