Melatonin

vegetable man

New member
Melatonin ../images/Emo184.gif

don't forget that you are our son now go back to bed we just know that you'll do well you won't come to harm death to all who stand in your way wake my dear​
אל תשכח שאתה הבן שלנו עכשיו תחזור לישון אנחנו פשוט יודעים שתצליח לא יקרה לך שום דבר רע מוות לכל מי שעומד בדרכך תתעורר יקירי __________________________________________________________________ מלטונין למי שלא יודע - הורמון טבעי המיוצר ומופרש מבלוטת האצטרובל שבמוח במחזור קבוע בשעות היממה, כשהוא משפיע על תהליכים רבים בגוף. ככל שמזדקנים, הגוף מפריש פחות ממנו. המלטונין מבוקש בעיקר כתרופה להשראת שינה, והוא מיועד בעיקר כדי למנוע הפרעות שינה (jet lag). אישית פעם המליצו לי לקחת מלטונין, אבל זה היה אי שם בצבא - היום אני חי מצויין עם השינה המופרעת שלי
מה דעתכם על השיר הקצרצר המינימליסטי והשונה (בואו נקרא לזה ככה) הזה? כשאני שומע את המילים, אני מדמיין ילד מפוחד ישן במיטה בחושך, וההורים שלו מקדישים לו את השיר הזה. מה לדעתכם עבר לת'ום בראש כשהוא כתב את השיר?

kittycatbone

New member
באמת שאלה טובה מה עבר..

חח, האם נולד לו איזה ילד באותה תקופה או משו? XD

Roy1232

New member
יש מצב שהוא כתב אותו בהשפעת../images/Emo26.gif

אלכוהול?
שיר מוזר..

תשמעו.......בדרך כלל אני לא מתעמק

יותר מידי במילים, אבל משום מה השיר הזה מפחיד אותי....במיוחד הבית האחרון

חרטושה

New member
באמת קריפי

אולי כדאי שאני אפסיק עם המלטונין
מזכיר לי קצת משהו, אבל זה רק בגלל המלטונין (
) לא מזכיר קצת אתא אימא של מישהו
....?

חרטושה

New member
הודעה המקורית לא נשלחה לי ../images/Emo10.gif

אני שונאת שזה קורה. רציתי להגיד שאולי זה רק הדימיון המשתולל שלי, אבל אני מכירה איזה מתוסבך אחד שגם אימא שלו רצתה להגן עליו בכל מחיר ולרפד את חייו בצמר גפן. כמובן שכל זה מתוך התעסקות בפחדים שלה וחיחלו והפכו להיות הפחדים שלו. אבל אולי זו דווקא הדרך הנכונה לגדל ילדים. אחרי הכל המתוסבך הזה הפך להיות חבר באיזושהי להקה אלמונית בשם פ"פ.
השיר הזה באמת קריפי אפילו יותר. מפני ששישנה זה דבר מפחיד בעיקרו ומפני שהאיום יותר מפורש. קצת יותר מאשר תסבוך פשוט.

חרטושה

New member
זה רק הדימיון המשתולל שלי

אבל אני מכירה איזה מתוסבך אחד שגם אימא שלו רצתה להגן עליו בכל מחיר ולרפד את חייו בצמר גפן. כמובן שכל זה מתוך התעסקות בפחדים שלה וחיחלו והפכו להיות הפחדים שלו. אבל אולי זו דווקא הדרך הנכונה לגדל ילדים. אחרי הכל המתוסבך הזה הפך להיות חבר באיזושהי להקה אלמונית בשם פ"פ.
השיר הזה באמת קריפי אפילו יותר. מפני ששישנה זה דבר מפחיד בעיקרו ומפני שהאיום יותר מפורש. קצת יותר מאשר תסבוך פשוט.

vegetable man

New member
../images/Emo13.gif

את כל פעם מביאה את ההשוואות האלה לפינק פלויד במקום
מה שבאמת קריפי בשיר הזה כמו שאת ואורי ציינתם, זה שהוא שיר קצר, ולמרות הלחן היפיפה שלו המילים פאנטיות במידה מסיומת "Death to all...". גם הסינתיסייזר הזה קצת מאיים. בניגוד לווטרס שעושה את זה ממש בעדינות ב-Mother, ת'ום נכנס חזיתית בכל מי שיעמוד בדרכו של הילד.

חרטושה

New member
עכשיו גם ברחו לי האייקונים

מסתבר שהאקספלורר לא רוצה להכנס לי לתפוז, אז אני צריכה להשתמש בפיירפוקס מה שאומר ש -נו אייקונס פור יו! אבל קבל סמיילי וירוטואלי חופשי.

kittycatbone

New member
חח מי משתמש באייקונים..?../images/Emo3.gif

כאילו בחלון של האייקונים. פשוט זוכרים את הקוד לסמיילי ורושמים אותו. (או שאת מתכוונת שלא רואים אותם?)

חרטושה

New member
לא, פשוט לא רואים אותם

אבל חוץ מזה, טוב זה פאדיחה אבל לא איכפת לי להתפדח, צריך למצוא בשביל זה את השני קווים המקבילים שאני תמיד מאבדת. -פרצוף מבואס-

kittycatbone

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

נו זה לא קשה. זה או ליד השיפט, או ליד האנטר, או ליד הbackspase.

חרטושה

New member
זה לא יעזור

במקרה שלי. אבל תודה. כי אני מאבדת אותם כל 5 דק' בערך וצריכה למצוא אותם מחדש. זה סוג כזה של דיסלקציה.

kittycatbone

New member
חח הו../images/Emo13.gif

נו, אבל אם "מתאמנים" מספיק זה כבר בא "בטבעיות"
רציני... כשאני במקלדת שונה מזאת שיש במחשב שלי ואני מחפשת את הסימן גם אני תמיד נאבדת.. אני פשוט כל כך רגילה לאיפה שהוא אצלי שזה בא אוטומטית בידיים .. עניין של הרגל זה הכל^^

vegetable man

New member
נסי אולי את

avant browser - אישית הפיירפוקס עולה לי על העצבים מכמה סיבות, והדפדפן הזה ממש לעניין.

חרטושה

New member
המ... אני אדבר עם זה שמבין בדברים

האלה פה. אחרי כמובן שהוא יגמור לנסות ללמד את המחשב לדבר.
אני מניחה שזה יקח קצת זמן.

למעלה