memantine

מוריאל1

New member
memantine

שלום רב, שמעתי על תרופה חדשה בשם לועזי memantine של דדר' יעקובו מינצר האם מישהו שמע עליה? אם כן אני צריכה לדעת אם זה משווק בארץ בתודה זה דחוף

פנטזי1

New member
memantine

עד כמה שידוע לי הכוונה היא לאביקסה-זה השם המסחרי של התרופה. אפשר כבר להשיג אותה בארץ בלי בעיות היא אושרה כבר ע"י משרד הבריאות אך היא עדין לא בסל התרופות לכן צריך לשלם 706 ש"ח לחפיסה.

פנטזי1

New member
המשך

תוכלי לקרוא על התרופה ולראות שהכוונה היא לאביקסה /www.memantine.info

מוריאל1

New member
תודה

מודה לכם על התשובות מישהו יודע מי הניורולוג אכי מומלץ למחלה הזאת? ואיפה ניתן לפגוש אותו? תודה מראש מוריאל

ידידים

New member
תשובה

כמעט בכל בית חולים יש מרפאת זיכרון. בתל השומר ואיכלוב במרכז. כמו כן יש ליד תל השומר "מרכז לאצהיימר" ושם אפשר להבדק אצל פרופסור דוידזון. (כמובן שאצלו זה כביקור פרטי)

פנטזי1

New member
המלצה על רופא

אחד החברים בפורום המליץ על ד"ר גינדין שהוא גריאטר מומחה לאלצהייצר ומקבל במרפאות חוץ באסותא בימי שישי לפי דבריו.

zvooloon

New member
צר לי להסיר את המלצתי

העניינים אצלנו הסתבכו, עובדה ששבתי לפורום, וד"ר גינדין זה איכזב אותנו מאוד, ראשית כאדם ושנית כרופא. כרגע אנו עובדי עצות, נקרעים בין שתי דיאגנוזות סותרות, ומחפשים, אולי, מומחה נוסף. שמענו על פרופ' בן יהודה מבי"ח הדסה עין כרם, אך עדיין לא החלטנו מה לעשות.

מאיר1

New member
ראה קישור

ראה קישור http://www.alzheimer.org.il/index.html הפרופסור מנהל חטיבה בתל השומר וכן באם תבדוק תראה את הרקוקד שלו.

למעלה