Memories of the never happened-סיקור דיסק

Miss Triple H

New member
Memories of the never happened-סיקור דיסק

יש הרבה סיקורי הופעות בפורום אז רציתי לעשות סיקור דיסק- מקווה שזה מקובל חח [אני מבקשת להדגיש שכל מה שאני אכתוב פה זאת דעתי האישית בלבד כל אחד יכול לחשוב אחרת בכל זאת על טעם וריח אין להתווכח] הדיסק החדש של רוקפור הוא דיסק שחיכיתי לו דיי הרבה זמן (במיוחד עם כל הדחיות) אני מודה שלא שמעתי הרבה דברים של רוקפור לפני הדיסק אבל מה ששמעתי בהחלט אהבתי מה שבעצם גרם לציפייה הגדולה לדיסק. אז היום קניתי את הדיסק ולפני שהתחלתי לשמוע אותו ציפיתי לדיסק יחסית שקט כי שמעתי ממנו לפני רק את young believer שהצטייר בפני כשיר יחסית שקט. כשהתחלתי לשמוע את הדיסק הרצועה הראשונה הייתה קטע אינסטרומנטלי יפה ואני תמיד נהנת לשמוע אלבום שמתחיל בקטע אינסטרומנטלי, הרצועה השניה הפתיעה אותי, כמו שאמרתי קודם ציפיתי לדיסק דיי שקט והרצועה השניה היא לא שקטה ומאוד התלהבתי מהשיר ומהליריקה שלו (half & half) מה שהציב לי רף דיי גבוה לקראת שאר האלבום (באמת באמת התלהבתי מהשיר), [האלבום באמת נהיה שקט יותר אחרי השיר הזה] אחר כך הרצועה השלישית יכול להיות שחשבתי ככה רק כי היא באה אחרי השיר הקודם אבל לא אהבתי אותה אז אני לא אתייחס אליה הרבה, הרצועה הרביעית היוותה לטעמי שיפור מהקודמת אבל גם לא ברמה של השניה, מהרצועה החמישית old village house כבר מאוד נהנתי אחד השירים היותר טובים באלבום, הרצועה השישית dear truth נהייתה פחות שקטה והייתה מצויינת יותר טובה מהקודמת (וזה קשה) היו בה כמה משפטים שאהבתי מאוד [and there's nothing left to bleed for] אחר כך לפי החוברת של הדיסק אמור להיות השיר its ain't easy אבל כשרצועה השביעית התחילה להתנגן שמעתי שזה דווקא השיר goes around (המעולה) מה שדיי הפתיע אותי כי חשבתי שקיבלתי דיסק שחסר בו שיר חח אבל אז הרצועה ה8 הגיעה והשיר האבוד נמצא חח אז כנראה שיש טעות בחוברת, it ain't easy הוא שיר נחמד אבל יש באלבום שירים שלטעמי מתעלים עליו בכמה רמות, אחר כך הגיעה הרצועה ה9 השיר young believer שאותו הכרתי מהמייספייס שלהם לדעתי השיר הכי טוב באלבום (כשdear truth וhalf & half איתו בתחרות קשה) אני מאוד אוהבת גם את המוזיקה וגם את המילים של השיר [hold your breath, close your eyes and don't look back] הרצועה העשירית corridors שיר יפה ושקט, הרצועה המסיימתlady jette נחמדה מאוד היו טובות ממנה הרצועה נמשכת אחרי שנגמרות המילים כשיש פרק זמן של מוזיקה בלבד וזה נחמד כי האלבום נפתח באינסטרומנטל וקטע האחרון שלו (למרות שקצר מהאינסטרמנטל האחרון) הוא גם ללא מילים וזה יוצר סוג של מסגרת לאלבום. בקיצור אלבום טוב יש כמה (קצת) שירים שלא התלהבתי מהם אבל בסך הכל נהנתי מאוד מהדיסק ואני שמחה שקניתי אותו וממליצה עליו, וגם ממליצה לשמוע אותו לפחות בפעם הראשונה תוך קריאת המילים יש כמה שירים (רובם) שהמילים שלהם יפות מאוד וכדאי לקרוא. סדר השירים: half & half because of damaging words no worries ald village hpuse dear truth goes around it ain't easy when youre gone young believer corridors lady jette זאת פעם ראשונה שאני כותבת כזה דבר ואני שוב מדגישה שזאת רק דעתי האישית.

Kettercat

New member
די, די, די... ../images/Emo7.gif

איך זה שלכל העולם יש כבר את הדיסק הזה ורק לי עדיין אין??
בכל אופן, סיקרנת אותי עכשיו עוד יותר. למרות שיש את השירים עכשיו לשמיעה באתר החדש שלהם, אני מחכה בסבלנות עד לדבר האמיתי...

למעלה