Memories מחפשת בנרות פלייבק לשיר מתוך קאטס. גם תווים יכולים להיות טובים... אבל עדיף פלייבק. HELP
S Sally Bowles New member 1/11/07 #1 Memories מחפשת בנרות פלייבק לשיר מתוך קאטס. גם תווים יכולים להיות טובים... אבל עדיף פלייבק. HELP
B BroadwayBaby511 New member 1/11/07 #2 צרי איתי קשר בפרטי... יש לי כמה גירסאות של אותו הפלייבק (טונים שונים).
S Sally Bowles New member 1/11/07 #4 וואו תודה לשניכם !!! עוד שאלה - למישהו יש תרגום סביר לשיר funny honey מתוך שיקאגו ? שיקאגו עלה בישראל... אמורה להיות גרסה אם אני לא טועה...
וואו תודה לשניכם !!! עוד שאלה - למישהו יש תרגום סביר לשיר funny honey מתוך שיקאגו ? שיקאגו עלה בישראל... אמורה להיות גרסה אם אני לא טועה...
H hsrugo New member 2/11/07 #6 גם אני מחפשת אם מצאת אשמח אם תצרי איתי קשר ואשמח לעשות את אותו הדבר אם אני אמצא!
Z zohar2008 New member 20/1/08 #8 יש למשהו תרגום של שרים מ"שיקאגו"? שלום לכולם!!! יש למשהו תרגום של שירים מ"שיקאגו".... הרי בית לסין העלה את ההפקה אבל אני לא מוצאת בשום מקום את המילים... זה קיים איפשהו? אשמח לקבל סיוע... תודה
יש למשהו תרגום של שרים מ"שיקאגו"? שלום לכולם!!! יש למשהו תרגום של שירים מ"שיקאגו".... הרי בית לסין העלה את ההפקה אבל אני לא מוצאת בשום מקום את המילים... זה קיים איפשהו? אשמח לקבל סיוע... תודה