Memorigo: Zamenhofa Festo la 11-an de decembro

מיכי 10

Member
Memorigo: Zamenhofa Festo la 11-an de decembro

Karaj gesamideanoj,

1) Ni re-invitas vin al la Zamenhofa Festo, kiu okazos venontlunde, la 11-an de decembro.

17:00 - Kunveno, amika Esperanta interparolo, vendo de E-libroj, KD-oj, kaj aliaĵoj.
18:00 - Komenciĝo de la programo: Prelegoj, Esperantaj artaĵoj, debatoj kaj elektoj.

Atentu, ke ĉi-foje ni kunvenas en la tuja najbara konstruaĵo al nia regula kunvenejo, ĉe David-Hameleĥ-ave. 38, Tel-Avivo (anstataŭ David Hameleĥ 40). En tiu ĉi domo estas la direkciejo de WIZO.

2) Ĉe-okaze, vi estas invitataj solvi nian jubilean 200-an logikan enigmon en nia Esperanto-forumo. Ĉi-foje, la enigmo estas relative ne tro malfacila.

Esperanto-Ligo en Israelo (ELI)

מיכי 10

Member
תזכורת: ערב זמנהוף ביום שני הקרוב, 11 בדצמבר 2017

חברים יקרים:

הנכם מוזמנים לערב זמנהוף, שיתקיים ביום שני הקרוב, 11 בדצמבר 2017, כ"ג בכסלו תשע"ח.

17:00 - התכנסות. שיחת חברים באספרנטו, מכירת ספרים, תקליטורים, וכו'. כיבוד קל.
18:00 - תחילת התכנית, הרצאות, קטעי אמנות אספרנטיים, דיון, בחירות.

***אנא שימו לב, שהפעם נתכנס בבניין השכן לבניין הרגיל שלנו, בשדרות דוד המלך 38, תל אביב (במקום דוד המלך 40). זהו בית הנהלת ויצ"ו.

2) בהזדמנות זו אנו מזמינים אתכם להיות הפותרים של חידת היובל שלנו, מס' 200, בפורום אספרנטו. הפעם החידה אינה קשה במיוחד, באופן יחסי.

האגודה לאספרנטו בישראל (אל"י)

אני מגיע!

תודה על העידכון!
אם יהיה קצת זמן אספר בהפסקה על פרויקט ניצוצות אספרנטו שאני מקיים בבית ספר בגבעתיים

מיכי 10

Member
אז ככה, ירוק ע ו ל ה, עצות ידידותיות שלי:

1. המארגנות (יואלה ולאה) ישמחו אם תודיע להן כמה אורחים אתה מביא (ילדים, הורים), כי זה בכל זאת מספר משמעותי של אנשים אם אפילו רק רובם יבואו.

2. תבקש זמן דיווח רִשמי מהמנהלת האומנותית (מתילדה), כי בזמן ההפסקה אנשים הולכים להיפגש ביניהם ולהתכבד וכו', ואין זמן לדיווח.

למעלה