MERRY CHRISTMAS TO ALL OUR FRIENDS

shmuel16

New member
MERRY CHRISTMAS TO ALL OUR FRIENDS

MERRY CHRISTMAS TO ALL OUR GREEK MUSIC FRIENDS THROUGHOUT THE WORLDWIDE

shmuel16

New member
אביב-מישהי שמרבה לשיר מוזיקה יוונית

עליזה אביב גדלה בת"א ובבת ים ושורשיה בסלוניקי ובירושלים. היא החלה לשיר בגיל 15 אז הצטרפה ללהקת רוק

בראבו עליזה.,,,

זמרת עם הרבה נסיון ויכולות מהשורה הראשונה. מאמינה בדרכה המוזיקלית ומבצעת גדולה. ותודה על שנתת לנו את דין דין כזו מדהימה ומיוחדת . ציון קדם

12אניהיא

New member
עליזה אביב הזמרת עם הנשמה הגדולה

הסיפור האמיתי... באחד מימי שישי של המילחמה בשעות הערב המוקדמות מעט אחרי הקידוש אני ניתקפת התקף חרדה קשה אמבולנס מגיע אליי הביתה והחובש לוחץ אותי להתפנות לרמב"ם יחד עם בנותיי. אני בוכה והיסטרית אמרתי לחובש שאני מוכנה להתפנות רק לאיכילוב{נו באמת זו הבדיחה הכי טובה שיש} הוא מסביר לי שאין לו כזו אפשרות ומבטיח לי שברמבם נהיה בטוחות.אני ממשיכה להתעקש והוא תוך כדי מזריק לי שני זריקות ארגעה. הוא מקבל קריאה בביפר ומראה לי הודעה שהתקבלה שאפשר לחזור לשיגרה {בטח חושב שאני מטומטמת} אגב 10 דקות אחרי זה נישמעה אזעקה שהרעידה את הבית החובש ניראה המום ואני פורצת בצחוק מטורף...עאלק חזרה לשיגרה. בעלי מקבל מידע שבבית היסטריה רצינית והוא בדרך להופעה בכלל בדרום הארץ כך שאני לבד עם שתי בנות קטנות וחובש מבולבל.. טלפון לעליזה והיא חוזרת אליי תוך שניות, היא באמצע הופעה בקיבוץ מעלה החמישה אבל אוטוטו מסיימת כך שאם אני יוצאת במונית מחיפה והיא מירושלים אנחנו ניפגש מתחת לביתה באותו הזמן. וכך היה אני מוצאת נהג מונית מתוסכל שמוכן לקחת אותי לת"א אני נוסעת חצי מעורפלת מזריקות הארגעה שקיבלתי ועדיין בפחד היסטרי מה אם ויהיה משו ואנחנו בדרך. וכך אני מגיעה תוך הסברים של עליזה אליה הביתה השעה כבר כימעט חצות עליזה אחרי הופעה ממתינה לי ברחוב, היא ובעלה עוזרים לי עם הבנות שנרדמו בדרך עם תיק הבגדים שהיה ארוז ממסעות קודמים שלנו במהלך המילחמה.. במשך כמה ימים התארחנו אצלה בבית אירוח לבבי. כך הכרתי את עליזה אביב שמבחינתי היא לא רק זמרת גדולה אלא גם נשמה ענקית.

shmuel16

New member
גליקריה,דיוניסיו, אסלינדו ב ERT

בפרומו ששודר אמש בערוץ הטלוויזיה ERT יככבו בתכנית החג של ספירוס פאפדופולוס (מנחה התוכנית "סטין יאמאס מאס") בערוץ ERT-NET : גליקריה סטליוס דיוניסיו מלינה אסלנידו ואחרים (ברקע נצפה לזארוס האקורידיוניסט) ואחרים, בדואטים נדירים התכנית תשודר ב 25-12 שעה 12:15 הכינו וידאו להקלטה !

shmuel16

New member
היום ב RIKSAT

עכשיו אצל סמינה מופיעים וואסקופוליס ופוליאנדריאוטי ב 14:15 ישודר קונצרט של רובאס

shmuel16

New member
יאניס קוציראס אצל ספירוס

פרומו בערוץ ERT יאניס קוציראס יתארח אצל ספירוס בהשתתפות אומנים רבים שיבצעו את שיריו של קוציראס. הזדמנות לצפות בקוציראס בריקוד זבקיקו

shmuel16

New member
הופעה מוקדשת ל Kazantzidis Stelios

שבת גדושה של מוזיקה יוונית עברה עלינו: ERT פינקה בשעתיים משירי סטליוס קזנדג'ידיס בהשתתפות אדמנדידיס וחברים של סטליוס מהיסודי MEGA שידרה תכנית בהשתתפות מריו 902 שידרו קונצרט עם יוטה לידיה וממשיכים הבוקר עם שירי רמבטיקה RIKENA אצל סמינה וואסקופוליס ופוליאנדריאוטי והיד עוד נטויה

למעלה