Merry Yule, to everyone

Raidho

New member
Merry Yule, to everyone

And to my traditional Yule blessing: Enjoy the silence of the nights And celebrate the birth of light! Wassail the Gods, wassail your kin, Drink for your lives and worthy live! A year of light, a year of mead, A year of happiness shall be! Put down your feet, bear high your head Expand your wisdom and earn your friends! Deserve by all the home you dwell, And shall the Gods guide you well!

gwizard

New member
Blessed be, brother

ותודה על הברכה הנהדרת

gwizard

New member
תשמע

אם אתה לא רוצה לומר אז אל תגיב, אבל לכתוב "מה אכפת לך" זה פשוט גסות רוח ולא מתאים לך.

ההגמון

New member
לא לא.

אנא, קרא בעיון את הודעתי ושים לב, שלא אמרתי "מה אכפת לך" אלא שאלתי, בטון מנומס (בחיי שזה היה בטון מנומס, אם היית שומע את הקול שלי דרך הפורום), פשוט, למה אכפת לך? ...

ההגמון

New member
אין שום סיבה שלא.

בוא אני אסביר לך את העיניין... אני לא עונה על שאלות שאין להן שום קשר לאדם השואל אותן, ואין לו שום צורך לדעת את האינפורמציה הזאת, אלא אם כן הוא נותן לי סיבה, שלדעתי, היא טובה מספיק ומחייבת. אך, למרות שהתגובה הייתה לראידהו, וראידהו הבין יפה מאוד את כוונתי, ולמרות שזהו שירשור "יול שמח" בלתי מחייב, וזה לא כאילו אמרתי משהו היסטורי וסירבת להביא לו הוכחות.. זהו פורום ציבורי. אז אני פשוט אומר שג'סיקה היא ידידה משותפת, ונסיים את זה בכך, סבבה? אה, ויול שמח גם לך, אלון. ואני חושב שזה המקום והזמן לציין, שלמרות כל הויכוחים והחוסר הסכמה ביינינו לפעמים, אני מעריך את פועלך, ואני שמח שיש מישהו כמוך בפורום. פיטר.

שנה טובה גם לך, ידידי!

וגרסה עברית למאותגרים-סקסונית: הנה משקט לילה-שְחור וחגוג עמי את בוא האור! לחיי אלים ומשפחה! (ושתה גם-כן לכבודך!) תהא שנת תמד ואורים ושנת חיים מאושרים! היה יציב עם ראש מורם, חבר ראוי וחכם! היה ראוי לביתך, ושהאלים ינחו אותך!

למעלה