Mesh wireless network

Midriff

New member
Mesh wireless network

מאחר ויש לנו בעיות כיסוי במקומות מסויימים בבית אני שוקלת לקנות מערבת של mesh wireless. תובנות, המלצות או דברים לשים לב אליהם יתקבלו בברכה

Boston Guy

New member
ממליץ לא להשקיע כרגע ולחכות ש WIFI 6 ייתייצב

העולם נמצא על סיפו של דור חדש של ציוד רשת מקומית אלחוטית, כשניצנים של ציוד מהדור החדש כבר הגיעו לשוק. כמו תמיד בתחום ה 802.11, גם הפעם הסטנדרטים עדיין בהתהוות והעסק עדיין מתבשל - אבל לדעתי תוך שנה פלוס מינוס העניין יתייצב, וכל מכשיר שעובד עם רשת אלחוטית שתקני בשנת 2020 וצפונה יתמוך בתקן החדש.

תקן WIFI 6 (או בשם הישן שלו 802.11ax) נותן קצבי העברת מידע הרבה יותר גבוהים, טווח יותר גדול, איכות קליטה טובה יותר...
חבל להשקיע כרגע כסף בציוד תשתית שמחרתיים כבר לא יוכל להשתמש ב 50% מהיכולות של הטלפון הנייד החדש שתקני בעוד כמה חדשים, או של הטלויזייה החדשה שתקני בשנה הבאה.

נחמנית

New member
מנצל"שת

מטעמי עצלות יש לנו ראוטר של החברה שמספקת לנו את האינטרנט. אבל הם העלו את המחיר החודשי ונמאס לי לשלם. מה הגיוני לקנות שיהיו לו חיי מדף סבירים (לא ימות תוך חצי שנה), וכיסוי סביר (ישב בסלון ויגיע למרתף ולכל חלקי הבית). לינקים להמלצות ספציפיות שמאזנות עלות מול תועלת יתקבלו בתודה וברכה

Boston Guy

New member
אי אפשר לענות בלי הפרטים הנחוצים

איך הבית שלך מחובר לאינטרנט - על כבל קואקסיאלי של טלויזייה בכבלים? סיב אופטי? קו טלפון?
מי ספק השרות? איזו מהירות חיבור?
את מחפשת רק ראוטר, או שצריך גם את המודם (הכבל הקואקסיאלי \ חוט הטלפון \ הסיב האופטי מספק התקשורת נכנס ישר לקופסא שעליה את מדברת, או שיש מודם נפרד והראוטר מחובר אליו על ידי כבל עם מחברי RJ45)?

vinney

Well-known member
כדאי להפריד בין מודם לראוטר

חברות כמו comcast וat&t מוכרות מכשיר שהוא גם מודם וגם ראוטר וגם נקודת גישה של wifi וגם משתמש בתוכנה פרטית שלהם ולא תוכנת מדף סטנדרטית, וגם מנצנץ באורות יפים וגם נראה כמו זר וורדים. בפועל אלה בד״כ המכשירים הזולים יותר והנחותים יותר.
&nbsp
אם את נשארת עם אותו ספק יותר משנתיים - כדאי להשקיע במודם פרטי שלך שיתאים לתקשורת (יש הבדל בין cable לdsl לfiber וכד׳), ונתב אלחוטי נפרד.

randomwinds

New member
התקשרי לספק ושאלי איזה מכשיר ניתן לקנות במקום להשכיר

אני מניח שתוכלי למצוא משומש באי ביי. יעלה פחות . יותר כאב ראש אם יש בעיות וצריך תמיכה מהספק. מהניסיון שלי עם ווריזון מלפני מספר שנים, החזיר את ההשקעה בפחות משנה
סיכונים/שיקולים -
כמה שנים אתם מתכננים להמשיך עם הספק?
האם אתם צופים צורך לשנות את החבילה למהירה יותר או כוללת אפשרויות שמצריכות מודם מסוג אחר?

למעלה