message for bary

בן100

New member
message for bary

היי בארי הקפוא! מה המצב? זאת הודעה מאח של חבר טוב שלך
) אני נמצא בצ´נג מאי, הייתי בטרק ג´פים של תנא (3 ימים 2 לילות) שנגמר במוצ"ש, אתמול הייתי בגן חיות (מומלץ, 3 שקל כניסה) היום בסיור מקדשים (טוק טוק שליווה אותי, 4 שקל לשעה) הייתי במשולש הזהב (בזבוז של יום), סיור מפעלים, ההר הגבוה ביותר בתאילנד והפגודות של המלך והמלכה.... אני נמצא בחנות אינטרנט (יש אחת כזו בכל פינה) ב2 שקל לשעה, חיבור לוויני (מי שנמצא בטיול - שלא יעבדו עליו וייתנו לו חיבור של מודם) וכותב את ההודעה אחרי שהתקנתי כאן עברית, הדבר היחיד שמפריע זה שאין עברית על המקלדות (אבל בשביל זה קיימת כתיבה עיוורת ) אני מתכנן לעזוב את העיר , אבל לפני שאעזוב אשמח אם תגיד לי מה עוד יש לעשות בעיר (חוץ מכל מה שסיפרתי + סיור מפעלים). תכננתי להיות בלאוס שבועיים וקניתי בשביל זה ספר אבל לאור מה שקראתי כנראה שלא אבקר שם. למרות שהיא יפהפיה, לאוס נשמעת מדינת עולם שלישי: מלאת מחלות, שודדי דרכים, לא דוברת אנגלית ולא מפותחת. זהו, אם יש למישהו שאלות על בנגקוק\\צ´נג מאי you welcome!!

טוב אח של חבר טוב שלי

נתחיל מזה שמהיום והלאה אתה כותב את הכל בבאטים לא בשקלים אין דבר כזה 3 שקל יש 30 באט. עכשיומי שאמר לך שבלאוס אין דוברי אנגלית מדבר שטויות אני לא יודע אם שמת לב אבל גם התאילנדים לא כל כך מצטיינים בדיבור האנגלית ובקשר ושודדים יש בכל מקום. סע לשם מקום מדהים מקום יפה יש המון מה לראות אנשים חמים ומדהימים לפי דעתי מומלץ בחום אזוב את הספרים פשוט סע ותזרום. ומה זה לא מפותחת? אז אוקי אין שם אוטובוסים עם מזגן או רכבות באוויר אז מה? זה היופי של המקום הפשטות שלו לא יותר מזה.

למעלה