Messanger 8, Shared Folder

natalysh

New member
Messanger 8, Shared Folder

שלום לכולם, אתמול התקנתי את מסנג'ר 9 בטא (על win XP SP2) והופיעה לי ב"מחשב שלי" התיקיה My Sharing Folder . אני לא מעוניינת בה וניסיתי להכנס ל- Tools -> Options ומשם ל- Sharing Folders ולנסות לנטרל שם משהו, אבל הכל אפור (מצורפת תמונה). כמו כן, לא מצאתי את ה- "Troubleshoot" יעיל ולא מצאתי שם פתרון לבעיה. םא זה עוזר, על המחשב שלי מותקנת ה- Firewall של Windows, נוסף ל- Norton AntiVirus 2005, AdAware, SpyBot, Spywareblaster, CCleaner . כל התוכנות מעודכנות, כולל העדכונים האוטומטיים של Windows . איך אני נפטרת מהתיקיה My Sharing Folder? תודה מראש, נטלי

Ambious

New member
יש שיטה, אבל על אחריותך בלבד

אני רואה מהתמונה שהחלונות שלך בעברית, אם כך: "התחל" -> "הפעלה" הקלידי "regedit" בצד ימין יהיה לך עץ תיקיות ובצד שמאל ערכים היכנסי בעץ לנתיב: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MyComputer\NameSpace ויהיו שם תתי תיקיות עם שמות מוזרים. תעברי עליהם אחד אחד, ובצד שמאל של החלון תראי את הערך ואת השם שלו. אחד מהם יקרא "Messenger Shared Folders". כשתמצאי אותו, תמחקי את כל התיקיה של הערך (שימי לב לא למחוק בטעות את התיקיה Namespace, אלא את התיקיה שבתוכה יש את הערך Messenger Shared Folders). וזהו.
-אלעד

natalysh

New member
תודה :) מה הכוונה ב"על אחריותך?"

זה עלול לפגוע ממש במחשב? ואם כן, יש אולי דרך יותר בטוחה? שוב תודה!

Ambious

New member
לא אם תעשי את זה בדיוק כמו שאמרתי

אבל התעסקות ברג'יסטרי זה אף פעם לא בטוח אם לא יודעים בדיוק מה עושים. בכל מקרה, אני אומר את זה שאם משהו משתמש אחרי זה לא תבואי אלי בטענות
בכל זאת מדובר בתוכנת בטא והשימוש בה על אחריותך בלבד. הסיכוי שמשהו ישתבש בעקבות זה אפסי, אבל במחשבים כמו במחשבים, עדיף להיות על הצד הבטוח.

Ambious

New member
מצאתי באינטרנט שיטה פשוטה יותר

להכנס ל- "התחל" -> "הפעלה" ולכתוב: regsvr32 /u C:\Program Files\MSN Messenger\fsshext.dll אבל לא ניסיתי את זה אישית אז אין לי מושג אם זה עובד

למעלה