Metal Slug..?

Piccolo

New member
Metal Slug..?

מישהו מכיר אם יש מאטל סלאג כולשהו (ממולץ 4 ו 2) שפועל באימולטור שהוא לא נאו ג´או? ואם אין אז יש גירסת אימולטור לנאו ג´או לרשת?

shakedunay

New member
השתמש בmame32k

אך הוא לא מפעיל את 4 משום ש4 לא אמור להיות נתמך באופן רשמי. איך הכי מומלצים זה 2 ו 4 ?!?!?!? באילו מהסידרה שיחקת? בכולם? שיחת ב 3 ולא כ"כ אהבת? מה עם 1 ו-x? בעצם כל אחד וההעדפות שלו...

AxBattler

New member
Metal Slug Series

מטל סלאג יצא גם לניאו גיאו פוקט, פלייסטישן, סאטורן ואם אני לא טועה כבר יצא REMAKE של המשחק הראשון לגיימבוי אדבנס! לכולם יש אמולטורים ואת כולם, למעט אולי הסאטורן, אפשר לשחק על המחשב! אבל איך שלא מסתכלים על זה, גירסת הניאו גיאו המקורית על MAME או NEORAGE או KAWAKS היא הטובה ביותר. דף METAL SLUG באתר

Piccolo

New member
אתה בטוח שזה פועל ב - Kawaks?

כי הורדתי את זה והאימולטור של קוואקס לא מזהה את זה (בגירסה של 145). כל הרעיון זה שאני רוצה לשחק את זה ברשת.. אני פשוט מעדיף את 2 או 4.. אבל אם אין אותם לרשת,אז כל אחד אחר יעזור... אבל שיהיה אפשר ברשת העיקר... יש פיתרון?

shakedunay

New member
א מזהה את 4 או את 2? כי...

אם הוא לא מזהה את 4 אז אתה צריך גירסה פרוצה של kawaks אז אחרי מאמץ מצידי מצאתי לך קישור <a href="http://wind.prohosting.com/fwnl/C6_WinKawaks143.rar">C6_WinKawaks143.rar</a> אם יש לך בעיה עם הסינית פשוט מחוק את הקבצים של הסינית מהספרייה lang תנחש איך מצאתי לך? הרצתי ב yahoo את השאילתה kawaks hack metal slug 4

shakedunay

New member
אני לא יודע לשלוט על האפשרויות פה

הנה הקישור שוב http://wind.prohosting.com/fwnl/C6_WinKawaks143.rar מצטער על הבלאגן

MegaTom X

New member
שקד אתה גדול!!!

טוב עכשיו שאפשר את זה אני מזין את כל מי שכאן לקרב רשת במטאל סלוג 4 אה ועם אתם רוצים שהתוכנה שמפעילה ברשת תיהיה באנגלית אתם צריכים לעתיק את קובץ הdll של קלקיליה לתקיה של התוכנה ככה חדשתי את של המגה דרייב יש לי גרסא 9 של גלקיליה טוב מי רוצה במטאל סלוג 4 נגדי שיכניס אותי לאי סי קיו שלו 163341574 ביי

Piccolo

New member
תודה רבה!!

לא כל כך הבנתי מה עושים בקשר ל 4 כי הוא אומנם מזהה אותו,אבל לא מריץ אותו... לעומת זואת, 2 פועל מצויין, תודה!

למעלה