MICHAELB

TrigATUSA

New member
MICHAELB

עדין אתם מנהלים מאפיה? ראיתי שלמקום שאמרת לי בזמנו יש עכשיו 3 סניפים - אתם עדיין שם? באיזה מהם כדאי לבקר?
יש לי משימת עלייה לרגל בסוף השבוע

michaelbl

New member
זה mafia לא מאפיה, לא הבנת אותי

אכן יש 3 סניפים, רק אחד שלנו. ברור ששלנו הכי טוב, אבל הוא בניומארקט שהיא בקצה הצפוני של הגוש.
קשה לי לערוב לאיכות של הסניפים האחרים, ולומר את האמת, למרות שאנחנו בעיסקי הבייגלים אנימאפילו לא יודע לשפוט מהו בייגל טוב ומה לא, כידוע לך בישראל בייגלים זה לא בדיוק הדבר, אבל הלקוחות אומרים שיש לנו בייגלים טובים אז אני מאמין להם.

TrigATUSA

New member
היה נעים וטעים!

האמת ניסית כל הזמן לדמיין אותך יושב באחד והמושבים לייד החלון, לא מגולח, עם קציני ארגון הפשע שלך, נותן להם הוראות, אבל בסך הכל היו שם כמה דודות נחמדות

michaelbl

New member
שמח שנהנית

לא הייתי אתמול, אם כי אישתי היתה.
מרבית הלקוחות שלנו הם מאד חביבים, מה שמאפיין את איזור ניומארקט. בניגוד לתורנהיל שבה הלקוחות היהודים הם איך לומר, nasty. למדנו לזהות לקוחות שמגיעים מתורנהיל. דווקא הישראלים שיש בניומארקט הם נחמדים. אין הרבה אבל אלה שנתקלנו בהם הם נחמדים בניגוד לתדמית שיש לישראלים, מה שאולי אומר שבסופו של דבר הפיגור הוא סביבתי, ואת תשים ישראלים בסביבה של אנשים מנומסים ונחמדים אז גם הם יהיו כאלה.
לגבי הלשבת, אני כמעט אף פעם לא יושב במסעדה, אם אני שם אני עובד. לשבת ולהשקיף על האימפריה זה רק בטלביזיה, או ברשתות גדולות. במסעדה קטנה אתה תמיד מנסה לחסוך כח אדם, אז אם אתה שם אתה עובד במקום מישהו

למעלה