michellebranch.net

michellebranch.net

האתר הישן והטוב של מישל שינה את המס'גבורד שלו כדי לראות!! עיצוב חדש ומעניין אני ממליץ על פורום המוזיקה שם הם מדברים על אמנים ואז כל אחד ממליץ על שיר של אותו האמן

AGENT SHESH

New member
חשבתי על משהו... ../images/Emo73.gif

אולי נפתח אתר ישראלי למישל בראנץ'? זה יהיה נחמד... איחסון יש לי בחינם ואני יכול לתרום (אני תורם להכל
), ודומיין (כתובת) עולה 10 דולר לשנה שזה ממש שטויות... עכשיו - אם אני פותח אתר יש אנשים שיהיו מוכנים לעצב אותו ולהיות כתבים בו?

OrdinaryDay

New member
אני מוכנה לעצב \:

עשיתי זאת בעבר, ואין לי בעיה לעשות זאת שוב

אני יכול לכתוב../images/Emo6.gif

וזה רעיון ממש יפה אני גם מציע שנגדיל את הקהילה

AGENT SHESH

New member
כמובן שבאתר תפורסם הקהילה..../images/Emo73.gif

כך מעריצי מישל בראנץ' יבואו לפה בהמונים... אני צריך לקנות כתובת ולפתוח כתובות לרישום צוות... פרטים אתן בקרוב.

AGENT SHESH

New member
או שכמובן אפשר ../images/Emo73.gif

את MICHELLEBRANCHISRAEL.NET או MICHELLEBRANCHISRAEL.COM כתובות של CO.IL - לא בא בחשבון. אלא אם אתם מוכנים לשלם 300 ש"ח בשנה...

AGENT SHESH

New member
ועוד דבר חשוב:../images/Emo73.gif

כתבתי מכתב לחברת התקליטים של מישל בבקשה להפוך את האתר הזה שמיועד להיות אתר גדול מאוד - לאתר הישראלי הרשמי של מישל. נקווה שיתייחסו אלי ברצינות...

כל הכבוד!!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo104.gif../images/Emo65.gif

כל הכבוד על הכל!!!! גם על המאמץ לפתוח אתר וגם על הרעיון לשלוח לחברת תקליטים תודה אם צריך עזרה אני פה

AGENT SHESH

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo73.gif

תודה
ובהחלט אצטרך עזרה... שרה יש לך אימייל? אני אזדקק לעזרה בעיצוב, אותך (שכחתי את שמך - סלח לי
) אני אצטרך ככתב, וכל מי שירצה ויתאים יוכל להצטרף ככתב. יאללה! אגב, הכתובת שאני קונה תהיה כנראה: www.michellebranchisrael.com מה אתם חושבים?

AGENT SHESH

New member
אה..../images/Emo73.gif

טכנית - גם NET לא, וכבר קניתי את www.michellebranchisrael.com... הגעת ממש שתי דקות מאוחר מדי... אגב, יש לך ICQ? נדבר שם לגבי העיצוב...

I Love Paige

New member
קודם כל-

אני יכול לעזור בעיצוב(וגם בכתיבה), וגם דני(אל, המנהלת שלך
) מכינה דברים (מדהימיםםםם.. אה. חנופה לא תביא אותי לשום מקום. שכחו שאמרתי את זה....
) בפוטושופ. יש לך אותי באס"ק ו... אני חושב שהו כתובת טובה חוץ מהקטע של ה-ISRAEL... בלעכס. ווץ מזה שזה ארוך, רוב האנשים שינסו מישל בראנץ' ינסו .co.il או .net.il. או מהדברים היותר נפוצים, .up.co.il.... לונורא. למרות שאני עדיין חושב שהיית צריך לחכות לעוד אנשים שיגידו מה דעתם. אבל עזוב, נחיה כבר. נפרסם את האתר... יהיה שולת. ^_^ ולמקרה שזה לא ממש היה ברור-Count Me Innnnnnn!!!!!!!!!!!!!

AGENT SHESH

New member
אוקיי.. ../images/Emo73.gif

ואל תדאג, את דני אני מכיר מספיק זמן כדי לדעת שהיא טובה... (
) רק חיכיתי שהיא תגיב לפה...
ואם יש לך כסף לזה - תקנה co.il או net.il. בתור אדם שמוכר כתובות אני יודע שזה עולה 300 שקל מינימום... אז... עדיף כתובת קצת יותר ארוכה מלשלם כל כך הרבה.
אני רושם אצלי שאתה בפנים - בתור כתב? מעצב? בתור מה?

buffgirl

New member
אוקי, רגע. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

כמה דברים. רוצים לפתוח אתר לפורום? סבבה. האמת שגם אני חשבתי על זה..
. יש שתי אפשרויות: א. לפתוח אתר על השרת של תפוז (תפוז נותנים מקום איכסון לאתרים של הפורומים שלהם) אבל זה אמר טקסט בלבלד, בלי שום דבר שעובר על חוקי תפוז או על זכויות היוצרים, משמע: NO MP3, NO ראיונות, קליפים וכל השאר. ב. למצוא שרת אחר (משה, יש מצב שלך או שצריך לקנות?) ולעשות מה שבא לנו. הקאצ' פה הוא הכסף ואום אתם מתכוונים לעשכן פעם בכמה חודשים זה פשוט לא נראה לי שווה את זה. כמו כן, איך תעשה החלוקה הכספית? צריך לחשוב על כל זה. עכשיו תגיבו הנה ותגידו לי מה אתם רוצים וחושבים שצריך לעשות. אני איתכם בכל צעד.

קוראים לי

עידו ואין בעיה !! אני יכול לתרגם את הביוגרפיה של מישל ולעדכן בחלק של החדשות אה וMP3 ווידאויים זה גם משהו שאני יכול למצוא לך

למעלה