Microsoft Windows Media Player v11

Nati Lucky

New member
Microsoft Windows Media Player v11

מה יש להגיד, ווינאמפ 4 מגה? מדיה פלייר 11 23 מגה. תכלס אוהבי המוזיקה רוצים פחות, לא הגזימו? מיקרוסופט מפציצים בגרפיקה, המון דברים זזים, המפגר מנסה לפתוח תמונות אבל סתם מציג מסך שחור, פרט לתצוגה המקדימה של התמונה אין כלום. האפשרות להוריד אותו למטה לתפריט של "התחל" נדפק. לפחות לא היתה בעייה להתקין :eek:_O לא להוריד, חכו לעדכונים נוספים. (ואני נשאר עם ווינאמפ)

Ambious

New member
אני דווקא חושב שזאת תוכנה נהדרת

ותגיד לי, בעידן האינטרנט המהיר, מי באמת מרגיש את ההבדל בין 23 מגה ל- 4 מגה? אצלי האפשרות להוריד אותו למטה לתפריט עובדת נהדר, ואין אצלי שום בעיות - התוכנה עובדת חלק. וכפי שנאמר - לא שופטים תוכנה לפי הבטא שלה. היתרון הגדול של התוכנה החדשה - שהיה אחד היתרונות הגדולים גם של iTunes בימיו - הוא ספרית המדיה המקוונת שלא רק מעדכנת פרטים (אם אומרים לה), אלא גם מאפשרת לסדר את המוזיקה בצורה הרבה יותר נוחה מלפני כן (וכן - גם יותר נוח מווינאמפ). זה עדיין לא מתקרב לנוחות של iTunes, אבל וויתרתי על iTunes כי הוא היה נורא נורא כבד. אפילו יותר מ- WMP11.

מה כל כך כבד בiTunes?

חוץ מכמה אפשרויות שחסרות לי שם, אני מת על הנגן הזה ועברתי להשתמש בו אחרי Winamp 5 שהתחיל לעשות לי צרות ולהקפיץ באגים עם כל גרסא חדשה. WMP הולך ונהיה כבד, והם מוסיפים המון שטויות. שלא לדבר על מנגנוני בדיקת החוקיות המתישים על כל צעד ושעל. הם רק מסבכים את הממשקים יותר ויותר, ומסבכים דברים שכבר עבדו.

אני מסכים עם אלעד...

אייטונס נוצר בשביל MAC חזק וחכם שיריץ אותו. כשמריצים אותו על PC הוא פשוט... כבד. הוא איטי, עד שהוא עולה זה נצח. אני מת עליו ובתור בעל אייפוד הייתי חייב אותו בכל מקרה, אבל כשמצאתי פלאג-אין של אייפוד לווינאמפ בירכתי הגומל שאני לא צריך יותר לחכות עד שהאייטונס יעלה.

UvalS

New member
../images/Emo45.gif

בשבילי, Winamp עדיין יותר קל להפעלה (קל - מהיר, זריז..) וגם מתוך הרגל אני בד''כ מפעיל אותו יישר. עם iTunes עדיין לא עבדתי. אך עם זאת, חל שיפור רציני ב WMP11 Beta, ואני מניח שנצפה בשיפורים רציניים בהמשך (לקראת ההשקה).

i c u 2

New member
שאלה קטנה.......

אפשר להתקין את זה בווינדואוס בלי הקטע של האישור חוקיות?

white star

New member
../images/Emo54.gif אני מעידיף את הווינאמפ

אבל לא יותר חדש מגרסת 5.1 כי החדש יותר עושה באגים בסרטונים ששולחים לי במייל. תגידו, אני היחידי שאוהב את הממשק הישן של הווינאמפ ולא החדש יותר?

למעלה