Midnight spin 05/01

talis2

New member
Midnight spin 05/01

כמו שהבטחתי הרמתי את הכפפה !
דיווש קרחנה לתוך הלילה! תאריך: 05/01 שעה 23:00 מיקום : בועז ספורט סנטר פ"ת בתוכנית שעה ורבע של דיווש לצלילי מוזיקת קרחנה, צעירים, צעירות ולאחר מכן פינוקים בבר. יהיה חם.... הרשמה מראש, מחכים לכם.... פרטים נוספים בקובץ רצ"ב

שיריפ

New member
אני לא יודעת אם להתבאס או לשמוח

שאני גרה במקום כל כך רחוק וחסר התרחשויות ..
מקנאה בכם שם שאין לכם רגע דל ומצד שני .... מה הייתי עושה עם כל כך הרבה אפשרויות
הרי הייתי מפספסת 80% מכל זה ( משפחה , עבודה וכו... ) והייתי הופכת לאישה מתוסכלת ואומללה ..
אז אולי בעצם הכי טוב לי פה , פרובינציאלית ומאושרת
תהנו לכם

step up

New member
אשכרה עשית את זה!!!!

תיסלם על היוזמה - מקווה שלא יהיו תקלות בדרך, ואוכל להגיע לזה!!! שאלה- (היות ואני יודעת (לפי הדיווחים שלכם)שהשיעורים אצל בועז ברמה מאוד גבוהה(קשה..
), יש מצב להביא מישהו שהוא די חדש בעינייני הרכיבה? שיהיה מוצלח! - וחג שמחחחחחחחחח

talis2

New member
בוודאי שיש !

כול אחד מדווש בקצב וברמה שלו ומאחר וזה ארוע לכולם אני יוצאת מנקודת הנחה שיתאים לכול הרמות! רק בבקשה להרשם מראש שנדע כמה באים קיום הארוע תלוי בהענות.

הצעה לשיפור לפם הבאה...לה

להביא Dj או הרכב טראנס ולהוסיף גם צוות מתופפים עשתה את זה רעות לפני חצי שנה בהולמס עם אסטראל פרוג'קשן והיה פיגוז סוף ובכלל אני יש לי איזה רעיון בהקשר זה שצריך לפתח אם יש כאן מישי\ו שבעניין... מתאין לי לעשות סטארט-אפ בנושא!

מומחים לארגון זה לא העניין...

אני זקוק למומחה עם 1.5 מיליון דולאר פנויים בכיס... תשואה מובטחת...

talis2

New member
טוב פה יש בעיה קטנטנה.. חסר לי איזה

דולר או שניים ....

אני לא יודע איך זה הולך שם היום,

אבל לפני כ-3 שנים, במכון הכושר אברי באדי בתל אביב, היו שיעורי אירובי עם מיטב הדיג'ייז בארץ - אבי ניסים (אסטרל), ליאור פרלמוטר (אסטרל), עמית דובדבני (אינפקטד), בועז קופלד, ערן ברנע ושער די'ייז מובילים את הסצנה. גם במכון השכוח אל בו אני מתאמן, עד לפני כשנתיים היה דיג'יי שהיה מגיע בשעות הערב, מ-7 עד 10 ומנגן סט לכל המכון, לטובת אותם אלה שעובדים על המכשירים האירוביים - הליכונים, אליפטיים, מדרגות וכן הלאה.

אני בהחלא חושב ש...

אברי בודי הוא דוגמא ומופת לכמה אלמנטים שיבנו את "סצנת מועדוני הכושר העתידית" אבל רק כמה אלנטים הדיג'ייז הלאונג' והעבודה 24 שעות הם האלמנטים העיקריים העניין הוא שיש עוד הרבה אלמנטים אחרים שם הם אינם...

טוב, לא מכיר ממש את המכון

רק הכרתי את אנשי השיווק שלו, אנשים שהתאמנו שם, לא יודע מה החסרונות ומה היתרונות. רק ציינתי את הרעיון, שלהביא דיג'ייז למכון - זה קיים. אולי לא מספיק, אבל קיים. אני מתאמן במכון כושר שכוח אל, ומעפאן, אבל כשהם יכולים לפנק, הם מפנקים. פעם במספר חודשים מקיימים מרתון ספינינג, בן שעתיים עד שלוש, פעם אחת הביאו מתופפים למרתון, ופעם אחרת עברו בין המפדלים וחלקו משקאות איזוטוניים (דוגמיות), וכן הלאה, וכן הלאה... וגם אצלנו, פעם היו מביאים דיג'יי לנגן במכון. ו, דרך אגב - הרעיון הזה בכלל לקוח מאמסטרדם, שם הדיג'ייז מתחיל במכון כושר, עובר משם לחנות בגדים, משם למספרה, ומשם - מגיע גם לברים, ולמועדונים.

מעניין מאד

לא כי אצלינו זה הפוך עופר ניסים לקח לו כמעט עשרים שנות עבודה במיטב הקלאבים בארץ עד שלבסוף לבסוף לבסוף הוא התמקם היטב ברשת חנויות קאסטרו וכך יטב

זה כבר נושא לשיחה אחר,

אבל, איכותו של הדיג'יי, המקצועיות שלו ואהבת הקהל אליו, מתבטאת בעיקר, בנכונות של הקהל לשלם כסף, והרבה, כדי להיות חלק באירוע שהוא מנגן בו, ובחנות בגדים, המוזיקה היא הרקע, לא המיין אישיו.. כשאנשים משלמים 200 שקל בשביל 3 שעות סט של טיאסטו בניצנים, או 85 יורו בשביל לשמוע את PVD באמנזיה באיביזה , זה הקריטריונים, בארץ. וגם בעולם. ו, אם כבר עופר ניסים, אני לא חושב שמבחינתו, להגיע לנגן ברשת קסטרו זה אחד השיאים בקריירה שלו. לדעתי זה יותר קטע כלכלי.

אם כבר ישראלי אז...

לתת קרדיט למישו שבדכ לא החזקתי ממנו למרות שהקהל שילם... סהר זנגילביץ' (כמחמם לפני סטיב אנג'לו) נתן סט מדהים בחמשי האחרון באומן ובאמת התעלה
יללה... רשת הוניגמן מחפשת...

לא אוהב את סהר. בכלל!

שמעתי הרבה סטים שלו, באומן, ירושלים, באומן תל אביב, בקו מילניום, בהנאגר 11 לדעתי סהר הוא הכי טוב שיצא אי פעם, וגם הכי טוב שיש מצב שמתישהו גם יצא, בתחום של ה-טכנו. אני לא אוהב טכנו! תן לי פסיי, מכל הסוגים, מכל הצבעים ומכל המינים. תן לי את חואן איביזה בסט פתוח, או את אסטריקס, או את ראג'ה ראם לבד, בלי ארי ליניקר או את סקאזי וביבאס, ובימים ממש מוצלחים - אפילו ניסימיאני בחווה בסט סיום, נכון, כל אחד מהרשימה הנ"ל מנגנת סגנון שונה, אבל, אם מסתכלים ממש מקרוב, הסגנון המשותף של הרשימה הזו הוא - לתת לקהל לעוף על עצמו, והם עושים את זה מצוין

למעלה