midsommarafton

davgrun

New member
midsommarafton

זה השם של הלילה הארוך ביותר של השנה שחוגגים בשבדיה כל שנה בערב שבת הקרוב ביותר ל- 23/6. (פליקס מנדלסון כתב יצירה מוסיקאלית לנושא: "חלום ליל קיץ") בונים "עץ הקיץ" מקושט בפרחים ועלים ירוקים. מרימים את ה"עץ" ולאחר מכן אוכלים, שוטים ורוקדים מסביבו כל הלילה. הבנות שמות 7 סוגי פרחים שונים מתחת לכרית, ובלילה רואות את העתיד שלהן (בעיקר הבחור המיועד). אנחנו, קבוצה של שבדים עושים באותה לילה מסיבה, (גם עם הרבה אוכל ושתיה). השנה עם תחפושות, לכן התמונה של הטרול. יש טרולים רעים ויש טרולים טובים, אז כדי להזהר! ראו תמונה של midsommarafton בשבדיה.

davgrun

New member
midsommarafton המשך...

כך התילבושת הלאומית של שבדיה שמלכת שבדיה והנסיכות לובשות באירועים חגיגיים, למשל ביום העצמאות. (התמונה מהמסיבה שלנו)

ost../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

איפה הlax?

p i n g o

New member
באיזו שעה צולמה התמונה? ../images/Emo13.gif

אני סתם סקרן לדעת עד מתי יש אור. האם גם אתה היית במסיבה? מתי זה היה (השנה?)? יש עוד תמונות?

davgrun

New member
התמונה עם השמלה כחולה-צהובה היא

מהגינה שלי בערב בסביבות 23.00. התמונה משבדיה עם הבית האדום לקחתי מהאינטרנט. על איזו תמונה אתה מדבר?

davgrun

New member
בעמצה הקיץ בשבדיה יש אור

כמעט כל הלילה, תלוי איפה אתה נמצא. יותר צפונה - יותר אור

p i n g o

New member
חשבתי שהיית בשוודיה וצילמת שם!

לא ידעתי שיש שוודים בארץ שחוגגים את ה-midsommarfest...

davgrun

New member
לא ההיתי

בשבדיה בשנים האחרונות. התמונה של הטרול והתמונה של האישה עם השמלה השבדית צולמו בגינה שלי ברעננה, עיר הקודש

זהו, עכשיו זה מוחלט.../images/Emo60.gif

מהיום, כל חובבי שוודיה והשוודים שנמצאים בארץ הולכים להתאחד ולחגוג את כל הדברים השוודים המוזרים והלא מוזרים למיניהם! אני בעיקר מחכה ללוסיה

M S H G

New member
מה שלא הבנתי זה איך זה בנות רואות

את העתיד שלהן, לפי מה? לפי מיקום של כוכבים בלילה? או לפי חלום שהן חולמות?

M S H G

New member
נכון אבל שאלתי לפי מה?

נניח שהלילה אני מדליק 10 נרות שעווה, ולמחרת בבוקר אני קם ורואה רק 2 נרות נותרו שעדיין דלוקות, אז אני מאמין שתוך שנתיים אמצא אישה ואינשא עימה, מה שהבאתי כרגע זה רק דוגמא לאיזשהי אמונה שלא משנה אם היא נכונה או לא, אלא איך זה נראה ולכן שאלתי לגבי רעיון של בנות ששמות 7 סוגים של פרחים מתחת לכרית ואיך הן רואות את העתיד...

הוו, אני אנסה את זה שנה הבאה../images/Emo60.gif

למרות שנראה לי שאם אני אחגוג את זה כמו שצריך, מרוב אלכוהול אני לא אזכור כלום גם אני אחלום

למעלה