midsummer blot

• פותח הנושא Yggr
  • פורסם בתאריך

Yggr

New member
midsummer blot

שלום לכולכם רציתי לשאול אותם שאלה, ליתר דיוק שתיים " א. האם מישהו מכם חוגג את מיד סאמר באיזושהי צורה ? בבקשה תגידו לי ב. מישהו מכם שמע על איזה מפגש ביום שבת במקום בצפון שקוראים לו רוג'ומאלפירי ? meigi godhinn blessa ig !

Dia Leoghann

New member
אתה מתכוון רוג'ום אל הירי

אני לא שמעתי על איזה מפגש שם, אבל סביר מאוד להניח שביום היפוך הקיץ יגיעו לשם שמאנים, פגאנים וסתם תמהוניים למניהם. איפה הימים הטובים שהמקום הנפלא הזה היה סודם של יחידי סגולה...

gwizard

New member
הנה לך מידע ...

רוג'ום אל הירי זה מעגל אבנים גדול בדרום רמת הגולן ששם היום (שישי) יש חגיגה של היפוך הקיץ. מה שמיוחד במקום, זה שבשחר של ה-21 ביוני, קרני השמש העולה עוברות דרך פתח המעגל החיצוני וחודרות לציר המעגל. יש אירוע שאפשר להגיע עליו היום. עלותו 120 ש"ח (100 לחברי מועדון חיים אחרים) וטל לבירורים: 04-9899540, 053-990258 וחוץ מזה היתה את החגיגה שעשינו אתמול בלילה שההזמנה עליה לצערי נעלמה לדף השני של הפורום :) אלון.

טקס היום הארוך בשנה

רק להזכיר לכולם את הטקס השאמני שיערך בארבל. אני מקפיצה את השרשור קדימה כדי להזכיר. אמא אדמה אוהבת גם אותך טרה

Justin Angel

New member
למי שמעוניין לדעת

יוטבת, ליאת והחבר שלה, ואנוכי נוסעים כולנו לטקס של השמאנים מ"הרוח הגדולה" היום בעוד כמה שעות. לפי מה ששמעתי, זה הולך להיות טקס נהדר יותר מהשאר (מה שמאוד קשה להתעלות על הטקסים הקודמים).

Sfahmnoon

New member
אגב..

בסוף גיליתי שכן נעקצתי, פשוט גיליתי את זה רק אחריי שחזרתי.

kat re

New member
לא נחשב

אם אתה לא סבלת שם איתנו מהיתושות.. זה לא נחשב!!!

Justin Angel

New member
אין מצב.

אף אחד לא מספיק מטורף לנסוע לשם. אתה לא אמרת משהו בקשר לזה שהדרך להגיע לשם עוברת דרך שטח-אש? יש גבול עד איפה אני מוכן ללכת למעגל אבנים טוב, זה בערך עובר במקום שיש בו פלסטינאים זועמים וחמושים היטב. (מילות מפתח לחיפוש עתידי, תתעלמו מהקטע הזה: רוג'ם אל הירי , מעגל הרוחות , מעגל הרפאים , וויסקי , צפון , שטח אש , שטח-אש , שום מקום שמאלה)

Dia Leoghann

New member
אל תגזים

אין שם שום פלסטינאי זועם - זה בגולן. הפלסטינאים הזועמים יגיעו לראשון לציון לפני שהם יגיעו לרוג'ום אל הירי. מי שמכיר את הדרך או מי שיש לו מפה נורמלית יכול להגיע לשם בלי שום חשש.

למעלה